maramelka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.01.09, 18:41 Zdecydowanie najbardziej mnie drażnią reklamy jogury Jogobella (wiem, że to już było_), ale ja poprostu nie mogę sluchać ani oglądać tych durnowatych bab "I wtedy moje dziecko: mamo, to naprawdę świetne" bleeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
reseda farmaceutyczna mowa ciała+anka to nas rozpieszcza 26.01.09, 11:00 dwie faworytki : jedna wygrażająca palcem biednemu dziecku/lekarzowi plus wredny głos: "no a gdzie cos, żeby brzuszek nie bolał". Wyjątkowo źle usposabia i to babsko i reszta obsady. Druga to typ "zimnej, przemądrzałej suki" i tekst: "Ale taty to nie widzę na tym meczu" i odpowiedni ruch dłonią ukazujący jej wszechwiedzę, wszechmądrość i moc tabletek. "Anka to nas w ogóle rozpieszcza" - jak nie wiecie jak rozpieścić rodzinę, to kupcie sos w proszku. Ze śliwką. Też w proszku. Gwarantowane długie i szczęśliwe pożycie rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: farmaceutyczna mowa ciała+anka to nas rozpies 26.01.09, 11:45 Być może to nie bohater, ale: Zdecydowanie pierwsze miejsce: radiowe reklamy sieci Euro RTV AGD. Samsung! Sony! Trzy wejścia HDMI! Raty totalne zero procent. Nie wytrzymuję tych reklam, zawsze ściszam radio albo zmieniam program. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: farmaceutyczna mowa ciała+anka to nas rozpies 28.01.09, 15:24 > Zdecydowanie pierwsze miejsce: radiowe reklamy sieci Euro RTV AGD. > Samsung! Sony! Trzy wejścia HDMI! Raty totalne zero procent. Nie > wytrzymuję tych reklam, zawsze ściszam radio albo zmieniam program. Bracie! (Lub siostro) Niech Cię przytulę!!!! :) Ryk debila dla debili... Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: farmaceutyczna mowa ciała+anka to nas rozpies 02.02.09, 13:37 No to robimy misia! Na pohybel Samsungom z trzema wejściami HDMI i Sony Bravia! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: farmaceutyczna mowa ciała+anka to nas rozpies 02.02.09, 13:46 I temu kretynowi, co ryczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: farmaceutyczna mowa ciała+anka to nas rozpies 26.01.09, 14:35 Pod warunkiem, ze szczesliwa rodzine stac na gastrologa... Odpowiedz Link Zgłoś
oto.jest.kasia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 26.01.09, 21:28 'pani z podłogi' z reklamy Actimela(?), napewno jakiegoś produktu co to jego cena spadła aż o ileś tam procent pani 'repoter' z reklamy jakiegoś środka na żołądek - ranigastu(?) dziecko z reklamy jakiegoś specyfiku 'a mój tata kaszle tak', normalnie nie rozumiem po co puszczają tak beznadziejne reklamy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 27.01.09, 19:57 Miejsce pierwsze: Miła i piękna Pani, co chodzi na każdą imprezę z butelką Perwoola tylko po to, żeby powiedzieć szwagierce, że dba o koszule swojego faceta Miejsce drugie: "Ale taty to ja nie widzę na tym meczu" i gest na wysokości brody pasujący do tekstu "Tu mnie kaktus wyrośnie" Miejsce trzecie: Niedziela, pora obiadowa, a z telewizora słyszymy - "nie idę, mam biegunkę" i obraz jelita grubego w rysunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uoea Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 10:42 1. Plucie do umywalki krwią i na końcu zębem - ochyda. 2. Durna baba klęcząca przed chłodziarką z przecenionym jogurtem. 3. "Przemondrzała" baba nie widząca swojego męża na meczu. 4. Szczęśliwa rodzina stosująca flegaminę w różnych postaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilla Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.111.238.66.static.crowley.pl 28.01.09, 14:54 Doktor, który leczy małego chłopca z SIMPLUSA i postanawia zająć się dalszymi badaniami SIMPLUSA. Biedna ta matka, której dziecko zachorowało na niewiadomo co i jeszcze ma taniej do 5 bliskich osób. Wogóle ostatnio Simplus nie wymyśla dobrych reklam. Albo dziecko które biega, gada samo ze sobą, wybiega nad staw, za nim zrozpaczona matka, dziecko wyjaśnia że gada z kilkoma osobami taniej z simplusa. I ten podkład tekstowy, coś w rodzaju dubbingu. Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 22:47 emilla napisał(a): "Biedna ta matka, której dziecko > zachorowało na niewiadomo co i jeszcze ma taniej do 5 bliskich osób. > Wogóle ostatnio Simplus nie wymyśla dobrych reklam. > Albo dziecko które biega, gada samo ze sobą, wybiega nad staw, za > nim zrozpaczona matka, dziecko wyjaśnia że gada z kilkoma osobami > taniej z simplusa. I ten podkład tekstowy, coś w rodzaju dubbingu. > Bleee" Mnie się wydaje, że ta reklama to parodia pewnej znanej sztuki teatralnej (czy też powieści); niestety skleroza mnie dopadła i nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Dziecięcy bohaterowie mieli jakieś konszachty z zaświatami, czy też ich mamusia bądź opiekunka miała, część akcji działa się nad jeziorem. Atmosfera dokładnie taka jak w reklamie o której mowa. Krótko mówiąc, ja odbieram tę reklamę jako kpinkę, i daję jej plus za wyjście poza schemat. Zapamiętuje się ją właśnie ze względu na mroczną atmosferę, która odcina się wyraźnie od typowych słonecznych, radosnych i naładowanych pozytywną energią reklam innych sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fofi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 23:38 A to nie jest coś w stylu filmu "inni" albo "oni" czy coś w tym rodzaju? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 02.02.09, 23:43 Gość portalu: naiwna napisał(a): > Mnie się wydaje, że ta reklama to parodia pewnej znanej sztuki > teatralnej (czy też powieści); niestety skleroza mnie dopadła i nie > mogę sobie przypomnieć tytułu. Dziecięcy bohaterowie mieli jakieś > konszachty z zaświatami, czy też ich mamusia bądź opiekunka miała, > część akcji działa się nad jeziorem. Mam identyczne skojarzenia, tyle że nie ze sztuką ani powieścią, a z filmem. Niestety, ja też nie pamiętam tytułu. W każdym razie fabuła była taka, że do bogatej angielskiej posiadłości przyjechała guwernantka, żeby zająć się dwojgiem dzieci. Dom był nad jeziorem i było dokładnie tak jak w reklamie: dzieci chodziły nad jezioro i widywały tam duchy. Guwernantka musiała rozwikłać jakąś straszną zagadkę z przeszłości, żeby uratować dzieci (i przy okazji sama nie skończyć jako duch). Podobnie jak Ty, lubię tę reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.aster.pl 07.02.09, 18:21 Film sie nazywa "inni" Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 08.02.09, 22:00 Nie. W "Innych" dzieci nie wychodziły na słońce. Chociaż ta para starych służących rzeczywiście się z Innymi kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestyjaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.autocom.pl 24.04.09, 11:08 Mam identyczne skojarzenia, tyle że nie ze sztuką ani powieścią, a z filmem. > Niestety, ja też nie pamiętam tytułu. W każdym razie fabuła była taka, że do > bogatej angielskiej posiadłości przyjechała guwernantka, żeby zająć się dwojgie > m > dzieci. Dom był nad jeziorem i było dokładnie tak jak w reklamie: dzieci > chodziły nad jezioro i widywały tam duchy. Guwernantka musiała rozwikłać jakąś > straszną zagadkę z przeszłości, żeby uratować dzieci (i przy okazji sama nie > skończyć jako duch). > Podobnie jak Ty, lubię tę reklamę. To był jakiś film Hitchcock'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.eranet.pl 29.01.09, 06:32 mój aktualny antyhit nr 1 - jakieś obrazowe gadanie o wydzielinie :/ od czasów "rzadkiej kupki" nie było nic bardziej obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manieczkowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 13:20 O rany, to fakt, ostatnio to jest najgorsza reklama, z tym pluciem kriwą, zębem - jakaś tam pasta przeciw paradontozie. Mysłałam że twarda ze mnie sztuka, ale jak to coś zobaczyłam, to aż dreszcze przeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.01.09, 13:26 Ta szwagierka jej wcale nie kojarzy jako swojej szwagierki. braciszek mieszka se radosnie z dziewczeciem z perwolem, zwiazek kwitnie a siostra faceta nic o tym nie wie. Coz za zaklamana rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 29.01.09, 17:44 Reklama radiowa sklepu EURO RTV AGD. Od zawsze w ich reklamach ten sam facet drze się niemiłosiernie: "niezwykła promocja w sklepach EURRRRROOOOOOOOOOOO" Nienawidzę:( Odpowiedz Link Zgłoś
aniol.milosci Re: Znienawidzony bohater reklamy 29.01.09, 08:48 Grunt to dobre podejście do tematu: za jednym razem i reklama i dziewictwo: interia360.pl/artykul/ballada-o-gniewie-sprawiedliwym,17616 Źródłem nieopisanej moralnej niegodziwości była kampania reklamowa "Virginity" (Dziewictwo). W moich odczuciach nie pozostałem osamotniony, albowiem kampania ta wywołała oburzenie setek rodaków, którzy zarzucili jej obrazę uczuć religijnych. Niewielki odsetek spośród znieważonych dał wyraz swemu cierpieniu moralnemu, ponieważ do Rady Reklamy wpłynęło aż 287(!) skarg. Głównie, jak wynika z danych personalnych, już nie dziewic, co jest kolejnym argumentem za społeczną szkodliwością tej reklamy. Zgrozę sumienia moralnego budzi fakt, że w ramach kampanii powstała nawet strona internetowa, na której zamieszczano podobno wskazówki jak zachować dziewictwo nie rezygnując przy tym z uciech życia. Czyli, jak sprzeciwiać się naturalnemu porządkowi rzeczy bez konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bara Re: Znienawidzony bohater reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 15:46 Reklama Orange - jestem wszystkim sąsiadami, matkami, dziewczynami, znajomymi.......Co za imbecyl to wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyna Re: Znienawidzony bohater reklamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 20:58 Nie czytałam wszystkich wpisów, więc z góry przepraszam za powtórki :-) Co mnie wkrzurza: 1. Wszystkie reklamy Orange 2. Paula - krowa w łaty, mega gwiazda czy coś takiego ;-) 3. Kisiel Fisiel... DNO! 4. Wszelakie reklamy proszków do prania, płynów do mycia naczyń, szamponów (szczególnie ten, który podkreśla cieniowane włosy...) 5. Reklamy podpasek i tamponów, w których kobiety się uśmmechają (szczególnie naturella) i pokazują jak to cudnie jest miec okres... 6. Reklamy banków, ubezpieczeń od tego i owego, funduszy emerytalnych itp. 7. Pani dermatolog od tabletek na nawilżoną skórę 8. Pasty do zębów... "Oh! Za 2 tyg chyba mi się oświadczy, a ja mam żółte żęby! Ajjajajajaja!!!!!") 9. Ja kaszlę tak, a mój tata tak... 10. Pani dostająca orgazmu na widok TINY i jej super dodatków w tym tygodniu 11. I z Lenora chyba... Coś w stylu: Dlaczego Jaś jest mały? Bo jest dzidziusiem! A czemu wszystko tak pachnie? Bo cię kocham! <3 12. Reklama "sosystego" kurczaka z woreczkiem :P 13. Jakiś sok za którym biedną kostki cukru 14. Była też reklama w stylu "O czym tak szepczecie? Tłumaczę Kasi jak dbac o drogi moczowe.." ZGON :) 15. Reklama Activi. Siedzą dwie laski z matką i ten tekst, coś takiego: "To moja siostra, a to moja mama." a Druga laska (siostra) się wyrywa "Moja też!" :P 16. Reklama jakiegoś płynu do zmiękczania tkanin, który wszyscy zawsze mają przy sobie i wyciągają, żeby komuś pokazac. W mieście, na dysce i kto wie gdzie jeszcze! Perwol czy coś takiego? Dobra to na tyle :D Jak mi się przypomni to dopiszę :) Dobry wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iope Re: Znienawidzony bohater reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 11:03 Trzy ładne inaczej panie, stosujące plastry przeciw papierosom. Ta główna bohaterka oprócz nosa, jak mały Cygan... nogę, to ma jeszcze wyjątkowo wnerwiający sposób mówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzet Re: Znienawidzony bohater reklamy IP: *.chello.pl 19.08.09, 22:14 jesteś nie iopem ale jołopem, ha ha ha i tłumokiem, który na dodatek ma chyba zeza albo wadę wzroku skoro nie widzi jak ładne są bohaterki tej reklamy. Zazdrościsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Znienawidzony bohater reklamy IP: *.aster.pl 07.02.09, 18:24 no i jeszcze jestem alpinistka; Ibum, ibum ( chyba było bum w główke twórcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestyjaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.autocom.pl 02.02.09, 14:56 a mnie już wkurza ta reklama Allianz, którą widzę tu obok forum- z tym biegnacym yeti i jego (jej?) podskakującymi dużymi cyckami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.C. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 19:08 Reklama radiowa Knorr Nuddle. Dużo darcia, wrzasku, a i tak nie wiadomo o co chodzi... Koleś się pruje, ale ma taki sposób mowy, że nie sposób zrozumieć, co chce przekazać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 83.168.106.* 04.02.09, 23:25 ała, ałaaa aaałaa, ała, ałłła itp. Lek przeciwbólowy. Normalnie krew się we mnie gotuje. Nienawidzę tej reklamy bardziej za audio niż video. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 01:55 mnie szlag trafia jak widzę reklamę w której na dużej sali siedzi półkolem z 400 typa, jeden ważny na środku i....o qwa...sorki to nasz sejm :/ Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 05.02.09, 12:17 Hasło reklamowe: Pie...Perwoll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 79.191.167.* 05.02.09, 15:47 Od razu zaznaczam nie czytałam wątków, więc mogę się powtarzać. nie pamiętam co reklamuje ten spot, w którym występuje trójka średniej urody bobasów. Śmieją się głośno niczym upośledzeni . Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powraca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 213.17.128.* 07.02.09, 17:53 Powraca jak niedobry sen ten facet z upapranymi ustami w reklamie... sam nie wiem czego; barszczyku, a może podpasek czy innych tamponów? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 21.02.09, 12:13 Podpasek . facet po fellacio jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 94.254.222.* 13.08.09, 13:09 to chyba po cunnilingus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantercia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.aster.pl 07.02.09, 18:10 Wszystkie ohydne "dzieciatka" (skąd biorą aż tak wstrętne?), MOJE proszki do prania, kleje do klejenia protez gamoń, który raz ma lokatę a raz kredyt (to co, odkłada, czy spłaca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BorderCollie97 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 21:10 Moją znienawidzonym bohaterem reklamy jest ''Cudowna Mamusia'' w czerwonej sukieneczce z reklamy soku Costa.Te jej minki i ta sztuczność z jaką gra jest dla mnie wystarczającym pretekstem aby wyłączyć telewizor.Jeśli to ma być Polska mama-wzór , to trochę im się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 20.02.09, 21:29 Facet z reklamy któregoś banku, który ma mnóstwo sprzecznych wymagań co do kredytu. To jego "I" wraz z zadufaną miną jest nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iona86 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 21.02.09, 14:33 Szczerze mówiąc, mnie reklamy nie interesują, raczej denerwuje mnie to, zę przerywają mój film ;] Jednak moja babcia ma kilku znienawidzonych reklamiarzy ;] swego czasu była to pani z Jogobelli :P cos tam o 'owocach prosto z krzaczka":P obecnie pan z reklamy KiteKata :P Piiiiiip :P ten co głową na kasie w supermakecie kasuje :D tak sie ostatnio biedna zdenerwowała, wystaął z fotela i wychodzi a ja do niej gdzie idziesz. Usłyszałam: "do piiiiiiiiwnicy" :PD Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.02.09, 09:52 Jakiś bank: "Chciałabym, żeby dziś było jutro, a ten miesiąc za trzy miesiące, czyli, żeby luty był w maju" Rzygam, jak codziennie rano w radiu słyszę sapanie tej baby. Jakieś magiczne lekarstwo: "...poleciła mi go Pani Magister w aptece" przysięgam, w tekście, który mówi ta baba wyraźnie słychać wielkie litery. Dobra, ja wiem, że o farmaceutach zwyczajowo mówi się "magister", ale nie oni jedni magistrzy. Pewnie w podstawówce o belfrach mówiła per "Pani Nauczycielka". Lizus jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:53 POtworna baba z reklamy jakiegoś specyfiku na zatkany nos... Ta w biurze, która rozmawia przez telefon i tak się upiornie śmieje. Mamusia z reklamy soku Costa kojarzy mi się z licealną prymuską, córeczką tatusia, której w szkole nikt nie lubi, bo to taka lelija... "Nie brałaś Gripexu?!" Matko, jeszcze ją w ten zatkany nos powinna zdzielić... Uśmiechnięty tatuś w reklamie Winiar, z talerzem w charakterze kierownicy. Ma uśmiech manekina, z czasów gierkowskich. Stały takie w pedetach i straszyły ludzi. Wszystkie dzieciaki, jak leci. Mamusie tychże dzieciaków - też jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 renault laguna 23.02.09, 20:54 Pisaliśmy tu kiedyś o reklamie w której wkurzający koleś kupuje coś tam bo ma sąsiad, coś tam bo ma kolega a KIJE bo mają wszyscy (czy jakoś tak), i np ja byłam pewna ze chodzi o samochód KIA (odmienianą jako KIJE). Bogowie reklamy zlitowali się nad nami i wycięli z tej reklamy tę nieszczęsną KIJĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 06.04.09, 13:39 A ja nie znoszę Agnieszki Czekańskiej(chyba to ona), która podkłada głos do większości reklam Dave i duzo innych. Jak ją słyszę w reklamie to się wkurzam na makasa i od razu przełączam kanał. Dla mnie to głos jakby wydobywał sie ze studii i jakby ta pani miała trzeci migdał. Mam wrazenie ze ta pani opanowala caly rynek reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 10.04.09, 11:22 Będę się pewnie powtarzał, ale wiele jest przecież reklam, które wszystkich nas denerwują. Najpierw radiowe: 1) Pan Edward i jego prostata 2) "Żanet Kalyta" 3) Wrzeszczący debil z reklam RTV EURO AGD. Zastanawiam się zawsze, czy też tak do żony wrzeszczy: JAK BYŁO W PRACY KOCHANIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TV (tu będzie więcej, ale kolejność przypadkowa): - obleśne reklamy Mentosa z wydłużonymi sutkami i nogami - ta, w której plują krwią i zębami - kretynka rozmawiająca z Delmą - maratonka od Ibupromu, i w ogóle reklamy środków przeciwbólowych - facet od Telwizji Na Kartę (autentyczna antyreklama) - skośnooki przygłup na sedesie psikający Brisem (teraz pojawiła się nowa reklama, w którym jakiś mały zboczeniec chce się koniecznie zes..ć u kolegi, bo tam jest Brise. U niego w kiblu pewnie wali niemiłosiernie, a mamusi nie stać na odświeżacz do powietrza. Dawno nie widziałem tak debilnej reklamy!) - wszystkie bachory specjalnie brudzące ciuchy (jedyna karą jest rozanielony uśmiech przygłupiej mamusi) - Fronczewski "bankowiec" za całokształt - Natalia Kukulska rozmawiająca z dentystą o paście Sensodyne - pusty śmiech mnie ogarnia jak widzę to "cudo"' Kukulska wychodzi tu na idiotke wiekszą od dentysty, co w tego typu reklamach jest nie lada wyczynem:))) - gromada nadpobudliwych porąbańców bełkocząca: ciastko, karmel, czekolada - coś koszmarnego. To na razie tyle, czyli kropla w morzu. Bo zasadniczo na 10 reklam jedna jest inteligentan i dopwcipna, a pozostałych 9 to koszmarki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.04.09, 11:58 Gość portalu: karel napisał(a): > - gromada nadpobudliwych porąbańców bełkocząca: ciastko, karmel, czekolada To albo Ty masz genialny, absolutny słuch, albo ja, w wieku absolutnie nie starczym, jestem przygłucha, bo dopiero za n-tym razem udało mi się zrozumieć, co ci debile bełkoczą :-) A reklama faktycznie idiotyczna i wkurzająca (jak 99,99% wszystkich reklam). Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.05.09, 11:34 > 2) "Żanet Kalyta" Swoją drogą, Żanet Kalyta is back... Ale tym razem robi krótką pauzę między imieniem i nazwiskiem, więc nie ma już "Żanetki Lyty". Co nie zmienia faktu, że reklama jest tak denna, że z najwyższą radością urwałbym tej pani łeb i nas*** do szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.zwm.osi.pl 13.04.09, 14:17 + przeczytałam wszystkie wpisy;) możliwe że coś mi umknęło... ale nie cierpię reklamy chyba altacetu czy czegoś na otarcia i stłuczenia i ten beznadziejny głos lokatej baby wrrrr + srające dzieciaki i brise też do kitu, ostatnio pojawiła się nowa wersja... dzieciak u siebie w domu sr... nie będzie on chce do Wojtusia!:] masakra Odpowiedz Link Zgłoś
czerwcowy_imbir Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 17.04.09, 13:01 Do listy dodam Natalię Kukulską i jej drewniane zachwalanie pasty do zębów. Jest tak sztuczna, że ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 17.04.09, 21:25 Ostatnio zdecydowanie na głowę wszystko bije AXE.Wyraz gęby tej istoty jest porażający... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 23.04.09, 14:53 Irytuje mnie laska od vigoru plus. -moja niezwykła praca, -główkuję na wielu polach, -lubię wyskoczyć na miasto, -jak sram to truflami. Mam ochotę dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.04.09, 11:49 Debil z reklamy radiowej, który poszedł do apteki a potem dzwoni do żony o skarży się, ze mu kasy nie wystarczy na wszystko. Żona tonem wyższości pyta go w której aptece jest i żeby poszedł do apteki Kwiaty Polskie, to kupi wszystko, bo tam jest tanio i żeby kupił jeszcze preparat na włosy / sranie / zmarszczki. Nosz k…, facet nie wie ile leki kosztują? Poszedł do apteki z 10 zł w portmonetce? Żona mu kasę wydziela? Jest umysłowo niepełnosprawny? A tę żonę, wredną sucz, zatłukłabym tępym szpadlem. Janina Ochojska i Agata Buzek zachęcające do kupna wody mineralnej w butelkach – dochód ze sprzedaży przeznaczony będzie na budowę studni w Sudanie. Idiotki nie wiedzę, że wyprodukowanie i dostarczenie do konsumenta jednej butelki wody mineralnej pochłania tyle samo ropy co ta butelka zawiera wody? Efekt – większe zanieczyszczenie środowiska, ocieplenie klimatu, konieczność budowanie kolejnych studni w Sudanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidulka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.sarmacka.net 15.05.09, 12:01 Buzkówna sama wygląda, jak dziecko afrykańskie - niedożywiona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfs Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.04.09, 23:57 Oprócz tego co już wymienione dodam: Panienkę, która panikuje, że ma brudne okna na chwilę przed przyjściem gości. To co, wcześniej nie zauważyła??!! Drugą mądrą, która po telefonie od ukochanego z hasłem "będę za 10 minut" rzuca się do lustra z przerażonym "za 10 minut? a kolor moich włosów??" Następna mało spostrzegawcza. A w 10 minut nawet by nie zdążyła do sklepu po tę cudowną farbę polecieć. Panią "Ekspert" od Belissy, która, o ile się nie mylę jest aktorką, grającą w Klanie i taki z niej ekspert jak z koziego ogona waltornia. Słowo "Ekspert" jest napisane tak małymi literkami, żeby przypadkiem nie zauważyć Panią od wywiadu z wstępem, że Polakom brakuje magnezu i pytaniem do eksperta "Co robić? Może zażywać jakiś magnez?" Jak na to wpadłaś, geniuszu?? Wiem, że już było, ale reklama z pluciem krwią wywołuje u mnie odruch wymiotny :( Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 07.05.09, 03:22 Było już o dziecku z reklamy Brisa, które chce kupkę, ale u Tomka? No, super sprawa, przychodzimy do kolegi i idziemy rżnąć kupę do łazienki, bo u Tomka jest minispray. No, i ten nieszczęsny lodowy pingwin, łał, łał... (Mleczna kanapka chyba). A z reklam radiowych uwielbiam panią Kalytę, która przy śniadaniu mi truje o suchości pochwy, albo o tym, że kobiety pytają, jak czuć się świeżo. No, chyba logiczne, że myć się, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lubashka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 15.05.09, 17:38 Krasnoludek ogrodowy z reklamy czyszczenia szamb czy czegos tam, puka do drzwi domu, mila pani otwiersa, a gliniak lapie sie za nos i mowi mechanicznym glosikiem - "smierdzi, smierdzi, strasznie smierdzi!" yyychhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_portalu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 79.190.250.* 29.05.09, 11:31 Reklamy banku BZ WBK z Dannym DeVito - ciekawe co za "gieniuś" ją wymyślił i kto jest targetem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 30.05.09, 08:19 widze ze tylko mnie przyprawia o mdlosci pan z piosenki reklamujacej siec sklepikow ktory glosem eunucha wyspiewuje ze on nawet kocha Zabke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 09:16 Ee, nie tylko ciebie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 31.05.09, 14:28 Mnie to strasznie wkurzali kolesie z reklamy Zabki co to czekali pod oknem bloku az wszyscy wyrzuca lodowki na widok Zabki po drugiej stronie ulicy. Goscie mieli taka aparycje, ze wygladalo na to, ze jak ktos nie wyrzuci lodowki, to pojda po niego i mu wklepia. Brr! Od tamtej pory Zabka mi sie zle kojarzy - jak nie uznam jej za cudowna to przyjda po mnie tamci faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 30.05.09, 15:42 A ja lubie DeVito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóbr Re: wszystkkie tanczace i gadajace krowy IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.09, 07:05 nienawidze! dlatego nigdy w zyciu, chocbym znalazl sie na pustyni a w zasiegu 100km bylo tylko mleko Wypasione nigdy go nie tkne!!! Wijace sie w jakis pseudoplasach komputerowe krowy doprowadzaja mnie do takiego szalu, ze mam ochote za.ebac autora oraz owe krówska jakas lopata. Krowa ktora nie ma co na siebie wlozyc. Grrr nr to krowy w oborze czytajace strony internetowe bo ich wlasciciel wiesniak laptopa do obory przynosi. Nozesz co za debilstwo! 3. Bez krow, ale rownie debilna woda dla zmanierowanych szczylow - piesn reklamujaca ow produkt jest tak durna, ze az rece opadaja. Mamy swoje ego joooo łaaaałłł... woda ma pałer jo łaaaałłł. Czy autor uwaza, ze kazde dziecko w obecnych czasach jest skonczonym polglowkiem i prymitywem? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: wszystkkie tanczace i gadajace krowy 01.06.09, 09:29 A "mamy na to twarde dowody" ??? Pedegree i na końcu widok z bliska psiej kupy bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Zanetka Leta--z radiowej raklamy--nic tylko ubic:/ IP: *.tvk.torun.pl 01.06.09, 18:17 Zanetka Leta--z radiowej raklamy--nic tylko ubic:/leic taka durna reklama wtedy kiedy jem---jakas durna niby polozna zanetka leta (nieiwem czy to takie nazwisko)reklamuje jakies gooowniany plyn dla bab do higieny intymnej---FUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!Gada jak te poyyebane niby psycholozki czy inne gooowniane wymysly.. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Zanetka Leta--z radiowej raklamy--nic tylko u 01.06.09, 19:28 hehe, a myslalam, ze bede pierwsza, ktora doniesie, ze pani Zanet Kaleta znowu straszy w radio polecajac plyn do higieny intymnej, ale tym razem radzi uzywac, gdy nosi sie obcisle spodnie i stringi. ciekawe czym bedzie nas raczyc w przyszlym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro Re: Zanetka Leta--z radiowej raklamy--nic tylko u IP: 213.17.128.* 01.06.09, 22:51 Wkurzający jest wykład profesora w gronostajach o odmianie słowa "oszczędzanie". A jakiś debil nawet te odmianę zapisuje w notesiku. No jaja jakieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 00:23 Mój najnowszy idol to rekalmujący jakiś pakiet Tepsy kurduplowaty gó...arz z wykrzywioną jak w ataku epilepsji mordą psychopaty szczekający na ojca pytaniami w stylu: "czy UFO jest zielone?" i przeszkadzający mu w pracach domowych. Tatunio-debil, zamiast przy..bać znajduchowi tak, żeby mu się rudy łeb o sto osiemdziesiąt stopni przekręcił, z kretyńskim uśmiechem podaje mu telefon, żeby szczenię podarło mordę na dziadka. Za każdym razem, kiedy to goowno widzę, mam ochotę rozjechać bachora, tatunia i scenarzystę walcem drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 02.06.09, 14:11 Gość portalu: ka-mi-la789 napisał(a): > Mój najnowszy idol to rekalmujący jakiś pakiet Tepsy kurduplowaty > gó...arz z wykrzywioną jak w ataku epilepsji mordą psychopaty > szczekający na ojca pytaniami w stylu: "czy UFO jest zielone?" i > przeszkadzający mu w pracach domowych. Tatunio-debil, zamiast > przy..bać znajduchowi tak, żeby mu się rudy łeb o sto osiemdziesiąt > stopni przekręcił, z kretyńskim uśmiechem podaje mu telefon, żeby > szczenię podarło mordę na dziadka. Za każdym razem, kiedy to goowno > widzę, mam ochotę rozjechać bachora, tatunia i scenarzystę walcem > drogowym. Mam dokładnie takie same odczucia na temat tej reklamy. Dzieciak jest wyjątkowo paskudny, a ponadto tak wrednego wyrazu twarzy nie spotkałam chyba do tej pory u żadnej widzianej przeze mnie ludzkiej istoty. Ta reklama to strzał w stopę, zamiast zachęcać, zwyczajnie odpycha i obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.06.09, 08:31 Tru tru truskawkowe minis. Czy wszystkie reklamy z dziećmi w wieku gimnazjalnym muszą być takie durne? Odpowiedz Link Zgłoś
ankakd Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.06.09, 14:16 No i w końcu bez wahania mogę się wypowiedzieć w tym wątku: Danny DeVito, grr Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 20.06.09, 11:50 Może jestem nietypowa, ale mnie ta reklama bawi. Pewnie dlatego, że mam w domu takiego sto-pytań-na minutę-chłopca (no, młodszego i nie tak wykrzywionego, ale zawsze) i uczucia tatusia przerzucajacego siłę ognia na dziadków są dla mnie w stu procentach zrozumiałe. Co nie znaczy, że mnie reklama do usług TP zatchęca, ale mnie rzadko która reklama do czegokolwiek zacheca ;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 20.06.09, 16:28 Baba w reklamie jakiejs farby do scian. Sciany pomalowane, potem pobrudzone codziennym uzytkowaniem rodzinki i koles mowi "Trzeba znowu pomalowac" a baba takim maksymalnie wkurzajacym glosikiem i z takim debilnym usmieszkiem "Nie tsieba, wystarci przietsiec". Wrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chinagirl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 21.06.09, 22:22 A pani żeglarka od ibupromu? Jeszcze bardzie infantylna od pani dziewicy-biegaczki. "I jak się uderzyłam w maszt, to bardzo mnie bolało. I wtedy wzięłam ibuprom..." I co? Rybę latającą zobaczyłam? Wrr... Jak ona z tąką tępotą oceany przepłynęła? I najbardziej wkurzające, gdy spożywam rano śniadanie, jak w reklamie żarcia dla psów na dobre trawienie pokazują na to "twarde dowody"...Obrzydliwe!!! Fuj po trzykroć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 14:15 O to, to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 14:30 A może to Ty masz coś z głową - co? Jak można chcieć przejechać walcem dziecko? Zastanów się co mówisz kobieto! Bić malucha za to, że jest ciekawski? Durnota i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapar Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.zabrze.net.pl 07.08.09, 23:47 sama jestes durnota, nie chodzi o to, ze dzieciak zadaje pytania tylko o ten wkur...jacy ton i wstretny wyraz twarzy. Mogli dac do reklamy normalne dziecko co zadaje pytaina zwyklym glosem i nic by to nie przeszkadzalo. Sam nie trawie tej reklamy jak cholera przez tego skrzeczacego gnoma. Ps okreslenie "maluch" wobec tego dzieciara od razu kojarzy mi sie z artykulami z Faktu, gdzie 12-latka nazywja malenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiek_chrystusowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.08.09, 22:52 a ja mam jak najgorsze zdanie o tym tatuniu wlasnie. Straszliwy cham. Najpierw trzaskal drzwiami przed nosem niewinnej opiekunce do dzieci, potem wrabia biednego dziadka w de facto opieke nad swoim nieznosnym synem. Bylo zatrudnic opiekunke! A moze dziadek chcialby w tym czasie pograc w szachy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaah Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.kielce.vectranet.pl 22.06.09, 01:26 PZU za najbardziej wku...ającą serię reklam nowoczesnej Europy. W życiu się u tych sku...eli nie ubezpieczę! Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.06.09, 11:43 Pan który wyremontował garaż Leszka Kuzaja, łazienkę Beaty Tyszkiewicz przy uzyciu produktów firmy Atlas. I co, mam udać sie do pani Tyszkiewicz celem zlustrowania łazienki, czy aby płytki nie odpadają? W dodatku facet ma tak debilny wyraz paszczy, że nie zleciłabym mu wyremontowania nawet działkowej wygódki Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.06.09, 08:18 Piosenkarka Justyna S. nigdy nie przekona mnie do czekogolwiek. Jak słysze jej głos w reklamie szamponu przeciwłupieżowego, to mnie mdli. A może warto założyć wątek: "Gwiazdy w reklamach" - marketingowy samobój? Dla mnie to taki przykład. Podobnie jak Natalia Kukulska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbeć Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 213.17.128.* 24.06.09, 09:37 Nie mogę już patrzeć na reklamę z Guciem, który lata po klubach i bzyka. A powtarzają to, szczególnie na C+ i pochodnych, przy każdej przerwie reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 25.06.09, 00:04 > Nie mogę już patrzeć na reklamę z Guciem, który lata po klubach > i bzyka No ja tez tego nie znosze. A ostatnio nawet jakis lamer probowal na FH przekonac ludzi, zr to najlepsza polska reklama. Zalosny pracownik onetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaczna zupa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 25.06.09, 13:19 no nie wierze, ze nikt tu jeszcze nie wspomnial o reklamach winiary: smaczna zupa nie moge po prostu, kazda reklama z tej serii jest szczytem debilizmu. ja nie wiem, czy tworcy maja odbiorcow za totalnych idiotow? pomijam, juz fakt, ze co to za biuro, gdzie wszyscy wpieprzaja zupy z proszku, ale te mega denne dialogi udajace niby dowcipna rozmowe i te fantastyczne miny. czy ludzie wystepujacy w takiej reklamie nie maja odbrobiny szacunku do siebie? a inna irytujaca reklama to jakas marka ciuchow z supermarketu. nie pamietam jej dokladnie, ale sliczna, szczesliwa panienka w piekny sloneczny dzien, ubrana w ciuszki z supermarketu wsiada do jakiejs super bryki. no kto, k.. jezdzac taka bryka ubiera sie w supermarkecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenobajt Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.as.kn.pl 01.07.09, 23:42 amen! tak wku...oających mord dawno nie widziałam. te reklamy są najgorsze ze wszystkich, nic mnie tak nie wqu...a, nawet tina czy wypadające zęby. twarde dowody, jogobella czy płaski smak, wszytsko zniose tylko zabierzcie pedofila z "przepraszam bracie" Odpowiedz Link Zgłoś
trzeciblizniakalik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.06.09, 14:44 Szczerze nie nawidze reklamy "Pedigry" i tych twardych dowodow. Za kazdym razem skutecznie obrzydza mi sniadanie/obiad (w zaleznosci od kierunku z pracy czy do pracy) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Lubella IP: *.chello.pl 27.06.09, 20:33 Lubella. Doopella :/ Obcej baby w sklepie pytac czy pomoze mi wybrac makaron. A potem z usmiechem Dążuana zaprosic ja do swojego mieszkania, juz po minucie znajomosci... A podczas konsumpcji wygladaja juz jak po konsumpcji :/ Dno, dno, dno nad dnami. i gleboka warstwa mulu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teramy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 213.17.128.* 28.06.09, 15:37 Właśnie, właśnie. Mnie wkurzają te bilbordy z jamnikiem i wspomnianym przez "trzeciegobliźniaka" hasłem. Nie chodzi mi nawet o sympatycznego zresztą psiaka ale o fakt, żarcie może i skutecznie utwardza kupę. Ale karmiony nim piesek puszcza niemożliwe bąki. Normalnie aż oczy pieką. Przecież to się wytrzymać nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.09, 16:04 Gość portalu: teramy napisał(a): > Właśnie, właśnie. Mnie wkurzają te bilbordy z jamnikiem i wspomnianym przez > "trzeciegobliźniaka" hasłem. Nie chodzi mi nawet o sympatycznego zresztą psiaka > ale o fakt, żarcie może i skutecznie utwardza kupę. Ale karmiony nim piesek > puszcza niemożliwe bąki. Normalnie aż oczy pieką. Przecież to się wytrzymać nie > da. Właśnie! Mój pies po Pedigree nie dość, że zasmradzał powietrze, to jeszcze regularnie dostawał biegunek (i gdzie te "twarde dowody"?). Teraz je karmę weterynaryjną (nie napiszę jaką, żeby nie było, że reklamuję) i problemy się skończyły. Mnie kiedyś znajoma pani weterynarz opowiedziała, co się znajduje w popularnych karmach dla psów, tak uświadomiona w życiu bym tego mojemu zwierzakowi nie podała. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Ja lubię Żabkę !! 28.06.09, 18:00 A ja ku..wa NIE!! Jak ja słyszę ten skrzeczący głos tego gó...arza, to mam ochotę krzyczeć! Autentycznie. Nienawidzę! Kto ten badziew wypuścił? Jak klient może się na taki badziew zgodzić? I najgorsze jest to, że ta reklama jest w każdym bloku, na każdym kanale, wszędzie, no po prostu wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ja lubię Żabkę !! 01.07.09, 23:58 piosenka o żabie jest obrzydliwa. bezdennie głupi tekst, np. facet śpiewa "ja nawet kocham ją" - to chyba jakieś nowe zboczenie, taka miłość do sieci handlowej. chyba, że on tak wyje do płaza jako takiego, zoofil jeden. poza tym wykonanie - ciągną dźwięki z zaciśniętych gardeł, zwłaszcza jedna baba czyni to wyjątkowo okrutnie dla co bardziej wrażliwych uszu. o śpiewie z przepony nie słyszała pewno nigdy. przekraczam prędkość światła, gdy rzucam się do pilota po usłyszeniu kilku pierwszych nut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinagirl A ja tej Żabki nienawidzę! IP: 89.108.222.* 04.07.09, 19:33 Nienawidzę od czasu, kiedy "świetnie" potraktowano nas w sklepie Żabka na ul. (chyba) Rzymowskiego w Białymstoku. Pani (wyglądająca jak stara burdelmama, chyba kierowniczka tego interesu) zwróciła się do mnie tak: "Niech się pani zamknie i stoi w kolejce!"... Żabki trzeba chronić, ale przed klientami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: A ja tej Żabki nienawidzę! 04.07.09, 22:26 Zrobiłaś coś z tym? Ja bym tego tak nie zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: A ja tej Żabki nienawidzę! IP: *.radom.vectranet.pl 12.07.09, 10:35 a skad wiesz, jak ona sie zachowywala w tej zabce? moze darla sie na caly sklep, majac we krwi 3 promile i wyspiewujac na cale gardlo: ja kooocham zabke? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: A ja tej Żabki nienawidzę! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 14:12 Właśnie! Najwidoczniej miala kobieta powód! Odpowiedz Link Zgłoś
otrzepotka Ja lubię Żabkę !! 11.07.09, 21:29 to największy syf na świecie. Ja lubię żabkę- wydaję kasę, kocham ją- dla kogo ta reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Ja lubię Żabkę !! 11.07.09, 21:53 najbardziej wku...ająca reklama ostatniej dekady. Bez dwóch zdań. Jak słyszę- ja kocham żabkę, najbardziej kocham ją, to mam ochotę kogoś zamordować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Ja lubię Żabkę !! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 14:13 "Ja lubię Żabkę - ja nawet kocham ją..." - jeżeli już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikuma Re: Ja lubię Żabkę !! 10.08.09, 10:06 O to to. Piosenka jest durna maksymalnie, poza tym jak można kochać sklep? Ja i moja druga połówka regularnie zmieniamy tekst na: ja robię rzadko, przed pójściem w miejsce ustronne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 Re: Ja lubię Żabkę !! 10.08.09, 21:39 Mój ostatni hit to reklama chyba jakiegoś płynu do płukania ust czy pasty do zębów, dokładnie nie wiem, bo "z nerw" nie wytrzymałam oglądania do końca. Bohater zbiorowy: banda debili, która w każdej sytuacji miele ustami jakby właśnie płukała wnętrze paszczy. O Boże... na samo wspomnienie o tym podnosi mi się ciśnienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.ghnet.pl 06.07.09, 12:29 a ja strasznie nienawidzę tych ludzi od makaronu lubella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 19:29 Nie znosze kolesia, ktory "spiewa" w chorze i jak dyrygent mu zwraca uwage, to on cos chrzani o pol ceny czy jakos tak - zupelnie od czapy, no co to ma wspolnego ze spiewem i jego falszowaniem?? Do tego robi to z taka mina buca - "i co mi zrobisz, mam cie gdzies". Ohh nienawidze gnoja!! Odpowiedz Link Zgłoś
felindra SANTE 06.07.09, 19:53 ** reklama żabki faktycznie jest łagodnie mówiąc wkurzająca ** OC-e srOCe - też jest do kitu. Ale reklama jakichś płatków SANTE to po prostu koszmar !! Te bachory wyglądają jak z ulicy Wiązów. Masakra i te głupie pioseneczki... Swoją drogą. Co to jest żywność funkcjonalna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: SANTE IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 22:43 > Swoją drogą. Co to jest żywność funkcjonalna ?? Haha tez nie wiedzialem i zapytalem zony. Powiedziala, ze to taka zywnosc co jest niesmaczna, ale musi sie jakos nazywac, zeby ja kupiono ;P Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 06.07.09, 19:54 Cała ta reklama jest głupia jak paczka gwoździ, ale wbrew pozorom sens w tym śpiewaniu jest. Bo oni niby śpiewają wysokie "C" (nie wiem czy dobrze to ujęłam), a on nagle zaczyna fałszować na pół "C" i przez to ten pyta 'co to za pół c'. Chyba, nie wiem... O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 22:44 > Bo oni niby śpiewają wysokie "C" (nie > wiem czy dobrze to ujęłam), a on nagle zaczyna fałszować na pół "C" > i przez to ten pyta 'co to za pół c'. Ok, "pol c" jeszcze rozumiem, ale jak to sie ma do "pol ceny"?? Aa zreszta, mam to w "pol d"! :P A kolesia i tak nie znosze. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 08.07.09, 11:30 Tu znowu jakaś gra słów może? "pół ce", więc "półcenowa oferta"... Nie wieeem, taką teorię sobie stworzyłam, ale Azorek pisze niżej, że jest inaczej, więc chyba ta moja teoria ne ma sensu ;p Dobra, sru! Pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:58 princessofbabylon napisała: Bo oni niby śpiewają wysokie "C" (nie > wiem czy dobrze to ujęłam), a on nagle zaczyna fałszować na pół "C" NIe śpiewają wysokiego C :) Ale o co chodzi w tym arcydziele - nie wiem. I wiedzieć nie chcę. Durne to. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 08.07.09, 11:32 Yhmmmyyy, to nie wiem też. Wkur.... mnie niemiłosiernie ta reklama, nie ten koleś, tylko oni wszyscy, jak wyją. I jeszcze teraz ostatnio doszło coś jeszcze, nie pamiętam nawet co, bo słyszałam tylko raz. O zgrozo! Pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negar Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.vbc.pl 08.07.09, 11:47 ja nienawidze mateusza z reklamy orange, jego super hobby, super przyjaciol, super taryfy, super dziennikarki piszacej o nim pierwszy tekst, no i krzysztofa ibisza ktory lubi byc w centrum uwagi kiedy cwiczy albo kiedy gotuje dla przyjaciol. nienawidze jeszcze dzieci w reklamach. sa obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 10.07.09, 15:45 Ania slamerka...wrrrrr.Tak mnie wkur***a ta dziewucha, że nawet nie wiem co reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx slamerka.. 10.07.09, 20:44 z reklamy jakiejs telefonii, atakuje a radio i na wizji, matko boska leb bym ukrecila, jestem slamerka, a co to k*rwa ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple pzu IP: *.is.net.pl 11.07.09, 22:29 A o tym nie wspominacie ?reklama pzu , ja mam odruch sraczkowato- wymiotny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: pzu 14.07.09, 21:38 ta nowa reklama orendż z laską 'slamerką' o co w ogóle chodzi?? dlaczego te częstochowskie rymy mają niby zachęcić mnie do czegokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-mi-la789 Re: pzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 00:02 Zaczynam podejrzewać, że "slamerka" znaczy "bełkocząca kretynka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dea Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.tktelekom.pl 15.07.09, 09:13 ja nie cierpię tego pana co robi "psi-psi?"...masakra. i jeszcze tego drugiego pana, co to niby piwo reklamuje, siedząc przy pianinie i usiłując śpiewać o przygodach jakiegoś innego pana... ani tekstu w tym, ani melodii - porażka totalna. nawet nie wiem, o jakie piwo chodzi, bo nigdy nie oglądam do końca. no i krzyś ibisz... to już porażka do masakrycznej potęgi jest ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 15.07.09, 09:24 > o jakie piwo chodzi, bo nigdy nie > oglądam do końca. Chyba najtańsze, bo "pan przy pianinie" wygląda jak ostatni lump-żul- menel spod - nomen omen - budki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
korkodyl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.09, 03:55 A reklama actimela o odpornosci prosto z brzucha? "Jak mozna nie wiedziec co w nas moze siedziec?" Z czystym sumieniem stwierdzam ze to jest NAJBARDZIEJ irytujaca mnie reklama jak do tej pory! AAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 06:50 A mnie wk.. reklama która leci w radiach - a mój tata kupił LAPTOKA ...... WTF ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mija0206 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.09, 08:31 Nowych reklam PZU nic nie przebije. Lipa do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
hania.mala Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.09, 18:29 O tak! I ten cisnący się na usta rym odporności-wnętrzności, który na kwadratowo jest obchodzony przez autorów całego tekstu reklamy. h.m. Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.09, 08:46 Przebóg, jak mogłam zapomniec o moim ostatnim faworycie!!!! "-Gdzie jest mój samochód?!!!! -W jeziorze... -W jeziorze?!!!!!!!!" Pokazcie mi, proszę, faceta, który po takim tekscie nie uda się nad brzeg tego jeziora, oszalałym galopem, jeśli jest bardzo dobrze wychowany i ma nerwy jak liny okrętowe to nie zabijając przedtem swojej laluni w ataku furii, by nad jego brzegiem szaleć, biegac opętańczo, drżącymi ręcami wystukiwać numery tych wszystkich karasistansów i innych policji, tylko zrobiwszy "yhyyyy" pójdzie myć włosy ?!????? Co tam faceta, pokazcie mi w ogóle człowieka, który usłyszawszy coś takiego pójdzie myć włosy! No, rzeczywiście, nic innego w takiej sytuacji nie pozostaje robić, samochodu juz nie ma, bedzie musiał podróżować środkami komunikacji publicznej, wiec musi zadbać o szczególnie estetyczny wygląd, jak rozumiem? Reklama kretyńska do kwadratu, bohaterowie - oboje - po prostu debile... Odpowiedz Link Zgłoś