Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 01:19 Czy jak mi facet powiedział, że kocha mnie jak Marcinkiewicz swoją Isabel to dobrze, czy jednak pojechał po bandzie? Bo mam mieszane uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 01:51 A to Twoj facet ksiedzem jest ze spowiadal Marcinkiewicza i tem mu powiedzial jak kocha Izabele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślaniec 2 i 3/4 Re: a no tak to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:15 Nie musiał tego wiedzieć od księdza-spowiednika. Marcinkiewicz mówił o tym dość wyraźnie i publicznie w TV... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a no tak to 03.03.09, 09:38 ...jednakowuż uznałbym to za komplimet temniemniej rozgladałbym się, na twoim miejscu, za kimś ...mniej oślepionym przez światło gierjatryji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babjaga Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:02 po bandzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.z. Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 03.03.09, 13:11 Ja bym się bała takiego wyznania, bo jeszcze zabroniłby mi odkleić metki z kozaczków i oczekiwał rymów przecudnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? IP: *.agroma.pl 03.03.09, 16:42 Zgłupiał jakoś ostatnio? Bo może jak na Twoim punkcie to nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 21:07 Jak Kazimierz Izabeeeelę Mimo trójki dzieci Tak z nas każdy co niedzieeelę Flaszki trzy przeleci Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mass Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 21:08 Uważam, iż możesz być ukontentowaną. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 21:34 ja przepraszam wszystkich zainteresowanych osobiście lub pośrednio, ale Isabel to jest przede wszystkim bardzo dobre imię dla konia a raczej klaczy. maści izabelowatej na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mass Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 21:39 I w ogóle to imię inspirujące jest :> is abel isa bel isab el isabe l lebasi le basi leba si itp itd :> kazik pewnie sobie rysuje na dokumentacji służbowej Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 21:45 a w kazik i isabel w związku to kiziak lesba zauważam melancholijnie Odpowiedz Link Zgłoś
mandryk Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 22:28 Kocham cię jak Isabel Kazimierza, ale ta miłość w rzeczywistość życiową wcielić się nie zamierza, bo ja też jestem kobietą politykiem, i na wyborach zdobyłam głosy z niezłym wynikiem, więc muszę się bronić przed ludzkim złym językiem, no to teraz siedzę w Sejmie na posiedzeniu i oddaję się swojemu poetyckiemu natchnieniu, piszę sobie wiersz na poselskiej ławie, z tęsknoty do ciebie już uschłam prawie, mój ty Jaro... nie, nie podam publicznie twojego imia, bo prasa mnie sponiewiera i będzie zadyma, a tego nikt nie wytrzyma, a już szczególnie wrażliwa osoba w postaci mnie. Twoja B. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 22:30 to ja jeszcze dodam, ze kazik i isabel w związku to również kasza i belki, bielak z iksa oraz kabel i zaiks. ale dużo mogą sobie inicjałów narysować :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Jak Marcinkiewicz Isabel...? 03.03.09, 22:41 A wiecie, skąd się wziął kolor "izabelowaty"? Podobno Izabela Kastylijska (btw fajna rola Sigourney Weaver, choć raczej mało mająca wspólnego z historią)oblegając chyba Granadę, ślubowała, że aż do zwycięstwa... ... ... nie zmieni bielizny. A oblężenie trwało rok. I po roku jej majtki miały właśnie kolor izabelowaty. ... Se non e vero, e bon trovato (chyba tak to leci:) Odpowiedz Link Zgłoś