trusiaa 26.11.07, 08:50 Nie wiem jakie okoliczności trzymają Cię z dala od Nadczesława, ale powiem tylko: sytuacja dramatyczna stop podejrzane krety ryją stop wracaj stop ratuj stop sama tam nie wejdę za skarby stop Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trusiaa Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:01 Kukułą drogi, ja tam nie wiem dlaczego cokolwiek ma być ważniejsze od Nadczesława i biednej Kopaczkovej - ledwie udało mi się ją cudem wyciągąć z jakiegoś podejrzanego lokalu, a już trafiła w ręce psychopaty. Nie tak miało być, międzywojnie wszak do czegoś zobowiązuje. Dlatego wzywam Cię na pomoc. trusiaa z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:39 szeptem: - Nie mogę długo rozmawiać bo mnie podsłuchują. Wracaaaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułą Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 07:05 Przepraszam za spóźnienie, ale spotkały mnie trzy nieprzewidziane okoliczności, które uniemożliwiły mi zajęcie aktywnego stanowiska w sprawie podjęcia, zajęcia, wyjaśnienia, oświadczenia i przygotowania. Już jestem. Okoliczności, po krótkim spotkaniu, odprowadziłem na przystanek autobusowy i po dziesięciu minutach oczekiwania, pożegnałem serdecznie wysyłając autobusem linii numer 512 na peryferie świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 17:42 Kukułą :) Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuń Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 22:14 Ciiii, podobno kierowca tego ałtobusa ma niezłom kukułe we łbie i jak mu sie ktoś nie podoba to potrafi tak depnonć po hamulcu, że wszyscy rozbijajom się o porencze i ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułą Re: Kukułą wróć 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 15:27 Najlepsze życzenia przy okazji trzecich urodzin Nadczesława. Dokładnie trzy lata temu, 14 grudnia 2004 Nadczesław rozpoczął swoją literacka przygodę. Trochę szkoda, że znaleźliśmy się w tak trudnym dla naszego bohatera okresie - nie wiadomo co robić - ale mam nadzieję, że jeszcze powrócą lepsze czasy. Pozdrawiam, Kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułą Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 12:50 właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 15:15 Aaaa Kuku! Z okazji urodzin życzę Czesiowi żeby raczej był Nad niż Pod, żeby się kulom kłaniał (wtedy dłużej pożyje) i żeby jak najrzadziej gmerali przy nim różni entuzjaści, bo to szkodzi zdrowiu. Skoro już o zdrowiu mowa - Kukułą drogi - Tobie zdrowia także życzę i sobie, bo mi go brakuje, żeby zajrzeć do Czesia i się nie zniechęcić. Oby więc do wiosny! Dla Czesia wielkie hiphiphura, bo to fajny był kolega. Trusiaa z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułą Re: Kukułą wróć 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:52 Droga Szalodarczynio, Radź co robić, bo zły duch niszczy powieść. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Kukułą wróć 2 12.01.08, 08:53 --przylaczyc sie do dziela niszczenia... <*> Odpowiedz Link Zgłoś