migrena74 02.08.07, 07:09 to chyba nie wrozy nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 07:59 to zbyt pesymistyczne.może kupisz wyjatkowo tanio jakąś leśniczówkę albo czeka cię dzisiaj bardzo wielki kłamstwo a lud ciemny je kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 08:01 migrena74 napisała: > to chyba nie wrozy nic dobrego. A czym mozna sobie na to zasluzyc,za jakie grzechy,tortury,zboczenia? Egzorcysty Ci pilnie potrzeba /ale nie od Rydzyka/. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Gorsze sny bywaja 02.08.07, 08:41 szczególnie u uczniów img239.imageshack.us/img239/4494/romekkj2.jpg "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Maciej - Gorsze sny bywaja IP: *.tpca-cz.com 02.08.07, 22:37 Po co czepiacie sie MOJEGO SYNA ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:14 migrena74 napisała: > to chyba nie wrozy nic dobrego. Nic Ci - moim zdaniem - nie grozi, ale sen rzeczywiście okropny! Kiedy mi się źle przyśniło mięso (bez żadnych skojarzeń proszę), przez pół roku byłam jaroszem! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:18 Nie wiem co Ci poradzić, czy masz iść na forum erotica, czy depresja :D Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:25 migrena74 napisała: > to chyba nie wrozy nic dobrego. No to się nie dziwię Twojemu Nickowi. Jak mnie się kiedyś przyśnił Pan Romek (na dodatek w szlafroku, na moich własnych schodach !), to głowa przez miesiąc mnie bolała Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:27 Po stylu sądząc, pisał ostatnio listy Kaczyńskiego do koalicjantów. Może dlatego Ci się przyśnił? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:36 Może jak się ożeni (18 VIII), to przestanie Cię nękać... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:37 wos9 napisała: > Może jak się ożeni (18 VIII), to przestanie Cię nękać... A nie był już żonaty? Czy tylko ślub kościelny bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:53 allspice napisała: > wos9 napisała: > > > Może jak się ożeni (18 VIII), to przestanie Cię nękać... > > > A nie był już żonaty? Czy tylko ślub kościelny bierze? Nie wiem już 2 razy obwieścił w TVN24, że się ŻENI. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:40 Karski, nie Kurski się żeni Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:45 yoma napisała: > Karski, nie Kurski się żeni A, znaczy się Rumcajs...politycy z PiS mają wzięcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: snil mi sie posel Kurski... 02.08.07, 09:56 yoma napisała: > Karski, nie Kurski się żeni To prawda!!! Jeśli chodzi o Kurskiego - to dawno żonaty i dzieciaty. Przepraszam - pewnie ta pomyłka wynikła z tego, że ostatnio w telewizjach króluje Karski. Ale mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 z sennika 02.08.07, 09:44 Kurskiego snić - przez kąsającego psa zaatakowany będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: z sennika 02.08.07, 09:57 kicior99 napisał: > Kurskiego snić - przez kąsającego psa zaatakowany będziesz Rottweilera znaczy się! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A momenty były? :):):) 02.08.07, 09:59 bebe3 napisała: > jw Daj spokój, nie dołuj Jej już tak! Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: A momenty były? :):):) 02.08.07, 10:03 Na wszelki wypadek zrób rachunek sumienia,sprawdż rodzinę do 10 pokolenia i daj na tacę(za poptwierdzeniem oczywiście).Acha ! I kartka ze spowiedzi-notarialnie potwierdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A momenty były? :):):) 02.08.07, 10:15 imagistyk napisał: > Na wszelki wypadek zrób rachunek sumienia,sprawdż rodzinę do 10 pokolenia i daj > > na tacę(za poptwierdzeniem oczywiście).Acha ! I kartka ze spowiedzi- notarialnie > > potwierdzona. Rany Julek, dlaczego ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik sadysta Re: snil mi sie posel Kurski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:20 A w moim śnie Przemysław Gosiewski otwierał w Tarnowskich Górach linię tramwajową. Zaledwie przeciął biało-czerwoną wstęgę, a tramwaj ruszył i wjechał w stojącą na torach grupę polityków (łącznie z Edgarem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: snil mi sie posel Kurski... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.07, 22:10 Kurskiego śnić - pogryzienie przez bulteriera w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś