Gość: Ania/pipi98@wp.pl IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 17:03 Zjedz ogórek małosolny będziesz do miłości zdolny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstosia Re: Ogórek 06.08.03, 17:05 Gość portalu: Ania/pipi98@wp.pl napisał(a): > Zjedz ogórek małosolny będziesz do miłości zdolny!!! ladny rym ci sie wymyslil;) ps. moja kolezanka jak jest zla to koniecznie musi zjesc ogorka ale kiszonego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: Ogórek IP: *.eu.org / 192.168.1.* 06.08.03, 17:10 pstosia napisała: > Gość portalu: Ania/pipi98@wp.pl napisał(a): > > > Zjedz ogórek małosolny będziesz do miłości zdolny!!! > ladny rym ci sie wymyslil;) > ps. moja kolezanka jak jest zla to koniecznie musi zjesc ogorka ale > kiszonego:)) Zjeść czy polizać :D Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Ogórek 06.08.03, 17:22 Gość portalu: rabarbar napisał(a): > pstosia napisała: > > > Gość portalu: Ania/pipi98@wp.pl napisał(a): > > > > > Zjedz ogórek małosolny będziesz do miłości zdolny!!! > > ladny rym ci sie wymyslil;) > > ps. moja kolezanka jak jest zla to koniecznie musi zjesc ogorka ale > > kiszonego:)) > > > Zjeść czy polizać :D no nie wiem...:) ona mowila o jedzeniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: Ogórek i margaryna IP: 80.51.247.* 07.08.03, 01:00 Margaryna mleczna przeciw ciąży jest skuteczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Teraz polska! 07.08.03, 03:05 Stosuj polskie bułki tarte na kolana swe obtarte. xxx Polskie stosuj pestki z dyni, gdy Ci dywan coś zaświni. xxx Smaruj kremem się z aronii, kiedy pachę swą odsłonisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Ogórek IP: *.wodgik.katowice.pl 07.08.03, 07:58 Chcesz mieć wytrysk stumetrowy, pijże jogurt owocowy Chcesz mieć zęby bursztynowe, pij jabole owocowe Chcesz erekcję na gwizdnięcie, mocz codziennie jaja w mięcie Chcesz mieć cycki jak balony, jedz codziennie dwa melony Odpowiedz Link Zgłoś
beannshie Re: Ogórek 07.08.03, 13:09 blyskotliwe;) przeczytalam kiedys w jakiejs drewnianej budce gdzies tam... chcesz miec cnote jak marzenie zamocz cipe w butaprenie zaden chujek pierdolony nie przebije takiej blony zadna cipa sie nie oprze kiedy chuj zamoczysz w occie sorki za brak cenzury, chcialam oddac pelny sens;) jeszcze na tej samej scianie niedaleko: 'milosc jest bolem' - powiedzial zajac jeza ruchajac oba - pierwszy i drugi - wybazgrane markerem na drewnie, chyba nawet tym samym pismem... dosc dlugo w tej budce przesiedzialam, przespalam, duzo tam tego bylo, ale te dwa chyba byly najlepsze;) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
sen_c Re: Ogórek 07.08.03, 13:36 Aniu mi z tych textów nadmorskich zachwalaczy lodów, ogórków, pop cornu i Bóg wie czego tam jeszcze najbardziej podoba się ten: NAWET BEN LADEN WYSZEDŁ Z WODY ŻEBY U MNIE KUPIĆ LODY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ogórek 07.08.03, 14:23 If you want to be more sexy, you must drink a lot of Pepsi :) Mężu mężu, nie bądź głupi, niech ci żona loda kupi!! Odpowiedz Link Zgłoś