Gość: piecyk gazowy IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 21:14 Niniejszy tekst nie jest w żadnym przypadku przeznaczony do czytania, dlatego też proszę o jego nie czytanie!!! Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RUBIA Re: Nie czytać!!! IP: *.acn.pl 13.09.03, 22:24 no i ja wlasnie nie przeczytalam tego co nie jest przeznaczone do czytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń bim-bom Re: Nie czytać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 22:33 Gość portalu: RUBIA napisał(a): > no i ja wlasnie nie przeczytalam tego co nie jest przeznaczone do czytania No i a właśnie ja przeczytałam, i nie wiem co teraz zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia Re: Nie czytać!!! IP: *.acn.pl 13.09.03, 22:35 ja sie nie chce Piecykowi wtrazalac ale radze wyprzec i wymazac to przeczytanie. trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Nie czytać!!! IP: *.tvswiecie.com.pl 13.09.03, 22:59 A ja myślę, że nikt się nie dowie co ja myślę. Sami powiedzcie co ja myślę. Jak nie zapomnę co ja myślę to Wam powiem albo nie, bo napewno zapomnę co myślałem. Zresztą teraz myślenie nie ma przyszłości. Pamiętam kiedyś, to sie myślało, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia Re: Nie czytać!!! IP: *.acn.pl 14.09.03, 21:26 Max,ja mysle ze nie wiem co ty myslisz i bardzo dobrze..ale ty mysl bo jesli nie ty to kto? a jak ci sie przypomni co myslisz to nam nie zdradzaj bo sie wyda i nie bedzie wiadomo co myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: independent-girl Re: Nie czytać!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 21:29 Ja nie umiem czytać, bo jestem prostą, niewykształconom dziołchom ze wsi. Byłam dzisiaj wyprowadzić na specera dwóch osiołków moich mondrzejszych ode mnie, bo to oni są moim okienkiem na świat i od nich dowiaduje sie wszystkiego o wielkim świecie. I jaksze jestem im wdzieczna za to co dla mnie robiom. Gdyby nie oni siedzialabym w murach mojej prostej chatki i meczyla sie z tym, ze cos mondrego ktos napisał a ja nie umiem tego przeczytac. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruszka Re: Nie czytać!!! IP: *.topole.waw.pl 15.09.03, 21:41 ło cholera, przeczytałam!!! zostało mi 7 dni???? Odpowiedz Link Zgłoś
beannshie Re: Nie czytać!!! 15.09.03, 21:45 ...teraz mamy obraz ludzkiej ciekawosci, lamania zakazow i sciemniania;) - dosc duzo ludzi na tym watku - przeczytanie czegos czgo nie mialo sie czytac - sciemnianie ze sie nie przeczytalo jak sie przeczytalo;) a.d. - przypomnial mi sie kawal - jak najlatwiej zrzucic polaka w rzepasc? - postawic go nad nia i powiedziec 'tu nie wolno skakac' pzdr:) p.s. przeczytalam... ile musze zaplacic??;) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Nie czytać!!! 15.09.03, 22:49 Gość portalu: independent-girl napisał(a): > Ja nie umiem czytać, bo jestem prostą, niewykształconom dziołchom ze wsi. Byłam > > dzisiaj wyprowadzić na specera dwóch osiołków moich mondrzejszych ode mnie, bo > to oni są moim okienkiem na świat i od nich dowiaduje sie wszystkiego o wielkim > > świecie. I jaksze jestem im wdzieczna za to co dla mnie robiom. Gdyby nie oni > siedzialabym w murach mojej prostej chatki i meczyla sie z tym, ze cos mondrego > > ktos napisał a ja nie umiem tego przeczytac. :P Tak, tak. Zapewne masz rację ...osiołku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drobna rada: następnym razem zaloguj się i sygnaturję do wpisu dołącz!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas.p Re: Nie czytać!!! IP: 195.117.130.* 15.11.03, 16:15 niezły sposób na zachęcenie do przeczytania wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prudencja Re: Nie czytać!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 22:37 a ja nie przeczytałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Nie czytać!!! 29.12.03, 18:01 ja w ogole nie zauwazylam tego watku, bo nie chodze na forum humorum Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Nie czytać!!! 29.12.03, 18:47 o! a ja typowa blondynka przeczytalam ze nie moge przeczytac i przeczytalam yyy skoczyc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Nie czytać!!! 29.12.03, 19:00 Dobra, przeczytałam... I co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Nie czytać!!! IP: *.laser.pl 30.12.03, 09:35 ja przeczytalam sorry i teraz mam straszne bole glowy. piecyk coś Ty zrobil???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Nie czytać!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.03, 20:46 Wkurzyłeś mnie Piecyku , jak można czytać coś czego nie można przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
lowca.masek Re: Nie czytać!!! 29.12.03, 21:27 Ne przeczytałem, więc nie odpowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Nie czytać!!! 30.12.03, 08:29 Tekst z "Osobno" (rubryki z ostatniej strony "Razem" - kto to jeszcze pamięta? - z roku gdzieś tak 1986)- cytuję z pamięci więc b. niedokładnie: "Raport - ściśle tajne! Przed przeczytaniem spalić! Kawalerię ustawiliśmy na lewym skrzydle, piechotę na prawym, a artylerię w środku. Waterloo będzie nasze, tylko kręcą się tu jacyś faceci w białych mundurach i jeden z nich wykręcił wszystkie klamki. Pozdrawiam, Wasz Cesarz". Tak się zastanawiam, czy tekstu nieprzeznaczonego do czytania również nie powinno się przed przeczytaniem spalić, najlepiej razem z monitorem. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezny Re: Nie czytać!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.12.03, 12:34 chce zaznaczyć że przeczytanie nieprzeczytanego ewentualnie zakazanego do nieprzeczytania prowadzi do tzw. schizofrenii antyniezaczytawującej co wyraża cheć istoty ludzkiej do zaspokojenia potrzeb seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś