Gość: muromuh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:39 W końcu ten kraj będzie wesoły, a nie śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Ale mi się humor poprawił :)))) 21.10.07, 23:41 No, w końcu - "... z kaczki zrobił się zając w dodatku cały w buraczkach! Taka to była dziwaczka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Ale mi się humor poprawił :)))) 21.10.07, 23:57 Jestem z nas zajebiście dumna :D Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Ale mi się humor poprawił :)))) 22.10.07, 09:20 Zobaczyć minę Kaczora po wyborach - bezcenne. A gdy komentował wynik wyborów przymniał mi się cytat z "Żab" - komedii Arystofanesa -"Quamquam sunt sub aqua sub aqua maledicere temptant" - Chociaż pod wodą są pod wodą próbują złorzeczyć... Niby starożytny Grek, a przewidział sytuację w 405 pne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale mi się humor poprawił :)))) 22.10.07, 10:58 nie ma romka, nie ma adrjeja! jezzzzzzzzzzuuu, jaka piękna jesień!!! : ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Ale mi się humor poprawił :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:18 i Jarka prawie już nie ma... Rzeczywiście zobaczenie jego miny było bezcenne. Też jestem z Nas dumna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olusia Re: Ale mi się humor poprawił :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:35 Krótki ten humorek, oj krótki. Odpowiedz Link Zgłoś