Gość: króliczek Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:57 mój chłopak dostał przelew o tytule "opłata za blow job" :)od kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokonik Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 00:37 > "zwrot retoryczny" Ładne :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Re: tytuły przelewów 06.09.07, 13:41 jedwabnik: > "zwrot retoryczny" Gość portalu: kokonik: > Ładne :-)! Też mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majsel Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.broker.com.pl 05.09.07, 21:11 oddawałem pieniądze koledze... "za to stukanko dwoma dildasami na kocyku za żywopłotem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr inż. Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.lanet.net.pl 05.09.07, 21:30 Ja zwykle wrzucam po prostu: "Pszczółka Maja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.as.kn.pl 05.09.07, 21:34 "abonament radiowotelewizyjny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:40 Od kumpla z pracy "za bule i kiełbasę które za chwile kupie w sklepie" -pozyczyłem mu kilka zeta na zakupy. "za żone" -pozyczyłem jego żonie jak był w delegacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.nsm.pl 05.09.07, 21:50 Ja dostaję SMS z potwierdzeniami z konta i np. oplata za sieć internetową (tak chce mój dotawaca) zostaje skrócona do OPLATA ZA SI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoofka Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.europe.hp.net 07.09.07, 09:52 Opłata za si :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw1969 "Mężowskie widzimisię" IP: *.chello.pl 05.09.07, 22:04 - a to tytułem "haraczu" przerzucanego z mojego konta na konto (mojej) żony, bezlitośnie obciągającej (heheheeee)mnie z tych marnych monet, które jakoś zdołam zarobić... Odpowiedz Link Zgłoś
marnam Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 22:08 Ode mnie kiedyś poszedł do kolegi [z ksywką "Ryba"] przelew "na głodne wieloryby". Osobiście dostaję [raczej] comiesięczne "stypendium rodzicielskie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysteron Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 212.122.214.* 05.09.07, 22:26 Aż przejrzałem swoją historię przelewów. Oto: - "PIZZA, ZA MNIE, ZA WOJTKA I ZA 2/3 PIOTRA." - HARACZ - 25 ZETA - SZALENSTWO! - NA MERCEDESA KLASY S - RATA - RATA ROLLBACK - VIRTUALIZACJA (???) - KOKTAJL ;) - WEGIEL - ISSUE - ISSUE BACK - WYNGIEL - TWOJE CZYSTE PŁYTY MI NIE DZIAŁAJĄ, DLATEGO NIE MOGŁEM SLAIMIEMU WYPALIĆ MACGYVERA. - ALIMENTY - WĘGIEL I DIAMENTY - BECIKOWE - DZIESIEC ZETA (wszystko autentyki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesne.raz Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 22:42 przelew od koleżanki tytuł: glizda pi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.wroclaw.mm.pl 05.09.07, 22:56 Dla kolegi co ma xyvę "gajowy": "na zalesianie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riv Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 62.233.214.* 05.09.07, 23:26 heheehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silny Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.09.07, 00:25 Autentyczne - nie chodzi o przelew ale o czek w USA - raz widzialem u mojego mechanika samochodowego jak ktos wystawil mu czek i w polu gdzie wpisuje sie za co jest czek napisal doslownie (po polsku oczywiscie): "za j3b@nie kozy w d\/pę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titus Fox Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.55-88-b.business.telecomitalia.it 06.09.07, 00:45 "na badania na nosicielstwo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.lublin.mm.pl 06.09.07, 06:08 regularnie dostaję od kumpla przelewy z tytułem: ZA LODZIKA. kwoty niemałe, drogi ten lodzik :D a od innego przyszła kiedyś zrzuta na imprezę - 25 zł. w tytule przelewu było: ZA ZAMACH. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzek Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:42 "Haracz dla mafii (tylko nie przysyłajcie Wani!)" "Pierwsza rata za bombę atomową" To pierwsze było dla mamy (nie przypuszczałem, że będzie czytać sobie wyciąg z konta, trochę się zlękła :). Z panienkami z okienka to jest dziwna sprawa: kiedyś wpłacałem swoją wypłatę (bo dostałem do ręki) i w tytule wpłaty po prostu wpisałem "WYPŁATA" i panienka powiedziała, że trzeba zmienić, bo to jest wpłata na konto a nie wypłata. Dziwne :) Y. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: śmieszne tytuły przelewów 06.09.07, 08:49 za zakupy wódczane - wino koleżance kupowałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: śmieszne tytuły przelewów 09.09.07, 22:46 Gość portalu: yzek napisał(a): > > Z panienkami z okienka to jest dziwna sprawa: kiedyś wpłacałem swoją wypłatę (b > o > dostałem do ręki) i w tytule wpłaty po prostu wpisałem "WYPŁATA" i panienka > powiedziała, że trzeba zmienić, bo to jest wpłata na konto a nie wypłata. Dziwn > e :) hehe trzeba było napisać: wpłata wypłaty (ew. wypłata wpłaty) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echh Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 82.195.186.* 06.09.07, 09:14 Ja tam nie przeginam - z reguły piszę standardowe "łapówka". Będzie zonk jak kiedyś jakaś policja albo skarbówka zainteresuje się moim kontem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 199.64.72.* 06.09.07, 09:30 Niestety nie wpisuje zabawnych tytulow przelewow, bo raczej robie je w ostatecznosci ale mam pewna rade dla wszystkich oddajacych kase znajomym, czy rodzinie: - od pozyczek nalezy odprowadzic oplate skarbowa i kazda pozyczka (nawet na chwile i miedzy znajomymi) powinna byc opodatkowana taka wlasnie oplata Jesli nie chcecie urzedu skarbowego na karku, nie piszcie, ze oddajecie pieniadze (nawet zartem). Bo moze sie zdazyc, ze za 4,5 roku przyjdzie ktos i wystawi Wam rachunek na oplate, kare i odsetki. I wtedy juz nie bedzie zabawnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanka Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:54 moja koleżanka z banku, od kolegów z banku. "Za seks na biurku" dowiedziała sie jak poszła sobie załatiwić kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.rwe.com 06.09.07, 11:54 to tylko w tedy jak kwota przekroczy 10 tyś zl. mniejszymi kwotami nie trzeba się martwić ponieważ nie są monitorowane Odpowiedz Link Zgłoś
rilax Re: śmieszne tytuły przelewów 07.09.07, 13:12 gadasz bez sensu człowieku..... Odpowiedz Link Zgłoś
mon Re: śmieszne tytuły przelewów 06.09.07, 09:47 a ja spłacając kredyt hipoteczny, w tytule przelewu mam "HIPCIO".... banki to takie nudne instytucje, niech się ktoś uśmiechnie pod nosem księgując moją krwawicę.... jak teraz w wakacje spóźniłam sie z przelewem to w notatce do banku napisałam" GE wybacz byłam na wakacjach:)" lubię malownicze teksty, zresztą nigdy nie pisałam sztywnych urzedowych pism ani nie stosowałam sie ściśle do tego urzędniczego slangu:) Odpowiedz Link Zgłoś
megaego Re: śmieszne tytuły przelewów 12.10.07, 10:11 mój wtedy jeszcze nie mąż poszedł do mojego banku wpłacić mi pieniążki na konto, nic mi nie powiedział. za jakiś czas znalazłam w samochodzie świstek potwierdzający wpłatę 3 tys zł, a w tytule przelewu stało napisane: "zapłata za żonę" pani w banku podono się popłakała, jak usłyszała, co ma wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3 Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 06.09.07, 09:52 Za targanie pał inwalidom wojennym Odpowiedz Link Zgłoś
archerr1 Re: śmieszne tytuły przelewów 06.09.07, 09:56 My też się tak bawiliśmy w pracy do czasu,aż przyszedł z centrali oficjalny mail, że tak poważnej instytucji finansowej (jak nasza hoho:) nie wypada mieć w tytułach przelewów np "za połączenie od tylca". Teraz jak wszyscy maja dostęp do konta przez internet można sobie wpisywać bez łachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.softlab.gda.pl 10.09.07, 15:01 pierwsza rata za bombę wodorową i wąglika dla Kaczek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 194.174.65.* 06.09.07, 09:57 oto moje wyslane+otrzymane: DZIWKI, ZIOLO, OLIWKI, HASZ, GANDZIA, KOKA I CRACK ;) ODDAJE + 200ZL ZA DZIWKI WÓDE I BROWAR I ZIELONE OLIWKI!! RYBY+DOJAZD NADMIAROWA 100 - PRZEZNACZ JA NA KOLEJNY ZAKUP NARKOTYKOW LUB ZYWEGO T OWARU ;) AJJJ ZA BYCIE PRITI FAKING GUD DRAJWEREM BANKOMAT ;) 200, MAKDONALD10 I WINIACZ10 ZA POZYCZKE NA BADANIA LEKARSKIE :)) ODDAJE SIANKO :) CHOCIAZ MIESIAC MOZE BYC CIEZKI :) NO MARIANEK ZA KU..KIE ŻYCIE..ZA KU..KI CHLEB..ZA TO ZEBY CIAGLE T E PRZELEWY TAK ŁADNIE CZYTAŁO SIEE(ZANUC SE TO POD MELODIE WSZYSTKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thoms Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.marsoft.net 06.09.07, 10:10 przelew do znajomego:za tonę koksu i te 2 bułgarskie prostytutki co to je sprowadziłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:43 a ja : "Caritas" lub "Polski Czerwony Krzyż" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.range86-153.btcentralplus.com 06.09.07, 10:41 Mój 24 letni syn zawsze pisze "haracz dla mamuśki" Bardzo to zreszta lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pillow-book Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.k2.pl 06.09.07, 11:06 za zakup półtusz świńskich za wołowe oczy za racice i pazurki lucerna na siano na kota dżihad na mudżahedinów na wojowników za kałasze za ciężką pracę na zdrowie obciążenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadowilqw Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 11:34 ja kiedyś dostałem coś takiego: "Wplata oxymorona dwubiegunowego z wrzodem klonowatym vard za probe zrownania bezkresu krocza z zakresem roztocza" 8] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: den Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 217.116.98.* 06.09.07, 12:33 w czasach maybacha rydzyka "dar na felgi" Odpowiedz Link Zgłoś
midasek1 Re: śmieszne tytuły przelewów 09.09.07, 00:11 Napisałem kiedyś ...za buroki.Miałem straszne problemy. Dodam tylko ,że jestem pracownikiem banku. Byłem na dywaniku............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macinak Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.armasan.pl 09.09.07, 11:55 wysyłałąm 2 przelewy: dla mojego męża na wyjście z dziećmy do kina + pizza, lody itd do przedszkola czesne. Pomyliłam się i tytuł przelewu dla męża to "opłata żywieniowa" ale co gorsza tytuł przelewu do przedszkola brzmiał: na rozpustę, bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:47 Ostatnio siostra przelewała mi kasę i w tytule przelewu wpisała "ZA PIELENIE BURKÓW ;)" Odpowiedz Link Zgłoś