Dodaj do ulubionych

dziwne zjawisko

IP: *.aster.pl 20.10.08, 22:37
do soboty nigdy nie pilam więcej niż jeden kieliszek wina na raz,
ale na weselu siostry bylam świadkową i mialam pewne obowiązki ;);)
wtedy wypilam sporo wódki, po raz pierwszy w życiu z resztą; po
piątej kolejce przestalam liczyć (ale na pewno nie wypilam więcej
niż 10 kieliszków) :D mimo to się nie upilam i nie wiem jakim
cudem :) przecież ja po jednym piwie zwyklam miec nogi jak z waty,
jak to wyjaśnić??
Obserwuj wątek
    • Gość: goHa Re: dziwne zjawisko IP: *.eranet.pl 20.10.08, 22:51
      widocznie dużo jadłaś i dlatego
      • mors52 Re: dziwne zjawisko 21.10.08, 01:34
        Zależy ile trwało przyjęcie ,jeżeli około 6 godzin to nic nadzwyczajnego wypada po półtore kieliszka na godzine .
        Jeżeli zaś tylko ze dwie godziny ,to miałaś po prostu swój dzień .
        • mandryk Re: dziwne zjawisko 21.10.08, 11:09
          Dojrzałaś!
    • mimka23 Re: oj uważaj!!! 21.10.08, 11:23
      Ja byłam świadkową u brata na weselisku i zawsze miałam słabą głowę, wystarczyły 2 kieliszki i byłam gotowa, a tu nagle coś dziwnego, wypiłam sporo więcej i nic mnie nie wzięło. Potem okazało się że to był...6 tydzień ciąży. Także uważaj :)
    • Gość: furtivekitten Re: dziwne zjawisko IP: *.45.103-84.rev.gaoland.net 21.10.08, 23:54
      Niechybnie porwalo cie UFO i przerobilo pamiec.
      • mors52 Re: dziwne zjawisko 22.10.08, 15:15
        > mimka23
        > Ja byłam świadkową u brata na weselisku i zawsze miałam słabą głowę, wystarczyły 2 kieliszki i byłam gotowa, a tu nagle coś dziwnego, wypiłam sporo więcej i nic mnie nie wzięło. Potem okazało się że to był...6 tydzień ciąży. Także uważaj :)

Z tego wynika że ,wszystko spijało to maleństwo co dopiero się zaczęło rozwijać???
        • mimka23 Re: no chyba tak... 22.10.08, 15:18
          ...potem przez całą ciążę sobie w brodę plułam, ale skąd mogłam wiedzieć? No cóż, na szczęście dziecko mam zdrowe. Pozdrawiam.
    • alinka_li Re: dziwne zjawisko 22.10.08, 16:18
      Znam taki przesąd,że pierwsze pijaństwo "nie bierze w łeb", drugie i następne
      już niestety tak:) W przesądy nie wierzę absolutnie, ale zawsze zastanawia mnie
      to, dlaczego na mojej 18 to ja miałam najmocniejszą głowę, mimo że wypiłam sporo
      wódki (po raz pierwszy w życiu...)
      • tamitthecat Re: dziwne zjawisko 23.10.08, 12:23
        A siedziałaś koło młodych? Może koło nich stała specjalnie spreparowana butelka
        chrzczonej wódki- każdy chce się napić z młodymi a raczej należy unkinąć
        sytauacj że młoda tańczy na stole, kiecke zadziera a młody wymieniając imiona
        byłych szloch dlaczego to zrobił ;-))))))))))))Może też sie na taką lajtową
        wódke załapałaś?
    • Gość: nietypowa Re: dziwne zjawisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 13:21
      Ja w czasie miesiączki, albo tuz przed nią tak mam. Piję i nic.
      Oczywiscie są granice.
      • sneerr Re: dziwne zjawisko 23.10.08, 13:32
        Wódka byla chrzczona....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka