Gość: Renek IP: *.netia.com.pl 30.12.08, 16:44 Mam znajomego, który ma "miły" zwyczaj składania życzeń na końcu kolejki. Głośno i dobitnie mówi: "a ja życzę ci tego samego co wszyscy poprzednicy, tylko szczerze". Fajny jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuziazuziowata Re: Wkurzające życzenia IP: 212.244.47.* 31.12.08, 00:32 ... i zebys sobie w koncu męza znalazla!!! a czy ktos pomyslal o tym czy ja takowego wogole potrzebuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Wkurzające życzenia IP: *.chello.pl 31.12.08, 00:38 albo FAJNEGO chłopaka, zwłaszcza jak się już takiego posiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Wkurzające życzenia IP: *.radom.pilicka.pl 09.02.09, 13:28 "Fajnego chłopaka, jeśli nie masz" - życzyła mi znajoma w pracy na firmowej wigilii. Takie życzenia od koleżanek w liceum nie dziwiły, ale u ustach 46-cio letniej kobiety brzmią co najmniej dziwnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziazuziowata Re: Wkurzające życzenia IP: 212.244.47.* 31.12.08, 00:43 ... ah! nie ma to jak szczerość!! ponadto w tym roku dominowały : i dużo pieniędzy ! ale tak przede wszystkim to zdrowia, bo jak zdrowie będzie to i wszystko będzie!! alleluja! jedno drugiemu przeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messy Re: Wkurzające życzenia IP: 80.55.145.* 31.12.08, 11:07 Życzę ci aby spełniło się wszystko czego sobie życzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
odwrotnef0esermop1kurnajaktodo A ja Wam zycze duzego! 31.12.08, 14:23 Tak upload'u! Tak z 74 tetrabajty i szybkich serwerow dla gazety, zeby to przyjely (no i dyskow z szybkim zapisem co by ogarnely takowy upload!). Merry-X mass 4YOU people! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Wkurzające życzenia 31.12.08, 12:26 Żebyś dużo zarabiała... od mojego szefa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Wkurzające życzenia 31.12.08, 20:30 Życzę Ci, zdrowia, szczęścia, pomyślności, blebleble..., dzieci!. Ok, zdrowie się przyda, kasa, szczęście, pomyślność i wszystkie "neutralne" wartości też, ale do licha - nie życz mi tego, czego wiesz, że nie chcę lub nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wkurzające życzenia IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 12:27 Zgadzam się w 100%!!!! "Dzieci" to najgorsze życzenia. Jesteśmy z męzem 2 lata po ślubie i z każdej mozliwej okazji, albo bez okaqzji, słyszymy życzenia powiększenia rodziny. Początkowo ignorowaliśmy, teraz pytamy dlaczego składający życzenia chce naszego nieszczęścia (źle nam życzy)- kończy się to oburzeniem życzącego i obrażeniem się na nas. Jeśli życzenia nadal będą się pojawiać - łzy w oczach i do domu biegiem marsz! Jeśli spotkanie będzie u nas - zamknę się z głośnym szlochem w łazience,a mąż wyprosi gości mówiąc że musi mnie zawieźć do psychologa. Taki mamy plan przynajmniej. Niech ludzie myślą co chcą, ja chcę podjąć tą decyzję w odpowiednim dla nas momencie, a nie żeby dzieci kuzynki miały rówieśników. Jest jeszcze jedna opcja - kuzynce mającej alergię na sierść, będziemy życzyć psa. Kuzynowi bojącemu się latania samolotem - wycioeczki na Mauritius. Przecież skoro my byśmy tego chcieli, to wszyscy muszą, prawda? To przecież takie fajne życzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr... Re: Wkurzające życzenia IP: *.aster.pl 09.02.09, 09:01 Jeśli jesteś samotna - wszyscy życzą, byś kogoś znalazła. Jeśli jesteś w związku - życzą, byś w końcu wyszła za mąż. Jeśli jesteś mężatką - życzą ci dużo dzieci. A jeśli jesteś mężatką i masz dzieci - życzą, byś od nich odpoczęła, bo tak źle wyglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Wkurzające życzenia IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 13:57 Mam ciocię, która lubuje się w takich życzeniach: -"żebyś sobie męża znalazła" -"żebyś schudła" -"żebyś wreszcie coś w życiu osiągnęła" Chyba nie można się wiele spodziewać po osobie, która zamiast "cześć/witam" wita się: "przytyłaś!" "okropnie wyglądasz, jesteś chory?" i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś