tex-coco 19.03.08, 08:50 Polecam bardzo fajna strone( dla kobiet) www.czekoterapia.pl. Przydadza sie glosniki, albo sluchawki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: terapia czekoladowa 19.03.08, 10:37 he,he..ciekawa grafika ale ładuje się to okrutnie! śmieszne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0ralgolka Re: terapia czekoladowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 08:24 zabawna strona i pomysłowo zrobiona;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafing Re: terapia czekoladowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 06:39 ten generator komplementow bardzo smiechowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: terapia czekoladowa IP: *.as.kn.pl 31.03.08, 20:23 czekolada jest fuj be tuczy i dostaje się od niej obrzydliwe krosty fuj fuj już mi niedobrze a fe ble ble ołmato boska okak mi nie dobrze fuj a fe fe a be be Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Czy ja mam na imię "Dziubek", do cholery??? 01.04.08, 14:55 Wpisałam swoje imię w generatorze - facet zwrócił się do mnie jego zdrobnieniem. Wpisałam imię "Emperatriz" - i to system przerosło, facet zwrócił się do mnie "Dziubku". Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Czy ja mam na imię "Dziubek", do cholery??? 01.04.08, 15:33 a mnie nie zdrobnił, niestety. ale na takim mruczącym wydechu pojechał, że hoho :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś