Gość: kizimizi IP: *.omnigence.com 15.12.08, 14:51 czy znacie śmieszne striptizy? ja znam film, jak na laskę spada szafa i striptiz moralnego niepokoju (pl.youtube.com/watch?v=xZAnfSYcjBA) znacie jeszzce jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: U A Re: najzabawniejsze striptizy IP: *.omnigence.com 15.12.08, 15:18 dla mnie wszystkie striptizy są śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakemono Re: najzabawniejsze striptizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 16:34 dla mnie też! Zwłaszcza męskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: najzabawniejsze striptizy IP: *.eranet.pl 15.12.08, 19:25 Mirko Vucinic, który po strzeleniu gola (wczoraj, Roma-Cagliari 3- 2), postanowił ukazać światu gustowne białe majtasy. www.youtube.com/watch?v=_5aB2RiDu3g I wiele, wiele innych striptizów piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: najzabawniejsze striptizy 04.03.09, 22:26 Zaprawdę, powiadam Wam, Vucinic ma chyba jakieś powołanie w kierunku sztuki stripteasu, bo znowu ukazał coś światu www.youtube.com/watch?v=1s_MtSR3Zkc Jeżeli są z Wami dzieci, zasłońcie im oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: najzabawniejsze striptizy IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 01:08 Mój ulubiony w filmie "Strach na wróble" - Gene Hackman rozbiera się w jakiejś knajpie. Tyle że to tragikomiczna scena raczej, a nie typowo komediowa. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: najzabawniejsze striptizy 05.03.09, 10:48 pełna profeska! www.youtube.com/watch?v=9YBuqJMZC2o a mnie zastanawia reklamówka (chyba SZNIKERS?) męskiego striptizu na trybunach... o co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś