fajnypabloo25 03.12.08, 09:35 zapraszam na stronkę www.powiat.konskie.pl i o jej ocenę co jeszcze można tam zmienić. Btłbym wdzięczny za wszelkie info to krytyczne też!!! Pozdrawiam Pabloo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beholder Re: najlepsza strona powiatu IP: *.cable.smsnet.pl 03.12.08, 10:02 Pomylił Pan fora. Poza tym zostało jeszcze sporo do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: najlepsza strona powiatu 03.12.08, 12:26 ale NAJLEPSZA! bo jedyna ;] ale samo końskie zasługuje na lepszą reklamę. fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: najlepsza strona powiatu IP: *.cable.smsnet.pl 03.12.08, 13:28 Ja sam akurat jestem przeciwnikiem wolno ładujących się pstrokatych stron tryskających skryptami java wraz z nieodłącznymi reklamami i uciekającym X od ich wyłączenia:) Ja i tak ich nie widzę (szybsze ładowanie bez tego), ale z drugiej strony ascetyzm też ma swoje granice:)) Kolega powinien zakładki po obu stronach jakie porobić, o historii, położeniu, etc. Inaczej layout drugorzędnego bloga będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś