Gość: nocny patrol czuwa IP: *.eranet.pl 16.11.07, 12:07 obecnie żółtą w niebieskie kwiatki,z kory.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: Jaką macie pościel? 16.11.07, 12:10 Ciemnoróżową w królewny :D bawełnianą, innych nie toleruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Jaką macie pościel? 16.11.07, 12:21 > Zapomniałem od rana :-) to chyba najwyższa pora na lecytynke :) albo na wyciąg z miłorząbu japońskiego :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Jaką macie pościel? 16.11.07, 12:45 Nie pamiętam, po jakich produktach były to kartony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jaką macie pościel? 16.11.07, 12:34 Białą w niebieskie i zielone wzorki oraz czarne i szare kocie włosy. Włosów więcej niż kwiatków... Cholercia, trzeba złapać za szczotkę i wyczesać te kocury! No, chyba że one tak z życzliwości, żeby pani nie zmarzła pod cienką kołdrą... Z serca mi dołożyły futerka... Odpowiedz Link Zgłoś
hypator Re: Jaką macie pościel? 16.11.07, 13:43 Niebieską.Czuję sie w niej jak żaba w jeziorze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: Jaką macie pościel? 17.11.07, 20:16 Nie hcesz chyba powiedzieć że masz zieloną skórę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Jaką macie pościel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:55 nessie-jp napisała: No, chyba że one tak z życzliwości, żeby pani nie zmarzła pod cienką > kołdrą... Z serca mi dołożyły futerka... :))) Lubię Cię. Mieliśmy w tym roku remont. Generalny. Oraz panów fachowców, tych, którzy nie wyjechali do Iralndii (dość szybko się wyjaśniło dlaczego...) Zmiany pościeli, pięknie spakowane w worek, ćwoki - malarze wynieśli na śmietnik. Nie wynosili za to gruzu, nie zamiatali pyłu...A worek z pościelą wyrzucili... I trzeba było trochę kupić... Lubimy kolorową, raczej ciemną, żeby zostawione dla nas futerko kocięce było lepiej widoczne :) A koty mam białe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Namo Re: Jaką macie pościel? IP: *.dsl.club-internet.fr 16.11.07, 16:32 Niebieska w owieczki, flanelowa! Uwielbiamy ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Jaką macie pościel? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 20:30 Granatową, w patchworkowy wzór, z kory. Bardzo ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumreader Re: Jaką macie pościel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 18:10 > w patchworkowy wzór, Jak to wygląda? Ja też chcę, fajnie się nazywa: p a t c h w o r k o w y. Czy to ma coś wspólnego z potworkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrota Re: Jaką macie pościel? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.11.07, 20:34 zimną, mokrą i ciężką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natuś Re: Jaką macie pościel? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.11.07, 15:49 pomarańczoą z Tweetym :DD Kocham ją!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asik_20 Re: Jaką macie pościel? 17.11.07, 18:42 w granatowo-niebiesko-błękitną kratę, flanelka Odpowiedz Link Zgłoś
sanni_only Re: Jaką macie pościel? 17.11.07, 21:17 atlasowa,pachnaca ,powabna.....ach,eecch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Jaką macie pościel? IP: *.as.kn.pl 18.11.07, 21:19 Granatową w duuuże żółte słoneczniki:D satynową, pozytywną, z żółtym satynowym prześcieradłem - ot, tak na przekór jesieni i pogodzie za oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jaką macie pościel? 19.11.07, 11:43 nie cierpię kory! ani zwykłych poscieli białych czy białopodobnych. mam dwie ulubione w pomarańczowożółtoczerwonobordowe kfandranty i w szkocką kratę z dominującym kolorem niebieskim a na zimę miałem żółtą, ciepłą flanele ale wylałem sobie na nią kawę i z brązowym wzorkiem wygladała ...hę, hę... dwuznacznie... :-/ ================== kumpel opowiadał jak kiedys wyladował u lekarza, bo przyszedł do pracy a ludzie wrzasku narobili, bo był cały siny- podwieźli go do przychodni. potem gdy wrócił do domu i poszedł się myć okazało się, że to jego nowa pościel w kolorze granatu puściła farbę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: Jaką macie pościel? IP: *.eranet.pl 20.11.07, 21:47 Dżejms, ja mam chyba taką samą: czerwono-bordowo-pomarańczowa z IKEI? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jaką macie pościel? 21.11.07, 10:07 noooooooooooooooooooo! tako samo! chciałem ją oddać do sklepu bo miała dziury po obu stronach. dopiero dobre ludzie mnie oświecili mówiąc, ze to specjalnie! żeby sie łoblekało łatwiej. ciemność, wiejska ciemność, prosze pani... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura z Krakowa Re: Jaką macie pościel? IP: 213.134.162.* 21.11.07, 12:11 Obecnie komplet żółty w kwiatki. Uwielbiam bawełnianą, ale koniecznie taką grubszą! Odpowiedz Link Zgłoś
photoguard Re: Jaką macie pościel? 25.01.08, 16:07 Ja mam prześiczna pościel TAC bawełniano-satynową: www.domowenastroje.pl/go/_info/?user_id=87&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i_tyle Re: Jaką macie pościel? IP: 80.54.10.* 25.01.08, 20:44 Satymową - jasny beż z wzorami - niby mozajki rzymskie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecea Re: Jaką macie pościel? IP: *.it-net.pl 26.01.08, 15:07 Granatową z rodziną The Simpsons :D Na kołdrze jest wielki Bart na desce, a na poduszce: z jednej strony leżący Bart, z drugiej portret całej rodzinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaką macie pościel? IP: *.ols.vectranet.pl 26.01.08, 16:04 granatową, bawełnianą w byczne napisy "guten acht" "buenas noche' 'buonanotte' :) haha Odpowiedz Link Zgłoś