Dodaj do ulubionych

Chciałbym być murzynem

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.11.03, 13:27
od mniej więcej 10 lat słucham hip hopu tego w wydaniu amerykańskim i
stwierdziłem jakiś czas temu że chciałbym być czarny. i co tu zrobić??? mam
szerokie spodnie mam buty takie jak ma rakim na teledysku when I be on the
mic, mam złoty łańcuch co prawda nie tak imponujący jak na teledyskach ale
jest się czym pochwalić, uczę się slangu z utworków ale wiem że jeszcze nie
jestem czarny. czekam na wasze rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Wszechmocny Re: Chciałbym być murzynem IP: 217.153.142.* 17.11.03, 13:57
      Niestety - ja chcę żebyś był biały !!!!
      Wszechmocny
      • Gość: white niggu Re: Chciałbym być murzynem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.11.03, 14:16
        Damn!!
        • Gość: kiki Re: Chciałbym być murzynem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.03, 03:01
          ale ci odpierdolilo, dzidek
          • Gość: M4b Re: Chciałbym być murzynem IP: 217.8.168.* 18.11.03, 11:14
            Obejrzyj "Chłopaki nei płaczą " :) to co tam Pazura mówi o murzynach to sama
            prawda :) chciałbyś być potomkiem gościa który był takim jełopem że na własnym
            podwórku nie umial sp...lić przed siatką łapacza ?
            • Gość: white niggu Re: Chciałbym być murzynem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.11.03, 12:51
              uważaj na to co mówisz białasie!!!
              • sugarhoney Re: Chciałbym być murzynem 18.11.03, 23:19
                Zacznij ochotnicza akcję czyszczenia okolicznych kominów. Nie dość, że bedziesz
                czarny jak cholera, to jeszcze przyniesiesz może komu szczęście...:)
              • Gość: M4b Re: Chciałbym być murzynem IP: 217.8.168.* 19.11.03, 10:57
                Co się unosisz :) Samo życie i prawda :)
                powiesz mi jeszcze że poza tymi wszystkimi wieśniackimi błyskotkami i
                pajacowatymi ciuchami umiesz sie tak gibac jak pierdolony rezus ??
                • Gość: white niggu Re: Chciałbym być murzynem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.11.03, 11:12
                  Za tego rezusa to Pazura ma już załatwione raczej nie miłe spotkanie z moimi
                  czarnuchami. a ty też uważaj bo jak spojrzysz na mnie dwa razy na ulicy to
                  będe ostatnią osobą którą zobaczysz. rozumiesz. skopie tą twoją białą dupe.
                  pokaże Ci jak załtwiają swoje sprawy czarnuchy z ulicy. Pamiętaj jestem
                  czarnuchem z charakterem!!! A co do samoopalacza to spróbuje :)))
                  • Gość: M4b Re: Chciałbym być murzynem IP: 217.8.168.* 19.11.03, 11:57
                    No cóż - nie jestem rasistą ale ... ;)
                    mam wrażenie że samoopalacz nie wystarczy - co najwyżej będziesz przypominał
                    araba, a chyba nie chodzi Ci o to żeby na każdym lotnisku Cię dokładnie
                    rewidowali i pytali co słychac u wujka Osamy :)
                    Musisz poszukać skuteczniejszych środków :)
                    Spytaj Jacksona co on zrobił żeby się upodobnić do ludzi i zrób odwrotnie :)
                    • sugarhoney Re: Chciałbym być murzynem 19.11.03, 12:30
                      chyba zostaje tylko ta sadza... tyle, że ona szybko schodzi, musiałby czesto
                      biegać do łazienki co by poprawić make-up:))) Ciekawe, czy poskutkowałaby
                      metoda plastyków - oni spryskują obrazek wykonany suchymi pastelami lakierem do
                      włosów, to podobno utrwala haha
                      • Gość: M4b Re: Chciałbym być murzynem IP: 217.8.168.* 19.11.03, 12:35
                        często musiałby latać i nosek pudrować :)
                        • sugarhoney Re: Chciałbym być murzynem 19.11.03, 12:39
                          Ale, ale... smolista karnacja to nie wszystko! A czy nasz kolega z
                          afroaspiracjami ma takie ciemne kręcone włosy na łepku? A budowa nosa? A
                          wargi??/:))))
    • Gość: nati Re: Chciałbym być murzynem IP: *.telpol.net.pl / *.radio-gazeta.pl 18.11.03, 22:58
      są samoopalacze i czarna farba - innego pomysłu niemamm no chyba że masz ochote
      na czarne tatuaze zakrywające ciało. wiesz co?? zostań biały!!!!
    • sunday Będziesz pierwszym Murzynem z niebieskimi oczyma 19.11.03, 12:02
    • Gość: Dzidol A rumakiem? IP: *.benet.uu3.net 19.11.03, 12:44
      A mnie się wydaje "białasie", że chciałbyś mieć większego kutasa - żeby se nim
      w czoło czasem chlasnąć! hehehe. Głupiś synu - tyle Ci powiem - hehehe
      • Gość: white niggu Re: A rumakiem? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.11.03, 13:21
        Dzidoli ignoruje! nos codziennie "prasuje" kładąc się twarzą do stołu i
        spędzam tak około 3 godzin dziennie. Co do afro to nie mam bo mam króciutkie
        włosy.
        • anikl Re: Chciałbym być Murzynem 19.11.03, 18:03
          A czterej pancerni jak było trzeba, to się uczernili sadzą wymieszaną z masłem.
          Spróbuj tak samo.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
        • sugarhoney Re: A rumakiem? 19.11.03, 22:09
          Widzę, ze samozaparcie u ciebie nieprzeciętne... nie trac nadziei, podobno jak
          sie czegoś naprawdę barrrrdzo pragnie, to się w końcu spełni
    • Gość: raper Re: Chciałbym być murzynem IP: *.no / *.chello.pl 19.11.03, 21:29
      Ja mysle, ze jesli bedziesz co dzien bujal sie w rytmie bounce i mowil co chwile
      Yo, brotha! albo Yo, mothafucka! to zczerniejesz po pewnym czasie.
      Zbieraj na razie cash na wielka terenowke albo cabrioleta (nie wiem, czy
      wolisz byc twardym gangsta, czy luznym rasta-murzynem.
      Feel tha flow!
      • Gość: white niggu Re: Chciałbym być murzynem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.11.03, 22:16
        zbieram na lowrider'a będe przemykał moim nawoskowanym błyszczącym caddilaciem
        20km/h w okolicach rynku i na osiedlu podskakując nim od czasu do czasu.
        Buoncuje codziennie. W#iem że osiągne swój cel i nikt mi w tym nie przeszkodzi
        Aaight!!! Wielkie Yo dla tych którzy podsuwali mi dobre rady. Peace
        Nigguz :)))
        • sugarhoney Re: Chciałbym być murzynem 19.11.03, 22:51
          Nie zapomnij tylko żeby brykę zapełnić szczelnie roznegliżowanymi sexy mommaz
          • Gość: white niggu Re: Chciałbym być murzynem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.11.03, 23:12
            będzie tam siedziała moja Beeitch
      • Gość: druh boruch Re: Chciałbym być murzynem IP: *.chello.pl 19.11.03, 23:43
        Nie zapomnij też wyjarać co najmniej kilograma blantów dziennie. Przy okazji
        zakręcą ci się włosy;)))
        • luksusowy_yacht Re: Chciałbym być murzynem 20.11.03, 11:51
          You're a nigger 'til you die
          If you're a poor nigger, then you're a poor nigger
          If you're a rich nigger, you're a rich nigger
          But you never stop being a nigger
          And if you get to be educated, you's an education nigger
          It's plain to see, you can't change me
          'Cause I'm a be a nigger for Life

• Gość: yoyo Re: Chciałbym być murzynem IP: 82.160.4.* 20.11.03, 16:49
            Kilka raz:

- zrób sobie tatuaże, ale nie tam jakieś chińskie znacznki, najlepiej coś w
            stylu "fear no one", "thug life", przydałaby się jakieś drapieżne zwierzę,
            tatuujesz całe ciało, zaczynasz od rąk, potem tors, szyja, plecy, na końcu nogi,

- jeden łańcuch nie wystarczy, musisz mieć kilka, jeśli myślisz, że to koniec z
            biżuterią mylisz się, liczy się platyna i złoto, zaopatrz się w pierścienie,
            bransolety, biżuterię muisz mieć wykonywaną na zamówienie, z innych gadżetów
            przyda się du-rag,

- musisz mieć wiele procesów w sądzie, najlepiej od razu kupić na stadionie
            gnata, latać z nim po ulicy, straszyć ludzi, jak ktoś krzywo spojrzy na Ciebie
            od razu wyciągasz broń, robisz dym w barach, autobusach, na ulicach, broń musi
            być nie byle jaka,

- musisz mieć kasę - najlepiej zacznij sprzedawać koks na ulicy, potem może
            jakaś płyta, może NBA? Kasa jest potrzebna, żeby mieć niezłe fury, oczywiście
            fury musisz kupować również kumplom, potrzebna będzie również wielka posesja, w
            ogorodzie obowiązkowo tygrys, pantera lub w najgorszym wypadku rotweilery,

- Twoimi ulubionami sportami od dzisiaj będzie koszykówka NBA, boks (waga
            ciężka),

- policja musi często znajdować przy Tobie broń, narkotyki,

- musisz mieć wiele panienek, tak około 30 będzie OK.

Jest jeszcze mnóstwo rzeczy i pamietaj East Side, man!

;-)
            • Gość: white niggu Re: Chciałbym być murzynem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.11.03, 20:22
              west side!!! I'm commin straight out tha compton!!! zamierzam sobie zrobić
              platynowe zęby i pierścienie na palcach z moimi ksywami
              • Gość: yoyo Re: Chciałbym być murzynem IP: 82.160.4.* 20.11.03, 22:08
                No, to jest już jakiś postęp. Kolor skóry sobie odpuść, najważniejsze są
                dodatki.
                • ugo Re: Chciałbym być murzynem 21.11.03, 00:12
                  Pewnego razu facet postanowił wytatuować sobie na swoim małym imię swojej
                  dziewczyny: Wendy. Gdy mu mały stawał widać było cały napis, natomiast zwykle
                  tylko dało się odczytać 'WY'. Kiedyś będąc na wakacjach na Jamajce poszedł do
                  publicznej toalety, stanął pod ścianą i leje. Obok niego stał Murzyn i też
                  lał, a facet spojrzał sobie przypadkiem na tego gostka i zobaczył, że też ma
                  na swoim wytatuowane 'WY'.
                  - O! - zawołał.- Widzę, że pan też ma dziewczynę o imieniu Wendy.
                  - Nie rozumiem.
                  - No widzę, że ma pan wytatuowane na ptaszku 'WY'. Ja też mam, bo sobie
                  wytatuowałem Wendy. Myślałem więc że pan też.
                  - Ach, o to panu chodzi. Nie, mam tam napisane coś innego: 'Welcome to
                  Jamaica! Have a nice day'.

Kali chciał poślubić białą kobietę. Rozmawia więc z ojcem.
                  - Wiesz Kali, ale biała kobieta potrzebuje dużo pieniędzy
                  - Kali pójść do pracy.
                  - A wiesz, biała kobieta jest bardzo rozrzutna.
                  - Kali zarobić te pieniądze.
                  - Wiesz Kali, białe kobiety doprowadzają mężczyzn do bankructwa.
                  - Kali będzie dużo pracować.
                  - Ale Kali... Białe kobiety potrzebują, by ich mąż miał metrowego...
                  Kali obciąć...

Murzynek przez przypadek obsypał się mąką. Patrzy w
                  lustro... jest biały. Biegnie uradowany do taty i mówi:
                  - Tata, tata, patrz jestem biały.
                  - A nie przeszkadzaj mi. Idź do mamy.
                  Murzynek biegnie do mamy i mówi:
                  - Mamo, mamo, patrz jestem biały.
                  - A nie przeszkadzaj mi. Idź do dziadka.
                  Murzynek posłusznie biegnie do dziadka:
                  - Dziadku, dziadku, patrz jestem biały.
                  - Nie przeszkadzaj, idź do taty.
                  Murzynek wkurzony stale przed lustrem i mówi:
                  - Dopiero trzy minuty jestem biały, a już te czarnuchy
                  mnie wkurwiają...
    • Gość: Arik Re: Chciałbym być murzynem IP: 142.204.20.* 21.11.03, 19:32
      Polecam tradycyjne wedzenie na drazku (najlepsze drzewo wisniowe) w celu zmiany
      koloru skory. Do tego zwisanie za czlonek z sufitu na haku od zyrandola
      (poprawia dlugosc wiadomej czesci ciala, tylko sie niestey robi cienszy w miare
      wydluzania). Co do negroidalnych rysow - spotkanie z paroma skinami wyposazonymi
      w kije basebolowe, ewentualnie z bokserem wagi ciezkiej. Niestety kracje trzeba
      powtarzac w miare gojenia twarzy, ale po pewnym czasie rysy sie utrwala. Do tego
      czeste wizyty w ZOO i obsewacja/nasladownictwo mimiki goryli.

Alternatywa - walic glupim lbem w sciane az klepki wroca na swoje miejsce i
      znowu zapragniesz byc bialy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka