inessta 24.02.08, 18:50 Czy ktoś to już widział w TV? Ja ciągle na nią trafiam i niezmiennie wywołuje u mnie salwy śmiechu. Mówię o reklamie z J.Cleese ( tym z Monthy Pytona) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naiwna Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.08, 19:51 też widziałam i też mi się podoba. "But I want one!" My aunt is from Pcim!" Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: nowa reklama kredytu BZ 24.02.08, 21:33 Absolutnie rewelacyjna! Ciocia z Pcimia rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
smiley4u Re: nowa reklama kredytu BZ 24.02.08, 21:39 Reklama piękna. Właśnie na niej widac różnicę między klasą kabaretów polskich a Monty Pythonem i innymi klasykami - w tamtych występują po prostu wybitni aktorzy. Pytanie - czy za Guten Morgen obrazi się tylko Nasz Dziennik, czy trzeba będzie przeprosić także prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daf Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.profiline.pl 25.02.08, 09:18 tu jest :) rozrywka.yeba.pl/show.php?id=483 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolska dla Wolaków Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.smsnet.pl 25.02.08, 13:25 smiley4u napisał: > Reklama piękna. Właśnie na niej widac różnicę między klasą kabaretów > polskich a Monty Pythonem i innymi klasykami - w tamtych występują > po prostu wybitni aktorzy. > Pytanie - czy za Guten Morgen obrazi się tylko Nasz Dziennik, czy > trzeba będzie przeprosić także prezydenta? Każdy Wolak się obrazi wraz z tym od selekcjonera "Benhowera" :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolska dla Wolaków Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.smsnet.pl 25.02.08, 13:27 Benhauera (dosł.), jak był łaskaw wolskie media rozbawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iljana Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 09:44 Wczoraj miałam okazję zobaczyć ją po raz pierwszy. Jest rewelacyjna!! Gratuluję pomysłu twórcom. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: nowa reklama kredytu BZ 25.02.08, 11:16 rewelacja :) też się zastanawiam, ile osób ta reklama obrazi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.limes.com.pl 25.02.08, 12:08 swietna reklama!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orliczanka Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:34 hehehe rewelacja:) On jest jednak nie do podrobienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: nowa reklama kredytu BZ 25.02.08, 15:18 Dowcipne, zabawne,świetnie zagrane, przekazuje istotę sprawy i co najważniejsze- nie jest mumio, mumio,i do zarzygania mumio!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.it-net.pl 25.02.08, 18:43 Miło że wśród 90% głupich, wtórnych czy zwyczajnie wnerwiających reklam czasami pojawia sie taka dla której warto oglądać bloki reklamowe :D Guten Morgen! xD Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: nowa reklama kredytu BZ 25.02.08, 18:52 ale na forum: gospodarka , to pojawiają się już głosy oburzonych ( według mnie tych co nie zrozumieli. Dla tych co chcą poczytać, szukajcie w komentarzach do artykułu :Jest już pierwsza reklama BZ WBK z Johnem Cleesem. Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich, których ta reklama bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdolny kredytowo Re: nowa reklama kredytu BZ IP: *.cynethost.com 25.02.08, 19:16 nijak ma sie do tej, w ktorej piekna pani slucha: - nie mam u was konta i niewiele zarabiam na co z usmiechem i suszonymi zabkami: - w takim razie: wypier...danten :) [dla tych co nie znaja, to wersja ktora pewien bank wycina gdzie sie da, zblazowani z nudow nagrali i wycieklo, krazy chyba jeszcze gdzies, ale procesami strasza] Odpowiedz Link Zgłoś