gazeta_mi_placi Re: Telezakupy Mango :) 07.02.10, 17:45 Mąż po obejrzeniu dziś reklamy chce mi kupić mopa h2o.Opłaca się to urządzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: Telezakupy Mango :) IP: *.aster.pl 08.08.10, 15:07 gazeta_mi_placi napisała: > Mąż po obejrzeniu dziś reklamy chce mi kupić mopa h2o.Opłaca się to urządzenie? oczywyiście! jak wszystkie produkty mango ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Telezakupy Mango :) 08.08.10, 15:33 tobie? urządzenie służące do pracy? wyrzuci pieniądze w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telezakupy Mango :) IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.10, 16:01 Może liczy na to, że to ustrojstwo pracuje za człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Telezakupy Mango :) 08.08.10, 16:18 taaa, też liczyłam kiedyś że Pan Muskuł przyjdzie i mi dom wysprząta jak w reklamie. do dzisiaj go nie było buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telezakupy Mango :) IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.10, 16:37 www.youtube.com/watch?v=QBxpHMLhdvM Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Telezakupy Mango :) 08.08.10, 16:51 a moje koty nawet do kuwety nie potrafią trafić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telezakupy Mango :) IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.10, 16:59 Aj tam, polskie koty masz. Ten jest niemiecki, musi zarobić na michę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Kiedys mieli w ofercie 08.08.10, 17:20 i moze maja do dziś "uniwersalny odpromiennik promieniowania żył wodnych" czy cuś podobnego o bardziej zagmatwanej nazwie z wyglądu przypominało krążek hokejowy, ale mielismy ubaw z kolegami jak widzielismy tą reklamę. A swoja droga ktos miał niezły pomysł na biznes sprzedawać sklepowe badziewia tylko kilka razy drożej, moja teściowa swego czasu chyba za 200 kupiła jakiś supermaterac z pompka, też kupiliśmy podobny tylko za 40 w duzym sklepie gdzie pompki sa po dychu, nasz nadal świetnie się sprawuje teściowej jest do wywalenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Kiedys mieli w ofercie 08.08.10, 17:30 kiedyś dawno temu był Pimat-ściereczka z nadrukowanymi czerwonymi kropkami, którą kładło się pod prześcieradło i miała pomagać na wszystko. na pewno pomogła bardzo temu, kto ją sprzedawał w zarobieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kiedys mieli w ofercie IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.10, 21:46 Jak zostać milionerem? Napisać poradnik: "Jak zostać milionerem", tyle że konkurencja duża i darmowych pełno, ale jeszcze jakiś czas temu duchowe poradniki pozwoliły się paru ich autorom przekonać o jakże nieduchowej mocy pieniądza. To se ne vrati:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Kiedys mieli w ofercie 08.08.10, 21:50 już się tak dobrze nie sprzedają? wygląda na to, że wszyscy którzy je kupili zostali milionerami a potem przyszła denominacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kiedys mieli w ofercie IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.10, 22:01 Nie, ci wstrętni piraci komputerowi zwalczają monopol korporacyjny bezczelnie dzieląc się e-bookami za darmo w sieci. No jak bidule mają się dorobić? Skoro wszyscy darmochę wolą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Przygoda mojej ciotki z telezakupami IP: *.centertel.pl 16.05.11, 09:24 Dobrych kilka lat temu moja chrzestna postawnowiła zakupić w telezakupach antenę tv zewnętrzną. Paczka przyszła na pocztę, ciotka cała podekscytowana zaciągneła mojego brata żeby ją podrzucił autem. Spodziewała się ogromnej, ciężkiej paczki. Poskładali ładnie tylne siedzenia, brat podjechał tyłem pod pocztę i czeka z rozdziawionym na maksa bagażnikiem. Ciotka sterczy pod okienkiem pocztowycm gdzie wydają duże paczki. Jakie było jej zdziwienia gdy Pani przyniosła małę pudełko mniej więcej 20x10x10 cm. Ciotka myśli nic to, to na pewno zasilacz, ale kobitka mówi, że nia ma nic więcej. Ciotka wzieła pudełko myśli, że pewnie doślą jeszcze antenę z obiecanymi GRATISSSAMI!!!! Brat gdy zobaczył pudełko wcieło go, ale zamkneli bagażnik ustawili z powrotem siedzenia i jadą do domu. W domu patrzą a tam w pudełku miniaturka dosłownie zwykłej anteny jaką się stawia na tv, z 2 sterczącymi szpikulcami jak antena radiowa. Z jakiś tydzień później jadą z awizo na pocztę po odbiór gratisów, choć ciotka się łudziła, że może doślą normalną antenę. Otrzymują pudełko podobnych rozmiarów co poprzednio a w nim obiecane gratisy niespodzianki czyli małe grabki ogrodowe i figurka Matki Boskiej (z ruszającą się głową). Z powodu tego absurdu długo śmieli się histerycznie. Do tej pory nikt nie wie jaki miały związek gratisy ze sobą i z zamówieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Telezakupy Mango :) 17.05.11, 00:30 Przeczytalam wszystkie wpisy, dawno sie tak nie turlalam po podlodze ze smiechu jak dzis:) Ten kij golfowy to prawda jest??? :)))) Gratisy cioci tez mnie przyprawily o drgawki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Telezakupy Mango :) IP: *.centertel.pl 17.05.11, 09:50 Jak mi ciotka to opowiadała to też leżałam. Nadal nie mogę znaleźć powiązania między grabkami, figurką i anteną, widać ci z tele zakupów jakiś sens w tym widzieli ;-) Chyba udało jej się uzyskać zwrot kasy na szczęście. Słyszałam też o przypadku gdy faceta poparzył w brzuch ten pas sauna coś tam. I na samym początku pojawienia się telezakupów reklamowali zestaw garnków. Był jakiś potem artykuł w gazecie, że babka sobie zamówiła bo tak pięknie na ekranie wyglądały a dostała kilka jakiś zapyziałych kiepskich garnków, z nie pasującymi pokrywkami a w środku była rolka papieru toaletowego. Może też ktoś to uznał za tzw. gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Telezakupy Mango :) 17.05.11, 16:53 Gość portalu: jakaja napisał(a): I na samym początku pojawienia się telezakupów reklamowali zestaw garnków. Był jakiś potem artykuł w gazecie, że babka sobie zamówiła bo tak pięknie na ekranie wyglądały a dostała kilka jakiś zapyziałych kiepskich garnków, z nie pasującymi pokrywkami a w środku była rolka papieru toaletowego. Może też ktoś to uznał za tzw. gratis... I w tym wypadku to nawet mozna znalezc powiazanie pomiedzy zakupem glownym i dolaczonym gratisem, haha. A moze gratisy cioci zawieraly ukryty przekaz w stylu "sprobuj tylko zwrocic nasza badziewna antene z powrotem do sklepu, a od razu mozesz sobie kopac mogile grabkami i przyozdobic ja zalaczonym posagiem z kiwajaca glowa":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Telezakupy Mango :) IP: *.centertel.pl 19.05.11, 15:42 Nie można wykluczyć, że tak nie było ale ciotka nie doszukiwała się jakiegoś głębszego ukrytego sensu. Jak tylko ochłoneła i doszła do siebie po tym jak co raz miała dzikie napady śmiechu i histerycznego rechotu na widok ww rzeczy, zadziałała w celu odzyskania poniesionych kosztów. I z tego co mi wiadomo chyba jej się udało bo jeśli chodzi o telezakupy taka sprawa wcale nie jest łatwa i dla nich nie jest wcale oczywiste, że w takim wypadku powinni kasę oddać. Wszak antena była? Była! (nie ważne ze nie ta) Gratisy obiecane były? Były! No to o co klientce kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: Telezakupy Mango :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.13, 20:01 Potwierdzam słowa "jakaja". Ten pomocnik to szajs. Nie kupujcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiorek Re: Telezakupy Mango :) IP: *.interkar.pl 05.11.14, 10:58 Ja też się nacięłam!!! Użyłam go dwa razy i stwierdzam, że to największy bubel na jaki dałam się nabrać. Nazwałam go "Turborozpi... kuchenny". Sprząta się po nim dłużej niż po tuzinie bawiących się dzieci. Jest nieprzemyślany i nieporęczny. Nie wiem kto go zaprojektował ale ten ktoś nie ma pojęcia o robotach kuchennych. Kusiło mnie żeby nakręcić film z "Turborozpi...em" w roli głównej i zamieścić go w internecie ale jak pomyślałam ile będę po tym filmie musiała sprzątać dałam sobie spokój. Tak wydałam 200 zł i teraz leży i zalega mi na zapleczu kuchennym. Pozdrawiam wszystkich "fanów" "turborozpi...a kuchennego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiiiiii Re: Telezakupy Mango :) IP: *.icpnet.pl 18.09.12, 08:04 Mnie niesamowicie obrzydziła reklama urządzenia do odstraszania robali... pokazali wszystkie możliwe paskudztwa w ogromnym powiększeniu, chodzących między talerzami na stole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Telezakupy Mango :) IP: *.lodz.mm.pl 21.02.12, 09:47 Kupiłam w Mango urządzenie kuchenne o nazwie ULTRAMAXX PRO, wyposażone w szatkownicę i sokowirówkę. KOSZMAR !!! Sokowirówka nie odciska do końca soku, bardzo dużo płynu zostaje w odpadowej części, to samo z szatkownicą, bardzo duża część nieposzatkowanych warzyw ląduje w części odpadowej. Poza tym: - wlot na warzywa czy owoce jest wyjątkowo za mały, trzeba kroić na bardzo małe kawałki - wylot na sok czy wylot na poszatkowane warzywa znajduje się za wysoko - sok rozpryskuje się po całej kuchni, a poszatkowane warzywa "latają" po całej kuchni - w czasie pracy całe urządzenie bardzo szybko się nagrzewa i " tańczy" po całym blacie ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUP TEGO URZĄDZENIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lololol :D Re: Telezakupy Mango :) IP: *.50.classcom.pl 26.02.12, 00:29 Na przyszłość radzę przeczytać wątek (a choćby tylko post numer 1), zanim zacznie się w nim pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Telezakupy Mango :) IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.12, 18:14 Czy ktoś kupił może cudo zwane Nicer dicer? Pomijając kwestię idiotycznej nazwy, pomijając kwestię że na allegro sprzęt jest 3 razy tańszy, wygląda ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany w MANGO Re: Telezakupy Mango :) IP: 80.68.235.* 03.06.13, 15:25 Ostrzegam przed MANGO, kupiłam pomocnik kuchenny, który zepsuł mi się po 5 miesiącach, Odesłałam do nich z karta gwarancyjną i informacją o przyczynach odesłania, ponosząc oczywiscie ksozty przesyłki. Oni mi zwrócili zepsute urządzenie ani nie naprawiając ani nie wymieniajac na nowe. To oszuści !!!!!!!!!!!. Polecam media-markty Odpowiedz Link Zgłoś
watrix777 Re: Telezakupy Mango :) 21.11.14, 13:12 Ja również ostrzegam przed zakupami w tym ,,sklepie". Jakiś czas temu zakupiłem zszywacz elektryczny tzw. taker POWERTACK z kompletem zszywek. I co się okazuje że zszywacze owszem sprzedają i to wcale nie tanio bo ok 300 zł ale zszywek nie ma i nie będzie.In nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt ze żadne inne zszywki do niego nie pasują a żadna firma ich nie produkuje. Czyli zszywacz jednorazówka, Po wyczerpaniu małego pudełeczka z zszywaczami - ŚMIETNIK. W rozmowie z kierownikiem działu reklamacji odwiedzałem się że zszywek tych już nie będą mieli a zwrotów nie przyjmują. JAK NAJDALEJ OD TAKICH FIRM !!!!!!!!!!!!!!! JUŻ NIGDY NIE KUPIĘ NIC W MANGO. Jeśli będziecie cokolwiek kupować najpierw upewniujcie się że na opakowaniu nie widnieje logo Mango Odpowiedz Link Zgłoś
agat-a52 Re: Telezakupy Mango :) 10.12.14, 19:16 Dziś moja znajoma otrzymała długo oczekiwaną przesyłkę z zamówionymi produktami z Mango. Cena jednego produktu była zawyżona o 30 zł niż to było w reklamie TV i na ich stronie internetowej, więc po dokładnym sprawdzeniu zadzwoniła na infolinię i co usłyszała: To nie jest to Mango co się reklamuje na kanale TV Mango, stąd inna cena. Znajoma powołała się więc na cenę internetową Mango.pl, to też w/g telefonistki jest inne Mango, ale oznajmiła, że sprawdzi....po chwili zakomunikowała mojej znajomej, że otrzymała towar większy i w związku z tym cenniejszy od tego co w reklamach TV i internetowych razem wziętych...Ludzie jak najdalej od wszelakich "firm" z Trójmiasta!!!!! Szukają jeleni, wciskają im kit i jeszcze naciągają na kasę.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykk126 Re: Telezakupy Mango :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.15, 10:01 Moja mama kupuje na telezakupy.tv i jest zadowolona. Wszystko przychodzi sprawnie i bez komplikacji. Ceny są okazyjne, a produkty sa dobrej jakości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niom tak Re: Telezakupy Mango :) IP: *.static.ip.netia.com.pl 28.05.15, 11:57 Gość portalu: patrykk126 napisał(a): > Moja mama kupuje na telezakupy.tv i jest zadowolona. Wszystko przychodzi > sprawnie i bez komplikacji. Ceny są okazyjne, a produkty sa dobrej jakości :)) Szkoda tylko, że spamerów mają kiepskiej jakości. BARDZO kiepskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Telezakupy Mango :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.15, 09:39 To że Telezakupy.tv sa lepsze od Mango to chyba każdy wie. MAngo posiada kosmiczne ceny. np jakiś wąż ogrodowy kosztuje 200 zł i bez pistoletu, na telezakupach.tv 99zł i to z pistoletem. Nie ma problemu z wymiana czy zwrotem produktu :) a Mango nalicza sobie spore sumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekpolny7 Re: Telezakupy Mango :) 29.05.15, 11:57 Mango jest słabą firmą. Ceny i jakość produktów masakra .... . telezakupy.tv jest konkurencyjna firmą ale co jest ważne jest u nich o wiele taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admat Re: Telezakupy Mango :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 22:06 Uuu... Nie polecam. Nie płacą swoich zobowiązań, mają kiepskiej jakości marketing, a przy tym udają długo i solidnie działające firmy. Kest kilka solidnych firm wysyłkowych, ale na pewno nie telezakupy.tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: Telezakupy Mango :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 22:08 Ha ha ha. Ale kity. Firma krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Telezakupy Mango :) IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.15, 22:43 kupilam juz dosc dawno domowy gril,po pierwszym uzyciu zluszczyl sie caly teflon,odeslalam go.Nie otrzymalam zwrotu gotowki i nawet slowa przepraszam za ten szmelc.Nigdy juz u nich nic nie kupie i innym odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś