jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 21:32 Swego czasu brydżysta z Madery wylicytował ponad trzy kiery! Ugrał ich sześć, lecz niesie wieść: kantował (mają zapis z kamery) Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 21:34 Pewien nowojorski brydżysta pików wylicytował trzysta. Pech jednak chciał, ze nie ugrał bo z fatalnego wyszedł wista. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 21:50 Pewien brydżysta z odległej galaktyki grał wyłącznie w kara, kiery albo piki. Nawet mając w ręce trefli tysiąc pięćset. Skąd u ufoludków takie są nawyki? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 22:04 Raz na mistrzostwach powiatu Brydżysta grał 7 bez atu. W myśleniu miał zastój Więc padł bez trzynastu, A dziadek go mało nie zatłukł. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 22:13 Raz pewien szuler w Ottawie Miał cztery Asy w rękawie. Lecz przegrał do zera, Bo partner szulera Miał więcej - trzy razy prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 22:05 Raz brydżysta z Heratu ugrał trylion bez atu. Gra się toczyła na tyłach szpitala dla wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 28.08.07, 22:45 Raz ciężarny brydżysta z Łodzi na stół się w pośpiechu wyłożył. Się - nie swoje karty. Bo (już poraz czwarty) w trakcie gry zaczął dziecko rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) brydżowo 29.08.07, 11:11 Sir Garij Kasparow, wielki Szu szachowy, zajął pierwsze miejsce w turnieju brydżowym. Największe uznanie zyskało zagranie kiedy pionka karo zbił gońcem treflowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) haiku 28.08.07, 22:51 Pewien japończyk w mozambiku czytał swoje wiersze haiku. Nie czaił go nikt z gości więc zaczął w wielkiej złości rzucać słowami na "ch" i "ku". Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) haiku 28.08.07, 23:53 Pewien Japończyk sztukę anime rozpropagowywał w swej rodzinie. Widzowie tam zebrani nie powiedzieli ani "kukuryku", ani "be" ani "me". Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) ups! ...cja 29.08.07, 06:48 w internetowy salon litteraire chce uciec niejeden partii lider. Chociaż zniszczona korupcja, za to anarchia i destrukcja, a w sejmie obstrukcja i harmider. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) ruch 29.08.07, 06:52 Ślepa dziewczyna z Dąbrowy, chłopca se wzięła bez głowy. Ale jest cała rada, bo istotę posiada. Zawsze do figlów jest gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) ruch 29.08.07, 10:04 Młoda dziewica leżąc w bezruchu poczuła nagle ruch w swoim brzuchu. Czyjego dziecięcia są te kopnięcia? Pewnie to sprawka świętych jest duchów! Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) ruch 29.08.07, 10:06 Pewien Patrycjusz z miasta w Galicji w rytmie się ruszał ruchów Patrycji. Lecz fakty dość świeże głoszone w eterze nie wróżą dobrze tej koalicji... Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) ruch 29.08.07, 06:58 Ślepy chojrak z Chorzów Ruch, wcelował małej babie w brzuch. Wśród fałd spódnicy nie poczuł różnicy. Najważniejszy jest bowiem ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) ruch 29.08.07, 07:21 W małym domku opodal Sodomy Onanista mieszkał niewidomy. Ale skutkiem ślepoty To nie konie, a koty Walił. Efekt - nie jest mi wiadomy. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) objawienie 29.08.07, 10:11 Pewien wódz gwinejskiego plemienia doznał w szałasie swym objawienia. "Zamiast mordować, bić i rabować, mógłbym wszak użyć ciałopalenia!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: układamy limeryki ! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:30 Lezy w cieniu pewien len, nic nie robi caly dzien. "Co, ja nic nie robie? Przeciez dbam o swoje zdrowie i ponadto cenie cien!" Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) 29.08.07, 21:56 Starsza kobieta ze wsi Mogiła, mówi, że sprawa jest zawiła. Umrzeć nie możesz, bo w życiu, o Boże, niczego jeszcze nie przeżyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irsila Re: układamy limeryki ! :-) IP: *.chello.pl 30.08.07, 00:00 Narzekała żona z Załęża, bardzo na swego męża. On zaś jej rzecze: za swoje piję przecież, więc się nade mną nie wytężaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irsila Re: układamy limeryki ! :-) IP: *.chello.pl 30.08.07, 00:06 Skarżyła sie koleżanka koleżance, że mąż tylko myśli o szklance. Jeśli to nie denaturat, nie bądź taka ponura. Szczęście, że nie marzy o kochance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irsila Re: układamy limeryki ! :-) IP: *.chello.pl 30.08.07, 00:21 Mąż co wylegiwał się w cieniu, mówił coś o wielkim zmęczeniu. Wykończony takim dniem, pracuje nocą nad snem. Czyż można mu wypominać o leniu? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) 30.08.07, 06:57 W netowym salonie litteraire, ukłonił się do mnie fryzjer. Daj rozchochrany łeb, i zadbaj o dobry trep, jeśli chcesz być globtrotter. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) 30.08.07, 07:04 Znawca kurczaków z wioski, uwielbia macać nioski. Z tego nałogu, spowiada się Bogu, bo tylko takie ma troski. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) 30.08.07, 07:28 Odmienny,gdzieś lud Maorysów, z pocieranych słynie nosów. Też podobnie zrobię, nos psa potrę sobie. Z powodu finansowych kryzysów. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: układamy limeryki ! :-) 30.08.07, 09:21 Kuma moja z Zakopanego, ostro sie cieszom z tego, co ni ma Romana i Jędrka co skutecna była wędka. Polityki wredne majom ego. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) o damach 30.08.07, 09:56 Lekkich obyczajów pani z Ciechocinka przyjęła raz w gości Jasia (swego synka). Kruczoczarna diwa chce, lecz ten ją zbywa: "Wybacz mamo, dla mnie lepsza jest blondynka" Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) o damach 30.08.07, 10:01 Lekkich obyczajów dama z Hondurasu lubiła zabawiać żołnierzy z Hamasu. Lecz gdy jeden cham chciał to zrobić sam ta się obraziła i zwiała do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) o damach 30.08.07, 10:04 Lekkich obyczajów dama z Honolulu zaczęła studiować religię na KULu. Nikt jej nie zazdrościł profesji, więc gości miała wielu co się z nią łączyli w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) o damach 30.08.07, 10:07 Lekkich obyczajów dama spod Poznania nie znosiła seksu ni kopulowania. Gdy więc klient pewien numerków chciał siedem policję wezwała: "Skujcie tego drania!" Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) o damach 30.08.07, 10:09 Lekkich obyczajów dama w czeskiej Pradze lekką już nie była gdy stała na wadze. Rzekła: "Mówię wam - postanowiłam, że cnoty ni diety nigdy już nie zdradzę!" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) o damach 30.08.07, 11:09 Lekkich obyczajów dama na Okęciu Sprzedaje swój towar od lat pięćdziesięciu. Tu pora na sarkazm - Nawet znana marka Nie zapewnia zbytu w takim przedsięwzięciu! Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) 30.08.07, 10:20 Żółwia błotnego co 100 lat miał bez mała w pewnym ZOO żółwica przypadkiem spotkała. Urzeczona jego wdziękiem myśli: "Spytać go o rękę? Młody wszak i zgrabny - na męża jak znalazł!" Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) prison break 30.08.07, 15:15 Z poprawczaka pełnego po brzegi zmył się więzień przez celę kolegi. Inny znów uciekł w kompana bucie. Czy są to okoliczności zbiegi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: układamy limeryki ! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:18 Filozof Zen w Milolece meczyl sie byl w tworczej mece. Pisal jak szalony Swe dziela na tony. Doznal eureki: "MNIEJ ZNACZY WIECEJ!". Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) salon litteraire 31.08.07, 07:54 W net salon litteraire, zaczynam mieć peur. Czas pokaże, wartość zdarzeń. Wieje historii wicher! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 08:02 Na reklamę wycieczki do Kenii, rzecze mąż do żony Eugenii: upiecz mi murzynka, wszak nie jesteś chinka. Dziękuj, że nie masz schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 08:11 Może by tak pojechać na Raków, nazbierać grzybów wśród krzaków? Znowu moja miła, byś się zagubiła. Prostackie to hobby Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 08:17 Łaże ja se jesce po trotuarze, a wokół mie strasom grabarzem. Se myśle, O! kurna, cy nie lepsa je urna. Jak se kopne w kalendarz, eh! Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 10:48 Pewien turysta na Mount Evereście po roku podróży znalazł się wreszcie. Zrobiwszy zdjęc parę wyciągnął pieć marek, dał Szerpom i rzekł: "A teraz mnie znieście" Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 10:53 Wyjazdu do Baden-Baden, mąż nie wytrzyma żaden. Oni sobie z tego słyną, że drogo-wą są krainą. Bandrowski był tam Kaden? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 10:57 Na wyjazd do Medjugorie, mąż snuje smutne historie. Autokarowe pielgrzymki, potem daj na wypominki. Nie dla nas lazurowe morie. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 11:04 Zabierz mnie żono w Alpy, jestem przecież bez culpy. No ale wiesz przecież, tam śnieg jest w lecie! ...i znajdują zaginionych skalpy. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 11:07 A co to te Malediwy, mężulku mój poczciwy? Daj ze skarbonki, coś dla swej żonki. Tam operowe jeżdżą diwy! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 11:12 Na wesele w Cząstkowicach, ochoty zaś nie ma połowica. W złym jestem stanie, brak sił patrzeć na nie. No i ten oset w dupie i wicach. p.s. Kazali mi pójść na wesele tom posed, posadzili mi dupe na oset. Kazali mi mi na wesele pozirać, a ja musiał z dupy oset wydzirać, oj dana. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 11:18 W anoraku czerwonym, jak strzała Ludzka postać w dół żłobem leciała. Zdaniem Szerpów toboggan To usługa dość droga - Kwota była stanowczo za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laenia Re: układamy limeryki ! :-) podróż IP: 195.116.43.* 31.08.07, 12:07 Super :) Ale koniecznie - żlebem! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 12:24 Wyszedłem znów na niedojdę Lecz wytłumaczę się Freudem, Gdyż drugą ekranu połowę Zajęło mi Forum Krajowe. Skąd żłobów tam tyle - nie dojdę. Odpowiedz Link Zgłoś
apepol Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 12:40 Do Ustroni miał zabrać mąż żonnę lecz że mu się nie chciało ogromnie kazał miejsce jej zająć w toalecie pytając: "Czy to miejsce jest nie dość ustronne ?" Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 12:45 Wariancie "Be", doprawdy nie wypada byś na innym forum się wypowiadał. Niech Cię cholera w krzyżu uwiera! Tak kończy się każda przyjaciół zdrada... oczywiście no offence ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 13:27 Turyście na dworcu Peshawarze na dach kazano wrzucić bagaże. "Lecz czy nie spadną?" - głośno zagadnął. Kierowca odrzekł: "To się okaże" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 14:10 Fajne :-?))) Na przystanku blondynka raz stała, Gdy przyjechał tramwaj, zapytała: "Czy ja tramwajem tu tym Dojadę do Nowej Huty?" "Nie". "A czy ja?" - druga dociekała. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 14:24 wariant_b napisał: > Fajne :-?))) niezłe, niezłe, nienajgorsze ;) W tramwaju raz pewien fizyk dosyć dziwny na moje pytanie czy na Gdańsk Oliwny dostanę się odrzekł mi, że kierunek to dobry, tylko zwrot przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) podróż 01.09.07, 11:31 Na przyjęciu fizyk - teoretyk Wódki wypił za dużo, o rety! Chciał ją zagryźć śledzikiem Z złym poniekąd wynikiem Bowiem zwrot był przeciwny, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
osculati57 Re: układamy limeryki ! :-) fizyk 01.09.07, 13:28 Profesor fizyk z miasta Gliwice Nie znał się wcale na dynamice. Wnet dzięki pani adiunkt Skreślił ten z listy wad punkt: Dynamikę stosował w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) fizyk 01.09.07, 15:10 W mieście Dallas przed Sądem Stanowym Stanął fizyk pod zarzutem owym, Że dopuścił się gwałtu Prokurator za dowód miał tu Fakt, iż fizykiem był on jądrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) matematyk 01.09.07, 18:55 Pewien matematyk na uczelni w Spale skromnością (jak i wiedzą) nie grzeszył wcale. W swej autobiografii napisać potrafił, że książka ta traktuje o ideale. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) fizyk 01.09.07, 18:57 Pewien bardzo zajęty profesor z Cumbum z braku czasu jeden wykład napisał dwóm uczelniom: muzycznej i politechnicznej. Odczyt zatytułował "O teorii strun". Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) fizyk 01.09.07, 20:02 Pewien uczony z Rabki-Zaryte Dwa dzieła stworzył wręcz znakomite. To rewolucyjny "List motywacyjny", Jeszcze lepsze "Curriculum vitae". Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) 1 wrzesień - horror 01.09.07, 21:23 Dziś wszedł w salon litteraire, miesiąc septembre, le premier. Wieszcze głośno trzeszczą, w dreszczach aż wrzeszczą. ...i jeszcze krzyczy for you September. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) festiwal 01.09.07, 21:38 Słowik z Sopotu, gotowy do lotu. Który chanteur, otrzyma amber? Nie mam kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) szara sieć 01.09.07, 23:17 a propos dzisiejszego oświadczenia Janusza K. ;) Onegdaj pan prezydent się zobowiązał rozerwać szarą sieć niejasnych powiązań. Lecz miast siać zniszczenie wysłał zaproszenie. Kto jest biały, kto czarny - czy kiedyś poznam? Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) szara sieć 01.09.07, 23:24 Adwokat pękniętej rury w Bródnem przed sądem miał zadanie dość trudne. Wykazać należało, że mimo, że się lało, nie ona była przecieku źródłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) szara sieć 01.09.07, 23:41 Adwokat pękniętej rury w Bródnem przed sądem miał zadanie dość trudne. Taktyka była taka: Mieć na sędziego haka Bo zbieranie dowodów jest żmudne. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) szara sieć 02.09.07, 00:06 "Białe jest białe a czarne jest białe, białe jest czarne a czarne jest czarne... " Obywatel kraju z orłem białem, kłopot mam z własnym ciałem. Mały szary człowiek, to takie cokolwiek. Ja zawsze czarny charakter miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) szara sieć 02.09.07, 00:27 Polityk, świetny polonista, lecz normalnie daltonista. Zna tajny sposób, by z kilku osób, wskazać, który to komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) szara sieć 02.09.07, 00:56 Biegły śledczy od wojewody, ma dowody na lanie wody. Przeciek powodem zatka, co pakuły, jest szmatka. Uważać na sądowe przewody! p.s. przestaję śledzić ten temat, za trudne dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 14:12 Psia krew! Literkę "w" mi się zjadło, mnie też niechlujstwo dzisiaj dopadło... Wybaczcie słuchacze, tak się tłumaczę, że na deser chęć odczułem nagłą. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) 31.08.07, 12:39 A może byśmy tak do Tomaszowa? A czy ja jestem Demarczykowa? Co mnie to obchodzi, że to blisko Łodzi. Wolę w piernaty się schować! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 12:43 Pojedźmy sobie miły do Paryża! O nie! bo tam każda dupa ryża! Paris, oh! Paris, dla mnie paradis. A ty mi tylko ciągle ubliżasz! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 12:48 A może by tak uderzyc na Lwiw? Ktokolwiek tu jeszcze jest żyw? Tam ino same baciary, znają twoje zamiary. Wolę zimne piwko, lepszy to odżyw... Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) podróż 31.08.07, 12:54 Myśl przychodzi mi taka do głowy, że nalepszy jest namiot polowy. Pod sejmem rozbiję sobie, ot wczasy w obecnej dobie. Jak Roman można byc wystrzałowym! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) salon litteraire 01.09.07, 06:39 W net salon litteraire, zawitało słowo horreur. Byłam w pobliżu, dostałam paraliżu, potem dołączył się stupeur. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) horror/stupor 01.09.07, 06:54 Kombinator jeden na plaży w Helu, wygodnie siedział sobie w fotelu. Jak go ktoś przyp... zamienił się w słup soli. Nie ratują, wrzeszczą ty sku..elu! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) horror/stupor 01.09.07, 06:58 Biznesmen podejrzany z Krakowa, ze strachu do szafy się schował. Wyrwał sobie włosy, zaczął słyszeć głosy. Sam jednak nie mówi ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: układamy limeryki ! :-) horror/stupor 01.09.07, 07:11 Tyzem je stywna cała, jak ja bede sprzątała? Nie gadom nic, strasny to wic. Na co ja se tvp3 oglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 01.09.07, 13:00 Pewna baletnica z moskiewskiej opery rąbków u spódnicy posiadała cztery. Niefart to ogromny, że ten detal skromny zaważył na losie całej jej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
jk1700 Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 01.09.07, 13:05 Pewna baletnica w Jeziorze Łabędzim poczuła, że w kroszu coś ją bardzo swędzi. Chociaż to nie pora wezwała doktora, który w akcie trzecim dokonał oględzin. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 01.09.07, 14:04 Pewna baletnica w Jeziorze Łabędzim poczuła, że w kroczu coś ją bardzo swędzi. Czy łabędzia to szyja? Nie, kontrabas (oż chryja) Nieco zbyt się długim swym smyczkiem zapędził. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 02.09.07, 11:55 Pewna baletnica w Dziadku do Orzechów Nagle w trzecim akcie chęć poczuła grzechu. Tylko, że ten balet Ma dwa, więcej wcale, Dlatego widownia mówiła o pechu... Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 02.09.07, 13:03 Jedna gruba baba w Pyrzycach, mówiła, że z niej baletnica. By oderwac się od ziemi, potrzebowała kilku jeleni. Wcale nie trzymała jej kotwica. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 02.09.07, 13:13 Raz gruby babsztyl w Krapkowicach-Otmęcie Na paluszkach tańczył Jezioro Łabędzie Piruety i skoki - Repertuar szeroki. (Sejsmografy zanotowały tąpnięcie.) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 02.09.07, 21:35 Stary babsztyl, platfus i pokraka Tańczy nago "Ognistego Ptaka" Lecz coś chyba nie tak: Bo od lat żaden ptak Nie chce gniazdka założyć w jej krzakach. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) tornister 03.09.07, 08:17 W internet salon litteraire, przyszedł do mnie tornister. Ot, wybuchła panika, bo brak mu piórnika. Weź stary, nie róbże afer! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) pozew 03.09.07, 08:28 Mąż, wróciwszy zdrowy z Kudowy, wytoczył żonie proces sądowy. Zarzuty w tej sprawie, przedstawił ciekawie, o zbyt szeroki przewód żołądkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
amifrida Re: układamy limeryki ! :-) szara szmata 02.09.07, 09:46 Oszczędna baba przy niedzieli, bluzkę-szmatę chciała wybielić. Na nic środki zużyła, lepiej by nową kupiła. Warto się z brudem pierdzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) salon litteraire 02.09.07, 11:40 W net salon litteraire, zajrzał dziś maruder. Mówi, że w niedzielę, nie robi się wiele. Najlepiej jest rien faire. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 02.09.07, 13:35 Znam zarozumiałą taką baletnicę, co z fald tłuszczu ma spódnicę. Jakby kto chciał wiedzieć, nic nie da sobie powiedzieć. Twierdzi, że puszyste i z tiulu ma okrycie! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) baletnica 02.09.07, 15:04 wyd 2 poprawione, uzup. rymu. Znam zarozumiałą taką baletnicę, co z fald tłuszczu ma spódnicę. Jakby kto chciał wiedzieć, nic nie da sobie powiedzieć. Twierdzi, że puszystą z tiulu ma paradnicę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia-mizia Oto Paradnica, IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 18:38 i oto kozica. Jej siostry ślicznotki poszły sobie na plotki. Czyż nie jest to cudna okolica? www.onephoto.net/info.php3?id=425791 Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Oto Paradnica, 02.09.07, 20:05 Te opolskie dziołchy Wielkie paradnice Kazały se poszyć Czerwone spódnice. Sialala, sialala Sialalalala, sialalalalalalalala... Czerwone spódnice ... Polska dziołcha w Opolu, wywija koziołki na polu. Czerwone majteczki, bluzeczki w kropeczki. To samo robi w Podolu. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) wagary 03.09.07, 10:30 Pewien uczeń z Ministerstwa, wrócił sobie do harcerstwa. Ma niezły polocik, tam rozbić namiocik. Uważa, że w tym nie ma pozerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) salon litteraire 04.09.07, 07:20 W net salon litteraire, wszedł wysoki eclaireur. (scout) Oświeca każdego, kto niższy od niego. Nie będzie z niego Voltaire. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) nadużycie 04.09.07, 07:25 Kulawa kobieta z Pszczyny, nadużyła swej kończyny. Noga wszczęła dochodzenie, zakończone niepowodzeniem. Nie odpowiada za baby wyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) zmiana mundurka 04.09.07, 07:31 Dorodny ziemniak z Klewek, własny miał przyodziewek. Gdy skusiła go purpurka, buraczanego mundurka wrzucono go świnkom w chlewek. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: układamy limeryki ! :-) dezerter 05.09.07, 08:05 W net salon litteraire, wpadł smutny dezerter. Nie zadał szyku, mundur w piórniku a na tarczy brak liter. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcynia Re: układamy limeryki ! :-) wybory 05.09.07, 08:12 W słynnej gminie Zapiecek, nic nie rodzi sie dziecek. Od świtu do nocnej pory, chłopom we łbach wybory. Spozirajom ino do jakisik tecek. Odpowiedz Link Zgłoś