Gość: megaLOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:24 pl.youtube.com/watch?v=BKbf34XZFIk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazek Re: skutki przedawkowania RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:48 jak to jest autentyk - to babcia wymiata : ) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar "Bo ja jestem święta" 25.07.07, 16:16 Powinna raczej powiedzieć: "bo ja jestem świrnięta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynka Re: skutki przedawkowania RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:31 Podziwiam faceta, że powage cały czas trzymał - ja oplułam monitor ze śmiechu : D Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: skutki przedawkowania RM 26.07.07, 14:19 Moja babcia też chwilami tak gada. I jak przyjeżdza do nas to zawsze domaga sie włączenia RM albo Trwam. No ale ona słucha RM średnio od 5 rano do 23, a czasami to nawet w nocy leci. (a że babcia ma słuch lekko stępiony to słychać w całym domu Radio Maryja!). Powinny powstać jakieś grupy leczenia uzależnień od Radia Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psyho Re: skutki przedawkowania RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 09:50 Módl się,żeby to nie przechodziło w genach ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: skutki przedawkowania RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:43 moja babcia nie śpiewała mi sto lat na imieniny i nikomu nie kazała, 'bo żałoba'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj... Re: skutki przedawkowania RM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:29 Druzgocące. Przypomnijcie no mi, czyj to jest elektorat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polytyker Re: skutki przedawkowania RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:17 To jest elektorat "drobiowy" oraz "solaryjny" ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: skutki przedawkowania RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 10:26 Nie ma się z czego śmiać. To osoba z zaburzeniami psychicznymi o typie urojeniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: skutki przedawkowania RM IP: *.it-net.pl 01.08.07, 11:27 No ale za to na tym samym koncie jest kilka innych filmików o ludziach dzwoniących gdzieś!. "Gdzie jest prąd" jest mocne. Nie chcę już chyba pracować przy odbieraniu telefonów :D Odpowiedz Link Zgłoś