Dodaj do ulubionych

Jak poderwać kasjera? ;-)

31.10.08, 20:29
Niesamowicie sympatyczny kasjer mi się dzisiaj trafił w pewnym supermarkecie, ale jakoś nie miałam okazji na flirty (kolejka za mną). Jak to zrobić następnym razem, żeby sprowokować wymianę kontaków do siebie, żeby wyszłow miarę naturalnie? ;-) Macie jakieś pomysły? Oczywiście uśmiech nr 5 na twarz - to jasne - z tym nie ma problemu - kontakt wzrokowy, błysk w oku itd. Na razie przyszło mi do głowy zapytanie o imię bo mi kogoś przypomina, ale co dalej...? Hmmm... Poratujcie dobrzy ludzie. Bo normalnie "coś" mnie trafiło:-) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • brain-wash Re: Jak poderwać kasjera? ;-) 31.10.08, 20:31
      Przedział wiekowy mnie i kasjera (on starszy): jakoś tak 20-30lat
      • brain-wash Re: Jak poderwać kasjera? ;-) 31.10.08, 20:32
        Znaczy że ja mam tyle lat co w tym przedziale, onteż młody ale widać że starszy, jednak nie daję mu więcej niż 30lat;-) Poplątało mi się, bo mogło zabrzmieć jak domniemywana różnica wieku. Haha:-) Ale się nakręciłam...
        • Gość: megrajan Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: 80.50.238.* 31.10.08, 20:39
          Wręcz mu kartke z numerem telefonu po tym, jak dokonasz zapłaty za
          zakupy
          • brain-wash Właśnie:-) O to to:-) 31.10.08, 20:40
            Przed chwilą mi to do głowy przyszło. Jakaś telepatia? ;-) Dzięki.
        • brain-wash Re: Jak poderwać kasjera? ;-) 31.10.08, 20:39
          Chyba że jeszcze taki myk z wręczeniem małej karteczki razem z kwotą do zapłaty:-) Co o tym sądzicie? No normalnie mnie nosi!
    • brain-wash Kurczę, tylko jak trafić "w grafik"? ;) 01.11.08, 19:02
      Oto jest pytanie...przyjadę tam a tam...zonk. Nie ma go. Do tego nie pamiętam dokładnie która to kasa była. Wiem jaki był z nij widok i tak orientacyjnie może bym trafiła. Czy gdzieś na paragonie jest wpisany nr kasy (nie ma podpisu typu "nr kasy" więc nie wiem) Cholerka...teraz zaczęłam sie nad tym zatanawiać...Ja tu sie nakręcam a jeszcze się okaże że wyjdzie z tego d...oopa. Heh. 3majcie kciuki chociaż;)
      • Gość: yosemitesam Re: Kurczę, tylko jak trafić "w grafik"? ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 19:31
        Grafik jak grafik, ale gorzej jak trafisz na kasjera żonatego i z trójką dzieci ... ;)
        • brain-wash Re: Kurczę, tylko jak trafić "w grafik"? ;) 01.11.08, 19:39
          No cóż...nie wszystko da się od razu przewidzieć...:]
          • Gość: jm Re: Kurczę, tylko jak trafić "w grafik"? ;) IP: 79.97.244.* 01.11.08, 20:01
            pokaz mu piers
    • Gość: miaumiau Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: *.29.71-86.rev.gaoland.net 01.11.08, 20:25
      Klasycznie:
      Ogłusz go tępym narzędziem, przerzuć przez ramie i umknij chyżo do swojego
      legowiska, aby w spokoju cieszyć się zdobyczą.
      • Gość: o to to Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: *.cable.smsnet.pl 11.03.09, 12:31
        Gość portalu: miaumiau napisał(a):

> Klasycznie:
        > Ogłusz go tępym narzędziem, przerzuć przez ramie i umknij chyżo do swojego
        > legowiska, aby w spokoju cieszyć się zdobyczą.

Oczywiście - klasyk;), przykład atawistycznego podejścia świadczy dobitnie, że
        człowiek przez tysiące lat dokonał niepotrzebnych uchybień w utrudnianiu sobie
        życia przez jakieś niuanse. Żyjemy dłużej to się w nie bawimy, jak żyliśmy
        przeciętnie 25-35 lat nie było innej metody jak brać szturmem. Id w czystej
        freudowskiej postaci:))
    • Gość: kejt Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: *.gprs.plus.pl 10.03.09, 23:24
      mnie kiedyś poderwał kasjer, tzn. zagadał, a dalej to mu już pomogłam oczywiście:d
      zaczął rozmowę, a ja kontynuowałam, wiele razy go spotykałam w jego pracy, bo
      sama pracowałam niedaleko, więc tam często bywałam.
      Ale w grafik faktycznie trudno trafić, po prostu musisz często tam chodzić, tzn
      jeszcze zależy gdzie on jest tym kasjerem, bo jak w spożywczym to nie ma
      problemu, a jeśli w jakimś sklepie np. ze sprzętem komputerowym to już gorzej...

pouśmiechaj się trochę, zagadaj, jak wyczujesz, że może być zainteresowany - daj
      karteczkę z numerem
      ja tak zrobiłam:)
    • Gość: Julka Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 09:42
      Sprawdź, czy nie ma identyfikatora z imieniem i nazwiskiem. Powinien
      mieć.
      Poleć wtedy imieniem w stylu: Cześć "tu przeczytane imię" i dalej
      gadka szmatka, podanie wizytówki z obietnicą dłuzszej rozmowy i
      przypomnienia skąd się znacie.
    • clooney_g Re: Jak poderwać kasjera? ;-) 11.03.09, 10:00
      brain-wash napisał :

> Niesamowicie sympatyczny kasjer mi się dzisiaj trafił w pewnym supermarkecie, ale
      > jakoś nie miałem okazji na flirty. Jak to zrobić następnym
      > razem, żeby sprowokować wymianę kontaków do siebie...?

A jeśli się okaże,że to kasjer-dupa ?
    • miss_mass Re: Jak poderwać kasjera? ;-) 11.03.09, 12:22
      Przypomniał mi się list od czytelnika w wysokich obcasach sprzed
      roku czy dwóch. Facet wyznał na łamach prasy miłość ekspedientce z
      marketu, nazywając ją "Poziomką". Jakie to bylo sweeeet!

• Gość: solarium.lepperka Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: *.centertel.pl 11.03.09, 17:26
        Pościągać z całego towaru kody kreskowe! Tak że trzeba będzie zamknąć kasę, Ty
        jako ostatnia klientka i twardo przy swoim że z niczego nie rezygnujesz tylko
        poczekasz na spr cen i kodów! :-) Będzie czas na rozmowę!
    • Gość: Jannafig. Re: Jak poderwać kasjera? ;-) IP: *.play-internet.pl 17.09.21, 01:19
      Hej minęło ogólnie 12 lat ale teraz natrafiłam na ten wątek i jestem mega ciekawa jak potoczyły się twoje i kasjera losy. Liczę na odpowiedź i pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka