Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• Gość: hu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.12, 00:35
      Gesslerowa w reklamie środku na wzdęcia. Wygląda jak transwestyta, mówi jak transwestyta i w ogólnym odbiorze jest NIE DO ZNIESIENIA.

Maltretowana pomarańcza i reklama środka na cellulit. Biedny owoc.

Okocim! Co za ohydny szowinizm, ohydni faceci, ohydny cover w tle i ohyda ogólna.

Każdy blok reklamowy jest zmonopolizowany przez lekarstwa i suplementy diety. Polacy to pieprzeni lekomani.

• Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 11:24
        Teraz to odkryłeś? Przecież to ogólnie znana prawda że Polak wybierze "koktajl odchudzający prosto z Holandii" zamiast większej ilości ćwiczeń, tabletkę na ból zęba zamiast wizyty u dentysty a preparat multiwitaminowy zamiast zmiany diety...

Tak przy okazji tego koktajlu : w sklepach znalazłam obok nich "batoniki zastępujące posiłek" (tego samego producenta)- z czekoladą, toffi, orzechami i karmelem. Czy ktoś może wie z czego to cudo się składa? Niestety wszystkie napisy (poza polskimi ostrzeżeniami że produkt nie jest przeznaczony dla dość szerokiej grupy ludzi) są po holendersku a ja bym bardzo chciała się dowiedzieć jak to możliwe że batonik podpisany jako "czekolada z toffi" może zastąpić posiłek pomimo że ma tylko 100 kalorii..

• aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.05.12, 17:55
          Cała reklama Orange z tym, że "to nic niezwykłego" coś tam, coś tam doprowadza mnie do szału, nie dość, że denna, to długa jak cholera. Poza tym - a propos śniadania - obrzydza mnie, jak ten koleś rzuca piłką na talerz i obryzguje dziewczynę płatkami kukurydzianymi. A ona po prostu się uśmiecha pt. ależ z ciebie dowcipniś hihi.
      • ja27-09 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.05.12, 14:48
        Reklama kaszek czy mleka Bobovita, z tekstem: czy wyglądam jakbym miał problemy z brzuszkiem? I te niemowlęta co się chichrają. Otóż oświadczam tfurcom reklamy, że nie, te dzieci to nie urocze, roześmiane, słodkopierdzące bobaski. To jakiś koszmar matki z depresją poporodową!! A ten ostatni dzieciak z kłami jak wampir? Przyśnić się może, aaaaaaa!!!!!!!
        • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.05.12, 15:48
          Fakt ostatni dzieciak przeraża z tymi zębami. Inne wg mnie może i ujdą ale niekoniecznie mam ochotę oglądać chichrającego się na nocniku bobasa.
          • Gość: Kalina Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.12, 10:28
            laleczki Chucky powróciły o_O
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.12, 22:44
      Getin bank : zupełnie nie rozumiem ich pomysłu. Konkretnie chodzi mi o "Tania" (dlaczego jest napisane Tatiana?) i o "barszcz" (waza jest zamknięta, nie widać co to za zupa!)

Mojego tatę dodatkowo jeszcze "Jak" męczy, twierdzi że to bardziej przypomina żubra :P
      • ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.05.12, 23:16
        Bo to chyba rebus miał być... Tania to rosyjskie zdrobnienie Tatiany (kobitka na obrazku jest okutana w rosyjski strój ludowy, a w celu ostatecznego wykluczenia wątpliwości wciśnięto jej do ręki bałałajkę). A żubry nie mają takich rogów :). Co do zupy, to rzeczywiście, sama się zastanawiam, skąd widz ma wiedzieć, że to akurat barszcz, a nie - powiedzmy - bouillabaisse albo minestrone.
        • Gość: fffnccfeif Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 01:21
          Z radia: "Nic nie zastąpi Belissę"
          Odmiana rzeczowników przez przypadki jest w czwartej klasie podstawówki, widać autorzy tych wypocin nie dotarli nawet tam.
    • Gość: ja ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 16:06
      Reklama jednej z wód mineralnych.
      Tło - wku...ająca pioseneczka wyśpiewana przez zapewne wku...ającą panią ze swoim wku...ającym głosem.
      Treść - bierzemy prysznic i śpiewamy, oł je! A potem skaczemy po ulicy oł je je!
      I szczerzymy kły z tępym spojrzeniem do radośnie wyśpiewanych słów 'when I think about you, I touch myself'. (!!)

• ami_lii Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.05.12, 13:09
        Reklama piwa Okocim : nie widzę kompletnie sensu.
        • gregpatter4 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.05.12, 15:07
          Nie obraź się, ale chyba po prostu jesteś za młoda :)

W latach 1992-94 bodajże, jedną z prężniejszych kampanii reklamowych miało właśnie piwo Okocim.

"Mariola ma oczy piwne"

"Mariola okocim spojrzeniu"

:)

Reklama Okocimia (o ile mówimy o tej samej) nawiązuje do tej kampanii sprzed lat aż nadto wyraźnie, zresztą imię "Mariola" również tam pada :)
          • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 16.05.12, 17:20
            Wkurzająca reklama Kia Cee'd, gdzie niby to jakiś 'offowy' zespół upchnięty w owej Kii zaczyna grać swoją piosenkę jadąc po drodze (yeah right!!), a potem kontynuuje na stadionie... tylko dlaczego zamiast dalszej części utworu reklama w kółko serwuje nam pierwszą linijkę?? Okrropnie to irytuje, nawet jak się tylko ma włączony dźwięk w tv i akurat na niego nie patrzy. Domyślam się, że to taki 'hicior', że ma dobrą tylko jedną linijkę, ale czy nie dało się znaleźć kawałka, którego nie wstyd byłoby odtworzyć w ciut dłuższej wersji, tak z 10 sekund chociaż?!

Nowa reklamówka PZU... o rrany, gdzie tu zacząć :/ Ogolony Rewiński, który najpierw się wypiął na świat i został 'bliskim natury' rolnikiem, potem zaczął pluć PISowskim jadem z pozycji 'wyciszonego miłośnika natury', niejako 'z boku', jako ten co 'się nie angażuje, ale komentuje' (albo albo, panie R.!), a następnie kaska na 'rolniczenie' najwyraźniej się skończyła, bo Rewiński ochoczo zgolił kilkudziesięcioletnią brodę w ramach kampanii Wilkinsona, a teraz przekonuje nas jak to w 'nowym' PZU nie straszą już duchy biurokracji. Ech, zdecydowanie wolę podejście Marka Kondrata - 'ok, idę na emeryturę, ale to nie znaczy, że nie chcę nadal zarabiać, czy to w reklamach czy na winie i niczego nie udaję'. Smutne to, panie R...
            • Gość: dw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 04:36
              Może mam wpis, który powinien się znaleźć w wątku o najgłupszych reklamach, ale po pierwsze, nie chce mi się o tej porze szukać tamtego, a po drugie, wściek i wstręt jakie mnie biorą podczas reklamy, którą chcę opisać, jest chyba wystarczającym usprawiedliwieniem - zwłaszcza, że ta reklama nie ma tak naprawdę konkretnego "bohatera". Chodzi o reklamę jakiejś stacji radiowej. Ekipa owej stacji ładuje się ludziom do samochodów na parkingach albo wręcz do mieszkań, i tam pyta, czy dana osoba słucha ich radia. Chyba by mnie szlag trafił, gdyby mi ktoś coś podobnego zrobił. Najpierw ze strachu, że mi się ktoś włamał do auta/mieszkania, a potem z wściekłości. Myślę, że tacy "bohaterowie" oberwaliby ode mnie fizycznie - w końcu mój dom/moje auto - moja twierdza, i mam prawo się bronić przed intruzami? Czy kogoś jeszcze ta reklama tak strasznie wkurza?
              • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.05.12, 14:32
                dw napisał(a):
                "Czy kogoś jeszcze ta reklama tak strasznie wkurza?"
                Mnie wkurza. Przywaliłabym radiem. Niestety "tfurcy" reklam nie widzą chyba nic złego w stalkingu - jak ktoś ma radio, to włam na chatę zaraz, jak przeziębiony, to chodzą za nim cały dzień i "ruti max, max" śpiewają, a potem też wjazd do lokalu, żeby kocem delikwenta przykryć.
                Z kategorii "dziwny bohater reklamy": jedna baba drugiej babie wylewa coś na dekolt i piszczy: "Oooo, nie! Twoja ulubiona bluzka!" Oczywiście superwybielacz ratuje sytuację, a ja patrzę na tę "ulubioną bluzkę" i mam poczucie deja vu. Dokładnie tak wyglądała bluzka, którą wkładałam do malowania drewna, zanim się całkiem nie zniszczyła i nie została przerobiona na szmatę do podłogi. Widać źle zrobiłam, jeszcze by ktoś mógł nią szyku zadawać.
                • kalllka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.05.12, 15:12
                  a pamietasz marslo czym bylo deja vu w matrixie?
                  - wskazywalo na blad w architekturze systemu.
                  Nikt w Polsce nie bierze na serio mozliwosci , ze architektoniczny framework z braci Wahowskich, mogl zostac przekombinowany w ramy w ktorych- ilosc 'kosci nie umiejac doliczyc do trzech zarzadza cedujac ( deja- vu) wlasne bledy- na innych.

polowa projektantow systemowych ( programistow) nie ma pojecia co to jest macierz i w jaki sposob wspolpracuje sof- z hardwerem ale oni juz musza! sie douczac.

u nas wciaz nie dziwi podstawowy brak wiedzy o netto u menedzerowych ' torebek z cukrem'
          • brunka21 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.05.12, 10:44
            I co z tego, że nawiązuje. Tamta reklama była rewelacyjna, sama ją podśpiewywałam ( marnie zresztą )
            Tfórcy postanowili nawiązać do pierwowzoru, miało być lekko i z polotem a wyszło jak zwykle.
            • gregpatter4 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 21.05.12, 12:55
              Wyszło rewelacyjnie, inaczej od obecnych reklam. Do tego właśnie to nawiązanie - nie ejst to reklama typu "krowie na miedzy", trzeba nieco pomyśleć... Ale zawsze znajdą się niezadowoleni, ich prawo.
          • Gość: jarod Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.12, 16:08
            a ja pamiętam doskonalę kampanię Okocimia z Mariolą i między innymi dlatego do szału doprowadza mnie obecna bo przedstawia tylko mierne popłuczyny tamtej bardzo udanej.
            wtedy genialne hasło, świetna gra słów i fajna historyjka wokół tego, teraz idiotyczna piosenka o niczym i jeszcze ten Maanam, po cholerę się pytam? Że oczy marzące i to ma być nawiązanie? To współczuję tej agencji, powinni czym prędzej rozejrzeć się za nowym kreatywnym.
            A poza tym jak można było tak skaleczyć Maanam, kto pozwolił temu babiszczu śpiewać na Boga!
    • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 18.05.12, 04:18
      Wkurzająca parka, która zakłada się w pociągu o to czy facet z dużym pakunkiem usiądzie obok nich. Już pal licho sam pomysł, jak się człowiek nudzi w długiej podróży to i taka 'gra' jest możliwa. Ale niezwykle irytuje mnie to, że zwycięzca (a potem, jak się okazuje, prawdziwa wygrywająca) od razu dyktuje numer konta do wykonania przelewu przez telefon... dziesięciu złotych! Naprawdę nie mogą załatwić tego później, wygląda na to, że się dobrze znają i co najmniej przyjaźnią, chyba nie muszą przekazać oszałamiającej sumy 10 PLN natychmiast?! A jeśli nawet i tak (może spotkali się w pociągu i rozejdą na stacji), to czy ktoś nie nosi przy sobie dziesięciu złotych?? Rozumiem sto, no pięćdziesiąt nawet, można czasem nie zabrać 'większej' gotówki (choć w podróż??), ale dycha?? Idąc do sklepiku w budynku obok po śmietanę zabieram ze sobą dychę, bo a nuż coś jeszcze wpadnie mi w oko, a ci nie mają dychy w pociągu??
      Strasznie to naciągane, taki sztuczny szpan z przelewem via komórka, tylko trochę spóźniony o kilka lat, teraz to już chyba nawet gimnazjalistom to nie zaimponuje (noo, oni mogą faktycznie nie mieć przy sobie dychy, ale dorośli ludzie w podróży?!).
      A tak poza tym to oboje też jacyś mało sympatyczni są, koleś buc a dziewczyna wredziula, niech im się wieszną te komórki i bank zablokuje im magiczną kwotę 10 PLN :P
      • Gość: Lena Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.deblin.vectranet.pl 18.05.12, 08:12
        coca cola z "transformens":)
        • Gość: Audrey Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.deblin.vectranet.pl 24.05.12, 17:13
          wolałam Janusza Rewińskiego z brodą jednak
          • Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 31.05.12, 21:23
            Ja w ogóle nie domyśliłam się, że to Rewiński, tutaj przeczytałam.
    • Gość: forum Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.astral.lodz.pl 29.05.12, 15:15

demotywatory.pl/3814426/B*tch-please-Impossibru-english jest internet, więc to wyżej niz telewizja.... ;p
    • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 29.05.12, 19:21
      > chcesz coś załatwić w urzędzie ? MASZ SCHODY

No właśnie, a u mnie urząd jest na parterze I CO?! Kij ci w nos, fagasie co fryzjerom się nie kłania!!
    • Gość: zawzięta huh Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.12, 10:02
      Reklama jakiegoś samochodu (nienawidzę reklam samochodów!), zrobiona w stylu futurystycznym, samochód miga w tle kilka razy, a o co chodzi, ktoś mi powie? Przestylizowany laluś z brodą przyciętą do linijki, lalunia mizdrząca się do kamery, kolorowe światła, dynamiczna kamera i doniosła muzyka w tle. CO TO KURWA MA BYĆ? Reklama samochodu czy środka pobudzającego?
      I leci bez przerwy.

'When I think about you I touch myself, I don't want anybody else' w reklamie wody też dziękujemy.

Ever fallen in love with someone, ever fallen in love, in love with someone... i znów ever fallen in love with someone, ever fallen in love. Uwielbiam tę piosenkę w oryginale, dlatego nie będę tolerować ch...owych przeróbek, z których w dodatku słychać TYLKO JEDEN WERS!

Reklama popularnych lodów z parką w świecach na dachu. Nadawana do obrzydzenia, wku...ająca muzyczka (jak zwykle!), a poza tym, te lody są wstrętne.

Bezpłciowa reklama Play, która COŚ reklamuje, nie wiem, co, i chyba już się nie dowiem. Tak to jest - albo reklama wku...ająca do granic niemożliwości, albo przeźroczysta jak woda, niedająca się zapamiętać.

AXA i to pie...ne gwizdanie! Plus wyżej wspomniana bezpłciowość.

Chciałabym nadmienić, że jestem osobą zawziętą i nie zapominam, gdy coś mi zalezie za skórę. Każdy producent dennej reklamy musi się liczyć z tym, że takich osób jest więcej, i że ich produkty nigdy nie zostaną zakupione. Howgh.
      • ewa9717 Nieustająco Pakosińska 30.05.12, 23:02
        rozmawiająca durnowato sama z sobą, napychająca się chyba czipsami i wydająca kretyński kwik.
        A na drugim miejscu wyglądający na przygłupa koleś klaszczący między posiłkami.
        Rany, od samego pisania o nich dostaję wysypki!
      • Gość: autor Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.fiberway.pl 01.10.12, 20:52
        Reklama biustonoszy Intimissimi i ta wkurzająca piosenka, na początku której kobieta beczy BEEEEE Italian - od razu uciekam na jej widok i dźwięk z pokoju.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 19:10
      Skoda City go : jedzie facet samochodem i cieszy sie że "jego prawa noga współpracuje z prawą ręką a lewa noga odpoczywa!" bo samochód ma automatyczną skrzynię biegów.

Ale automatyczna skrzynia biegów to chyba nie jest jakaś wyjątkowa nowinka w Polsce?
      • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 31.05.12, 23:01
        > automatyczna skrzynia biegów to chyba nie jest jakaś wyjątkowa nowinka w Polsce?

Widać jest w Skodzie, aż się muszą sami sobą pozachwycać w reklamie :P
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.06.12, 13:26
      Nie mogę patrzeć na reklamy kremu do protez i z przedszkolanką, która robi zbolałą minę do dziecka na myśl, że musiałaby wyjść i umyć protezę i dzieci zostaną same! Bo nie ma w przedszkolu nikogo innego dorosłego i ona od kiedy przyjdą dzieci rano dopóki nie wyjdą siedzi z nimi murem i nikt jej nie pomaga. I druga jeszcze lepsza nazywana przez męża śmieszką niepokoi małżonka bo się 5 min nie uśmiecha ale po chwili szczerzy się już na całego i mąż nazywa ją znów śmieszką. Alleluja!!!
      Nie poprawiam się najgorsze to są chyba jednak reklamy schodzącego zagrzybiałego paznokcia w porze obiadowej, którego może tylko uratować lakier do paznokci blehhh........
      • laura988 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.09.12, 17:50
        masakryczna jest ta przedszkolanka i głos, ktorym mówi, ciekawe, co robi, jak musi iść się wysr...?
    • prze-mcio Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.06.12, 16:25
      Gdyby było pytanie o ulubionych powiedziałbym, że kot Rysiek i Winston z reklam Heyah :D byli najlepsi! :D
      • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.06.12, 18:14
        ja ostatnio sobie przypomniałam tego sędziego piłkarskiego od rexony, który nie mógł podnieść ręki z czerwoną kartką bo był spocony jakoś mnie to bawi.
        No i wszystkie zwierzaki w reklamach są spoko.
        • Gość: dw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 02:48
          jakaja, ja UWIELBIAŁAM reklamę z nieszczęśliwym sędzią piłkarskim :)

A teraz dołączę się do tłumu, który nie trawi Górniak (w ogóle) z pomalowanymi na biało-czerwono ustami (w szczególności)...

Reklamy operatora komórkowego "z ukrytej kamery", te "niezamawiane podwójne", to po prostu jakiś koszmar... Agresja się we mnie rodzi, kiedy to oglądam :\ Podobnie na mnie działała reklama jakiegoś radia, w której dziennikarze bez zapowiedzi wchodzili ludziom do domu/samochodu, żeby spytać, czy dana osoba słucha ich stacji :|

Irytuje mnie strasznie ten jakiś "agent" czy "manager" od "dbania", który z miną Ojca Chrzestnego obiera jabłko...
          • Gość: zdegustowany x2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 22:25
            Ta reklama z "ukrytą kamerą" jest sztuczna i ekstremalnie denerwująca. :/
          • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.07.12, 09:50
            Właśnie się zastanawiałam skąd znam owego menagera i przypomniały mi się czasy gdy rzucałam okiem na Klan czy on tam nie gra czasem?
      • Gość: me A kysz, szeptany marketingu! IP: *.home.aster.pl 04.06.12, 21:28
        > Gdyby było pytanie o ulubionych powiedziałbym, że kot Rysiek i Winston z reklam
        > Heyah

Ale nie było. Jest wątek o ulubionych reklamach i tam też już wpisałeś Heyah. Co jakiś czas na tym forum w różnych wątkach pojawiają się różne nicki (albo niezalogowani pod różnymi nickami ale z z jednego IP), które wypisują peany na temat Heyah, najczęściej nieudolnie maskując to pochwałą reklamy czy netowego virala tej firmy. To serio działa? Firma nadal wam (tobie?) płaci? Od posta czy skuteczności? Częściowo pytam serio, bo w sumie pracuję w domu, sporo czasu mam i na sieci bywam, co za problem machnąć posta 'na zadany temat' :D
        • marslo55 Re: A kysz, szeptany marketingu! 05.06.12, 15:45
          me napisał(a):
          "Częściowo pytam serio, bo w sumie pracuję w domu, sporo czasu mam i na sieci bywam, co za problem machnąć posta 'na zadany temat' :D"
          Możliwe, że sporo zarobisz, bo w tym wypadku pracodawcy są chyba równie tępi jak pracownicy. Firma zlecająca takie "badania rynku" reklamuje się w osobliwy sposób: pod artykułem o niezwykłych korzyściach płynących z pracy dla niej pojawia się 100 "spontanicznych" komentarzy, pisanych bez wyjątku w stylu "dzięki XYX moje życie nabrało barw", wymieniających zarobione kwoty z dokładnością do 2 groszy i podpisane pełnym imieniem oraz nazwiskiem...
          Właśnie widziałam reklamę z Edytą Górniak. Zabrakło mi hasła "pij mleko, będziesz żałosny".
          • Gość: Amy Re: A kysz, szeptany marketingu! IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 11:43
            A wiesz że ja też na początku myślałam że to jest reklama zachęcająca do picia mleka? Niestety, ale biało-czerwone usta zbyt atrakcyjnie nie wyglądają.

Btw. czy w telewizji już nie ma normalnych reklam tylko wszystkie związane z Euro? Żabka ma kibiców co robią zakupy w przerwie meczu, Danone ma "Głód zwycięstwa", Ing ma tą makabryczną reklamę z Górniak, Serce i Rozum mają psa w kształcie piłki, Biedronka to już w ogóle...

• Gość: rzarufka Ulizany pajac od soczewek kontaktowych IP: *.223.74.86.rev.sfr.net 07.06.12, 14:49
              jest moim nowym faworytem w rankingu. Ten "przekonujący" ton głosu w polaczeniu ze spojrzeniem zboczenca - strzal z pilota, zanim zacznie swój bełkot.

• misiania Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych 09.06.12, 12:05
                Niemożliwe - nie ma jeszcze wpisu nt. umiejętności aktorskich ludzi występujących w reklamie którejś telefonii (co to płacisz za jednego hot doga, drugiego dają gratis)? Czy ci, co zlecają produkcję reklam, jeszcze nie odkryli, że osobom w nich występującym należy zakazać odzywania się?
                • Gość: Amy Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 14:08
                  Widziałam tą reklamę w wersji z książkami/płytami, ale w porównaniu z ostatnimi dwoma reklamami Ing:
                  - z napuszonymi młodziakami którzy zamiast zwyczajnie dać sobie dychę za zakład, podają drugiej osobie swój numer konta - pomijam kwestię że wieje szpanerstwem na kilometr, to jeszcze takie podawanie konta w miejscu publicznym raczej nie jest zbyt bezpieczne.
                  - ostatnią reklamą z Edytą Górniak która doprowadza mnie do szału równego temu do jakiego doprowadzała mnie reklama Old spice.

to jeszcze ta reklama T-mobile nie jest taka dobijająca. Nie powoduje u mnie chęci natychmiastowego przełączania kanału jak te dwie powyższe.

Dodaję reklamę z wiewiórkami : dopiero zauważyłam że coś mi się nie zgadza w tej reklamie. Ta wiewiórka co "przelewa" na konto to jest płci męskiej (bo ta druga mówi do niej/niego "Oszalałeś", co sugeruje płeć męską) czy płci żeńskiej (bo ta druga nazywa ją Baśka!)??

• misiania Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych 09.06.12, 14:54
                    Akurat Baśki bym się nie czepiała. Na wiewiórki woła się Basia, niezależnie od ich płci, więc to chyba zamierzony dowcip jest. Czy udany, to już zależy od słuchającego.
                  • Gość: Kalina wary Górniaczki IP: *.bemowonet.pl 09.06.12, 23:17
                    Górniakowa z tymi napompowanymi warami wygląda jakby się urwała z niemieckiego pornosa z ubiegłego wieku, a do tego ten zaśpiew...
                    czy tfurcy tego barachła nie wyciągnęli żadnych wniosków z wiekopomnego wykonania hymnu przez tę panią? bo jakoś mi się tylko i wyłącznie z tym kojarzy
                  • Gość: me Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych IP: *.home.aster.pl 12.06.12, 22:23
                    > takie podawanie konta w miejscu publicznym raczej nie jest zbyt bezpieczne

No, jeszcze ci ktoś wpłaci jakieś pieniądze i co będzie?? :P
                • Gość: jakaja Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.06.12, 10:48
                  Właśnie chciałam o niej napisać reklamy a la ukryta kamera. Bardziej wkurza mnie ta z hot-dogami i kobietą, która mówi chyba sama do siebie "no ja jestem chyba jakaś nienormalna!"...
                  • gregpatter4 bilboard z frugo 12.06.12, 12:28
                    Mnie ostatnio wq..... niemiłosiernie billboard z czarnym frugo, który widziałem w Krakowie.

Na butelce frugo wielki kajdan a'la Harlem, i podpis:
                    "Szacun dla Czarnego"...

A UEFA próbuje wykopać rasizm ze stadionów ;)
                    • marslo55 Re: bilboard z frugo 12.06.12, 14:54
                      gregpatter4 napisał:
                      "Mnie ostatnio wq..... niemiłosiernie billboard z czarnym frugo, który widziałem w Krakowie."
                      Donoszę ze smutkiem, że w Warszawie też mamy nowe billboardy Frugo, do tej pory znane z dobrych reklam. Pomarańczowe reklamowane jest hasłem "chętna pomarańczka", co wywołało u mnie silne osłabienie.
                      W kwestii Tysona: u mnie po pierwszej emisji reklamy nigdy już nie zdążył zaśpiewać drugiej sylaby, bo był natychmiast przełączany. Spełnia toto wszystkie wymogi ultragó...anej reklamy: nieśmieszna, niezachęcająca, bezsensowna, irytująca. Facet skazany za gwałt i znany z brutalnych zachowań wpada w szał po wypiciu jakiejś anabolicznej kałuży, a panny w firankach nie posiadają się ze szczęścia. Nie ogarniam.

• Gość: Amy Re: bilboard z frugo IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 19:23
                        Czy mówisz może o tej niesamowicie wnerwiającej mnie reklamy jakiegoś napoju energetyzującego gdzie koleś ubrany na biało przy białym fortepianie w białym pokoju otoczony ilością niewiast w białych ciuchach śpiewa piosenkę o tym jakiego powera daje jego kumpel z puszki?

Jak ja nienawidzę tej reklamy, pierwsze słowo i natychmiast przełączam kanał.
                        • Gość: meg Re: bilboard z frugo IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.12, 23:09
                          ,,poznajcie nową drużyne pieluch heppi ,, czy ludzie już ocipieli z tym euro
                          • aga_ata Re: bilboard z frugo 13.06.12, 09:11
                            Danio Mały Głód.

Ta "euro" reklama z tupiącymi na stadionie głodami jest przerażająca, łącznie z odgłosami trrrrrrr jakie one wydają. Do tego ten ciemny most, w ogóle dość ciemne "otoczenie" reklamy sprawiają, że autentycznie czuję się nieswojo, jak ją oglądam.

A Danio nigdy nie lubiłam. Jest obleśne.
                            • arcadios1987 Re: bilboard z frugo 13.06.12, 11:46
                              Ostatnio niesamowicie wkurza mnie radiowa reklama jakichś wafelków o smaku i kształcie gofrów. Otóż każdy z członków rodziny (ojciec, matka i dzieciaki) wypowiada się na temat idealnych wakacji. Ojciec mówi, że tylko Mazury, matka że góry. "Wspólny mianownik" to gofry, które muszą być dostępne wszędzie tam, gdzie odpoczywa piekielna rodzinka. Dlaczego piekielna? Każdy wypowiada się, mówiąc z zapchaną gębą (gęba zapchana tymi goframi zapewne). Tak. Obrzydliwość w reklamie wskoczyła na kolejny level. Kwestia leci mniej więcej tak: "A dla mnie to najlepsze są Mazury/góry/morze, będę tam robił/robiła coś tam, coś tam. O! I gofr! Gofr musi być!" Tyle, że brzmi to "O, i gophrh mufi byf". Nie wiem, jakie było zamierzenie twórców tego dzieła, to przecież reklama radiowa, więc musi pobudzać wyobraźnię. I moją pobudziła. Widzę wąsatego, otyłego chłopa w sandałach i skarpetach podciągniętych pod kolana, który wsuwa gofra, brudząc jednocześnie swoje wąsy bitą śmietaną, a kiedy mówi, jednocześnie parska fragmentami przysmaku w promieniu dwudziestu metrów. Tak właśnie "tfurcy" przyczynili się to tego, że Arek tych wafelków nie kupi.
                  • owieczka1972 Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych 14.06.12, 23:20
                    nowe eklamy t-mobile, era zawsze miała słabe reklamy ale te z niby ukrytą kamerą są tak żenujące że nawet nie wiadomo jak to skomentować, bezczelni sprzedawcy hot dogów albo agresywny natarczywy ochroniarz napadający na bogu ducha winnych ludzi w sklepie, sytuacje sa tak przykre i krępujące dla osoby oglądającej z boku a co dopiero gdybym miała być uczestnikiem takiej akcji ukrytej kamery, chyba bym do sądu podała za szkody na zdrowiu psychicznym, no i ta nieszczęsna Mariola o kocim spojrzeniu, może to nawiązuje do jakiś wczesniejszych reklam których szczerze nie pamiętam(może były równie żenujące i wyparłam) ale ta jest wyjątkowo fatalna, siedzi dwóch podtatusiałych samców co się urwali żonom ze smyczy w drodze z roboty do domu, a imię Mariola to mi się kojarzy ze sklepową z GSU która daje na krechę miejscowym obszczymurkom, cóż, krótko mówiąc jacy playboye taki króliczek
                    • owieczka1972 Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych 14.06.12, 23:29
                      I dzięki Bogu nie ma już reklamy jakiegoś piwa z takim zawodzącym miauczeniem zamiast muzyki miau miau miau miau miauuuu yeee i... yeeee...jakoś tak to szło, mam dreszcz obrzydzenia po krzyżu mi idzie na samo wspomnienie, no cóż ale lato jeszcze przed nami niestety
                      • ewa9717 Geslerka i ulgix 19.06.12, 20:57
                        Kobita wygląda i mówi jak wiedźma trucicielka. W zyciu bym takiego lekarstwa nie zaryzykowała ;)
                        • aga_ata Re: Geslerka i ulgix 21.06.12, 15:03
                          NIENAWIDZĘ reklamy Trejdoo (?). Jesli ktoś ogląda tvnplayer, to wie, o czym mówię, bowiem w telewizyjnym tvn-ie bywa ona rzadko, tymczasem jako przerywnik serialu w Internecie za każdym razem.

Szlag mnie trafia na dźwięk tej kretyńskiej muzyczki i tego kolesia o wyglądzie neandertalczyka w żółtej kurtce, grrrr!! Nie rozumiem tej reklamy, nie wiem co to jest Trejdoo, nie chcę wiedzieć, nie chcę znać tego żółtego idioty i w ogóle won z playera!

Rzadko mnie jakakolwiek reklama aż tak wnerwia:D
                    • olewka100procent Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych 21.06.12, 19:33
                      ten koleś właśnie ,, ten podtatusiały ,, jest tak odpychający , no nie wiem, nie mogę na niego patrzeć, niby nie brzydki ale ma coś takiego w sobie co podnosi ciśnienie w negatywnym oczywiście znaczeniu
                      • Gość: emilla112 Re: Ulizany pajac od soczewek kontaktowych IP: *.home.aster.pl 22.06.12, 19:21
                        "Chciałbym/chciałabym mieć smartfona, który zrobi za mnie coś tam..."
                        A ja chciałabym smartfona który zrobi za mnie kupę, pozmywa naczynia i przygotuje kanapki na jutro do pracy....
                        tfu!
    • model.testowy Kupuj w ydlu i fankuj aniej! 23.06.12, 00:23
      Koleś bełkoczący: - upuj w ydlu i fankuj aniej!
      Czy jakoś tak.
      Debilna, irytująca reklama, że szybko, upuj w ydlu i fankuj aniej!
      • Gość: Nika ING z Górniak IP: *.CNet.Gawex.PL 23.06.12, 11:01
        Prosze, niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w rekalmie ING z Edytą Górniak. Dlaczego koleś wyciąga tablet, ona się obraża i wychodzi? Za cholerę tego nie rozumiem.
        Oczywiscie rekalma jest okropna, nie cierpię tej baby, a z tymi ustami wygląda jak z mlekiem pod nosem.
        • Gość: emilla112 Re: ING z Górniak IP: *.home.aster.pl 24.06.12, 12:58
          Gość portalu: Nika napisał(a):

> Prosze, niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w rekalmie ING z Edytą Górniak. Dl
          > aczego koleś wyciąga tablet, ona się obraża i wychodzi? Za cholerę tego nie roz
          > umiem.
          > Oczywiscie rekalma jest okropna, nie cierpię tej baby, a z tymi ustami wygląda
          > jak z mlekiem pod nosem.

Był taki demtywator, gdzie wchodzi Górniakowa z tak pomalowanymi ustami, a koleś się jej pyta:
          - mleko smakowało?
          na co ona odpowiada z lekkim uśmieszkiem:
          - to nie było mleko.... :D
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 17:43
      Dobra wiadomość : przestali emitować reklamę ING z Górniak.
      Zła wiadomość : nowa reklama ING jest równie denerwująca. W ING można sobie sortować wydatki kolorami (rewolucja, zupełnie jak automatyczna skrzynia biegów w Skodzie) i do opisania tegoż pomysłu wymyślili reklamę z wnerwiającym bachorem...

• Gość: ksenia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.12, 11:24
        Reklama gołąbków (?) Pudliszki z kobietą ze ściśniętym gardłem, według przepisu której Pudliszki te gołąbki produkują, aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
        • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.07.12, 20:56
          Gość portalu: ksenia napisał(a):

> Reklama gołąbków (?) Pudliszki z kobietą ze ściśniętym gardłem, według przepisu
          > której Pudliszki te gołąbki produkują, aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
          Straszny ma baba głos, lamperię mogłaby nim zdzierać ;)
          • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.07.12, 21:13
            Wstrętny, nadęty głos osoby wszystkowiedzącej ma kobieta, która drugiej kobiecie mówi, że ta ma brudny dywan. Aż się prosi trzasnąć w łeb, zawinąć w ten brudny dywan i na wysypisko.
          • Gość: dw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 04:01
            ewa9717 napisała:

> Gość portalu: ksenia napisał(a):
            >
            > > Reklama gołąbków (?) Pudliszki z kobietą ze ściśniętym gardłem, według pr
            > zepisu
            > > której Pudliszki te gołąbki produkują, aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
            > Straszny ma baba głos, lamperię mogłaby nim zdzierać ;)

Chciałam o tej reklamie napisać, ale tak obrazowy opis nie przyszedł mi do głowy :) Dziękuję :P
            • Gość: wrrrrr Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 16:39
              To nie są gołąbki. Wyraźnie słyszę "gołompki" za każdym razem. I głos faktycznie koszmarny - możliwe, że go celowo odszumili czy cośtam, żeby było głośniej a jednocześnie w normach - efekt kładzie na łopatki, zgroza.
    • Gość: gość "Pomagam" IP: *.aster.pl 04.07.12, 20:39
      Jest to jakaś tam forma reklamy fundacji TVN, ale przyznam, że mnie irytuje. Nie raz wysyłałam SMSy dla potrzebujących, pokrzywdzonych przez los dzieci, ale tutaj zachęcają mnie do tego gwiazdy, w tym takie, których nie lubię, nazwiska pominę. Dlatego tym razem zupełnie to na mnie nie działa, wolę te dzieci.
      • labellaluna IKEA 10.07.12, 10:56
        Wróciła moja ulubiona reklama Ikea z teściową Kleopatry!
        Sucho ma ta palma :D
        • Gość: abc Re: IKEA IP: *.telpol.net.pl 10.08.12, 17:42
          Jest super!
          A ty nic tylko kolanami świecisz. Ale to jest twój tron.
          :)
          • Gość: Sonia Re: IKEA rządzi IP: *.aster.pl 10.08.12, 18:12
            O tak, od razu mam lepszy humor:) reklama z teściową Kleopatry jest cudna, wersja z królem Arturem jest już słabsza.
            • dobrawrozkajudytya1 Re: IKEA rządzi 10.08.12, 18:34
              E, tyz pikna, a spojrzonko Artura warte dużej kasy :) Jak nie lubię IKEI, tak kocham te 2 reklamy. Tak samo było kiedyś z reklamami Biedronki: sklepy okropne a reklamy świetne.
    • lisica222 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.07.12, 23:01
      rozwala mnie reklama nutelli gdzie siedzi tatuś ze wzrokiem pedofila i mowi w duchu ,,,wczoraj jeszcze moja córcia ubierała się na różowo, a dzisiaj juz taka dorosła.....,,, i smarują sobie chlebek. jak to widze to padam! :)
      • kroliczyca80 szampon męski na zakola... aaa! 11.07.12, 23:53
        Dlaczego nikt nie pisze o super-naturalnej rozmowie łazienkowej między panem ślicznym i panią wytapetowaną? Przyznaję - nie przełączam, choć jest długa i miałabym szansę. Uprawiam masochizm wysłuchując końcówki "ja ci kupię szampon T-cośtam"... aaaaaa:(
        • gregpatter4 Re: szampon męski na zakola... aaa! 12.07.12, 12:07
          Hehe, wspominałem o tym jakiś miesiąc temu (pewnie jest już w poprzednich 100 wątkach). Generalnie - tragedia. Laska szepcze, jakby proponowała chłopu szybki numerek w kiblu podczas rautu u ambasadora, a nie kupno szamponu. A on, melepeta, do apteki boi się iść po szampon :/
        • Gość: Maxwel Re: szampon męski na zakola... aaa! IP: 31.178.187.* 18.01.13, 23:03
          Hehehe, nie ma co, biegiem po szampon ;) tyle ze lepiej cos z wyzszej polki typo Toni&Guy a nie jakąs slabizne ;)
      • hayde Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.07.12, 15:49
        O rany, mam tak samo. Nie mogę się patrzeć na tą reklamę, bo mam wrażenie, że ojciec zaraz włoży córce rękę po bluzkę;-) I jeszcze patrzy na nią takim obleśnym wzrokiem... brrrr...
      • Gość: ojciec Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 188.121.12.* 12.08.12, 21:40
        mam taie same zdanie jak ty ...szlak mnie trafia ... chetnie wy..l bym gosciowi
        • Gość: dw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 04:47
          Facet z reklamy jakiegoś piwa, który mówi: "ten mały browar?.." takim tonem i z taką miną, jakby mu za dużo leków rozluźniających mięśnie dali :p
    • lisica222 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.07.12, 00:16
      a już szczytem jest reklama podpasek ,,orłejs,, z zajebi......wkur........... piosenką ,,orłejs pomoże bo powłoczka teraz chłonie tak szybko.........blebleble to nie mój dzień, schowam się w cień...,, i założę się, że ponad połowa z Was już słyszy w myślach melodię tej sieczki ;)
      • Gość: :-] Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 18.07.12, 18:27
        A mnie właśnie zaatakował drugi odcinek tego serialu reklamowego, gdzie pannica w białych gaciach zjeżdża po poręczy na imprezę oczywiście wyjąc jakąś smętną pioseneczkę o reklamowanym plastikowym towarze. Od pierwszego wejrzenia zastanawiam się do kogo skierowana jest ta reklama? Horror porównywalny z produkcjami klasy D emitowanymi na tv puls.
        • ewa9717 Adamczyk na tanich wakacjach - koszmarek 21.07.12, 17:43
          Aktorstwo dorównuje oryginalności i profesjonalizmowi twórców tego g.wna.
    • reseda wredna przedszkolanka z przerostem ego 14.07.12, 12:31
      która odmawia małej dziewczynce częstujacej ja urodzinowym tortem, bo kurna "nie lubi jak jej cos przeszkadza" przy jedzeniu. WTF co to ma być?

Lepiej sprawić przykrosc dziecku niż "pomęczyć" się moment z EWENTUALNIE uwięzioną pesteczką malin pod tą cholerną "cześciowa (jak podkreśla) protezką"??

Nienawidzę jej szczerą nienawiścią. tak jak i pomysłodawcy tego guana.
      I choćby kiedys tam moja "częściowa protezka" miała mi kłapac jak stare kapcie - to nigdy nie uzyję tego ich produktu. Zreszta nawet nie wiem jak się nazywa, bo wyłaczam z buta.
      • Gość: Lifter Re: wredna przedszkolanka z przerostem ego IP: *.ps.com.pl 17.07.12, 13:52
        Bibi bibi bibi bibi bibibibibibi kur@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!

Sorry, musialem...

A juz mialem nadzieje, ze to przepadlo na amen, ale nie. Czekam jeszcze na rutiamxrutimaxrutimax oraz ala-ibum-ala-ibum i ruszam w miasto jak bohater "Upadku".
        • Gość: Lifter Re: wredna przedszkolanka z przerostem ego IP: *.ps.com.pl 17.07.12, 13:54
          Aha. Aneks. Te glupie prukwy z reklam ubezpieczenia pogrzebowego. Nie wiem dlaczego, ale to jest az obrzydliwe, te ich rozmowy i wspolczucie w glosie i "bylo mi ciezko ale juz mi lepiej" etc. etc.
          • the_dzidka Re: wredna przedszkolanka z przerostem ego 17.07.12, 15:38
            A widzieliście już Ambi Pur testowany w szatni zapaśników z Azerbejdżanu?

Kurde, ja wiem, że "kreatywni reklamiarze" wspomagają się amfą, ale to musi być coś znacznie silniejszego.

Te panie z zawiązanymi oczami wprowadzane do rzeczonej szatni, mające zgadywać, gdzie są... I zgadują, że może to drogeria, a może kwiaciarnia...

• marslo55 Re: wredna przedszkolanka z przerostem ego 17.07.12, 15:50
              the_dzidka napisała:
              "Te panie z zawiązanymi oczami wprowadzane do rzeczonej szatni, mające zgadywać, gdzie są... I zgadują, że może to drogeria, a może kwiaciarnia..."
              Nienawidzę WSZYSTKICH reklam, w których "prawdziwi ludzie, nie aktorzy" poddawani są eksperymentom w stylu "poliż i zgadnij, co to za musztarda", a po Wielkiej Niespodziance dostają wielokrotnego orgazmu, bo odświeżacz powietrza pachnie, a masło czuć chlebem. Wszystkie te panny ćwierkające słodko: "oni chyba oszaleli!" (Ambi Pur) albo jazgocące "ja to jestem chyba nienormalna!" (jakaś sieć komórkowa) zakneblowałabym zamiast wiązać im oczy.
              • Gość: me Rozpuszczony bachor z pociągu IP: *.home.aster.pl 17.07.12, 16:28
                > zakneblowałabym zamiast wiązać im oczy

Zakneblować, związać i wyrzucić z pędzącego pociągu (najlepiej wprost na twardy słup) to należałoby dzieciara płci żeńskiej z reklamy banku, który naburmuszonym głosikiem żąda od młodej kobiety podawania znaczenia kolejnych kolorów na jej wykresie wydatków nie dając jej skończyć i dopytując o kolejny kolor. Widać, że bachora kompletnie to nie interesuje i nazwy kolorów wyrzuca z siebie tylko po to, by pognębić kobietę i pokazać swoją władzę nad nią, a biedna dziewczyna o dziwo się na to godzi i cierpliwie się tłumaczy.
                WTF?! Czy taka teraz jest moda? Jak bachor żąda, to trzeba się dostosować, bo biedactwo się zestresuje odmową?? I jeszcze ten facet na koniec, który słysząc bezczelną i chamską uwagę bachora, że kobieta 'strasznie dużo je' z niepokojem dopina marynarkę, aby przypadkiem dzieciar nie doczepił się do niego i nie skomentował jego brzucha. Koszmar!!
                Dodatkowo 'gratuluję' rodzicom aktoreczki-księżniczki, widać, że doskonale potrafi zrobić minkę znudzonej światem rozpieszczonej do maksimum małej cesarzowej - czyżby lata wprawy??
                • marslo55 Re: Rozpuszczony bachor z pociągu 17.07.12, 16:46
                  me napisał(a):
                  "Zakneblować, związać i wyrzucić z pędzącego pociągu (najlepiej wprost na twardy słup) to należałoby dzieciara płci żeńskiej z reklamy banku, który naburmuszonym głosikiem żąda od młodej kobiety podawania znaczenia kolejnych kolorów na jej wykresie wydatków nie dając jej skończyć i dopytując o kolejny kolor."
                  Fakt. Na pytanie bachora "A fioletowy?" odpowiedziałabym: "Fioletowy to ty zaraz będziesz, jak się nie zamkniesz".
                  • ewa9717 Re: Rozpuszczony bachor z pociągu 17.07.12, 20:24
                    Oj, tak! Wyjątkowo odstręczający bachor! Reklamy należałoby zakazać również ze względu na budzenie negatywnego stosunku do prokreacji wśród odpowiedniej wiekowo grupy ;)
                • laura988 Re: Rozpuszczony bachor z pociągu 01.09.12, 18:02
                  niestety ta reklama dokładnie pokazuje trendy w wychowaniu, zostałam kiedyś skopana przez dziecko koleżanki, nikt nie zareagował ("bo dzieci tak mają"), generalnie jak to dziecko jest w pobliżu wszyscy mają obowiązek się dostosować do tego, co ona chce, "no bo to przecież tylko dziecko", a mała jest tego doskonale świadoma i manipuluje otoczeniem, bo wie, że i tak wszystko dostanie, co będzie chciała. co się dziwić, że takie reklamy robią?
            • olewka100procent Re: wredna przedszkolanka z przerostem ego 21.07.12, 18:36
              a to nie jest jakaś komórka ze starymi śmierdzącymi mopami sprzątaczki ?
    • Gość: TTR Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.prox.pl 23.07.12, 22:44
      Kolejny dzieciak - tym razem reklama lodówki BEKO "ha, ha, jeśli nie ma warzyw nie będzie zupki"
      • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.07.12, 14:03
        TTR napisał(a):
        "Kolejny dzieciak - tym razem reklama lodówki BEKO "ha, ha, jeśli nie ma warzyw nie będzie zupki""
        To się nadaje do Rady Etyki Mediów, czy jak się ten twór nazywa. Bo jaka nauka płynie z tej reklamy? Niemowlęta nienawidzą warzyw, jeśli będziecie je nimi karmić, unieszczęśliwicie własne dzieci! A potem rodzice, przekonani, że dzieci mają identyczne potrzeby żywieniowe jak oni, karmią dzieci nutellą albo sypią do obiadku cztery łyżki soli, bo im bez soli nie smakuje, to i dzieciom też pewnie nie. Jak przekonać takich ludzi, że dzieci nie rodzą się ze wstrętem do marchewki tudzież miłością do soli, maggi i vegety, jeśli co dzień oglądają w telewizji niemowlęta bojące się warzyw i dzieci karmione przez dobrych dziadków glutaminianem sodu czy pojone colą?
        • blue_13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.07.12, 14:52
          Czy tylko ja nienawidzę reklamy komfortu(?) z tańczącymi "pracownikami" (gruby facet z wielu reklam na czele) i z idiotyczną pioseneczką? GRRR...
          • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 25.07.12, 01:40
            > gruby facet z wielu reklam na czele

Ten facet wcześniej kręcił razem z drugim (chudym, też widać go teraz w reklamach) i jakąś panienką coś a la skecze / kabaret, głównie bazujące na starych dowcipach przedstawionych w żałosnych scenkach. Chyba Polsat puszczał to jako zapchajdziurę po 1 w nocy. Widać kariera komika nie wyszła, to trzeba dorabiać...
            • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.07.12, 10:09
              Reklama "Moi bliscy" jakiegoś ubezpieczenia pogrzebowego(nazwy nie chcę pamiętać), na widok której dostaję dreszczy obrzydzenia, trąci strasznym fałszem. Rozmowa z założenia pewnie miała być smutno optymistyczna a brzmi tak fałszywie, że robi się niedobrze!
            • Gość: TTR Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.prox.pl 25.07.12, 22:28
              Jeśli mnie pamięć nie myli, nazywało się to "trzy po trzy" i było na TVN-ie. Humor niskich lotów. A "chudy" występował wcześniej w Formacji Chatelet
          • Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 10.08.12, 17:34
            Oj masz rację, Ci tańczący faceci z Komfortu są obrzydliwi. Najbardziej ten pulchny pląsający niczym bajadera z rozczapierzonymi łapiszczami czujący w sobie przypływ sexapilu. OHYDA. Podnosi mnie jak go widzę.
        • marusia_ogoniok_102 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.07.12, 15:05
          ...tylko że tak się składa, że zupki warzywne dla niemowlaków SĄ ohydne. Jako maturzystka pamiętam jeszcze własne dzieciństwo - i faktycznie, największa nagrodą był dzień, w którym nie było na obiad tej koszmarnej brei tylko babciny rosołek.
          • Gość: eregfhf Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 23:53
            ohydne dla kogoś kto zna smak soli cukru itd. a jak niemowlę nigdy nie jadło słonego to taka zupa to dla niego taka wyżerka jak dla ciebie babciny gulasz
            • Gość: dw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 22:39
              Ostatnio niedobrze mi się robi na widok kobiety w czarnej bluzce, która na randce obleśnym gestem wkłada sobie ubabrany bitą śmietaną palec do ust. To reklama jakiegoś środka do prania czarnych tkanin.
              • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.07.12, 10:25
                O ja mam też takie odruchy jak widzę kobietę z reklamy zdaje się kremu kolastyna na zmarszczki mimiczne nie mogę patrzeć jak ona się szczerzy lub oblizuje paluch i krzywi normalnie rzyg...

Myślałam, że po pierwszej piosence o podpaskach nie wymyślą nic gorszego a wymyślili drugą przy której ta pierwsza to majstersztyk. Druga nie jest melodyjna dosłownie mi zgrzyta i aż mną telepie jak to słyszę wrrr....
                • Gość: Mouton_éclaté Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.07.12, 01:00
                  To powinno zastąpić obecną reklamę always :D
                  www.youtube.com/watch?v=Xzzq592sjxw&feature=related
                  • Gość: angelawerfel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.12, 21:02
                    a reklama z rozpuszczona smarkula ktora zamiast zezrec sniadanie uklada stosiki z chrupek, czym wprowadza w orgazmiczny zachwyt mamuske, ktora nazwalaby "moja anie porannym chrupaczem"? ja bym nazwala po imieniu, chrupki schowala i do obiadu karmila woda mineralna. na drugi dzien zjadlaby bez szemrania...
                    • blue_13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.07.12, 10:46
                      Nie wiem kto jest bardziej irytujący, ta gó...ara czy jej matka.
                    • olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.07.12, 23:33
                      tak właśnie sie zastanawiałam dlaczego ta mała zjada same chrupki na sucho ?? dlaczego dopiero później zdolna mamuśka wpada na to żeby polać jej to jogurtem, nie rozumiem, gdyby moje dziecko jadło śniadanie w takim tempie to nie ręczyła bym za siebie
            • Gość: babulka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 16:06
              To czemu TY (i gros TOBIE podobnych) nie jesz bez soli i przypraw, skoro to takie pyszniutkie?
    • reseda reklamy w czasie transmisji olimpijskich 30.07.12, 22:44
      czy ja śnię, czy mnie skleroza dopadła?
      Od kiedy to między poszczególnymi relacjami wali się tyle badziewia reklamowego (mowa o tzw. trzonie abonamentowym, czyli MISYJNYM) ?
      20 sekund zawodów- reklamy- dwa zdania w idiotycznym studio z kretyńską panią O. - reklamy.
      Rzy..gam już tym egzaltowanym filmikiem o wszechogarniającej mocy sportu, nie chcę, żeby strzelał do mnie jakimś tapicerskim pistolecikiem facio z Castoramy, mam w głębokiej rezerwie wszelkie produkty sponsorów. Won mi z oczu!
      Ja chcę oglądać OLIMPIADĘ.
      • marslo55 Re: reklamy w czasie transmisji olimpijskich 31.07.12, 17:29
        reseda napisała:
        "Rzy..gam już tym egzaltowanym filmikiem o wszechogarniającej mocy sportu, nie chcę, żeby strzelał do mnie jakimś tapicerskim pistolecikiem facio z Castoramy, mam w głębokiej rezerwie wszelkie produkty sponsorów."
        Pomysłowość TVP jest nieskończona. Nie wolno przerywać programu reklamami? Podzielmy go na pięć części, a przy tym nie zapomnijmy pozdrowić widzów z dachu fabryki Wedla... A wracając do bohaterów reklam: nienawidzę Maćka Gajwera, który najpierw opowiada, jak jego życie zmieniło się na lepsze dzięki jakiemuś sprzętowi, a potem wygłasza pseudośmieszną uwagę o żonie albo teściowej. Jedyny sprzęt, jakiego mu naprawdę potrzeba, to piła mechaniczna na gardle.
    • Gość: ejla pewien aktor wciskający kredyt na wakacje IP: *.146.204.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.12, 22:45
      reklama kredytu na wakacje działa na mnie jak płachta na byka, aktor za udział w tej reklamie stracił w moich oczach ostanie 4% ze 100% jakie jeszcze posiadał.Wakacje na kredyt -na pewno nie u tego pana..
      • dona.a Re: pewien aktor wciskający kredyt na wakacje 01.08.12, 01:03
        Gość portalu: ejla napisał(a):

> reklama kredytu na wakacje działa na mnie jak płachta na byka, aktor za udział
        > w tej reklamie stracił w moich oczach ostanie 4% ze 100% jakie jeszcze posiadał
        >.Wakacje na kredyt -na pewno nie u tego pana..

Niestety rzeczony pan aktor, wielka gwiazda zresztą, strasznie dał dooopy w tej reklamie, namawia do tego kredytu w sposób wyjątkowo odpychający, z taką desperacją w głosie, jakby reklamodawca miała mu zapłacić dopiero po tym jak ileś tam zachęconych osób reklamowany kredyt weźmie. Słabe.
      • Gość: Judyt wojująca Re: pewien aktor wciskający kredyt na wakacje IP: *.144.net-kontakt.com.pl 01.08.12, 09:55
        Ha, ale chodzi ci o świętego Adamczyka czy ryżego Norrisa? Bo obaj ostatnio jeżdżą na wakacje na kredyt.
        • dona.a Re: pewien aktor wciskający kredyt na wakacje 02.08.12, 16:06
          Gość portalu: Judyt wojująca napisał(a):

> Ha, ale chodzi ci o świętego Adamczyka czy ryżego Norrisa? Bo obaj ostatnio jeż
          > dżą na wakacje na kredyt.

Mnie chodzi o Adamczyka, który namawia z jakąś taką okropną zaciętością, Norris robi to nonszalancko i na luzie i to "Why not" na końcu, taka wisienka, chociaż generalnie Norris ani mnie ziębi ani grzeje, fanką jego twórczości nie jestem;)
          • Gość: nb Re: pewien aktor wciskający kredyt na wakacje IP: *.147.233.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.12, 16:52
            dokładnie tak samo myślę.
    • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.08.12, 14:16
      Nienawidzę pani z reklamy jogurtu pitnego, co to idzie z przyjaciółką przymierzać sukienki i pod sklepem z konfekcją spotyka Dorotę W. Przypomina mi ta pani (nie Dorota) tępego podstawówkowego lizusa. Mogłaby szczebiotać "No właśnie, psze pani, ja właśnie piję ten jogurt, ja jej mówiłam, żeby też piła, ale ona nie chciała". Wrrrr.
      • kalllka Re: Znienawidzony bohater reklamy... 02.08.12, 16:48
        uuu co to sie porobilo ( nienawidzisz obcego czleka z tiwi?)

przecie to lata swietlne nazad, ci sie poczelo.....
        (lizusem z podstawowki ,co leb urwal hytrze po czym skroil ( nieprzymierzajac- sfastrygowal tylko) z body (85C) 'swoje' wunderbra, w rozmiarze S)
        ...a nie anonimowem jogurtem.

• kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy... 03.08.12, 00:36
          kalllka napisała:

> uuu co to sie porobilo ( nienawidzisz obcego czleka z tiwi?)
          >
          Trzy długaśne wątki na temat ZNIENAWIDZONEGO bohatera reklamy i dopiero w moim poście słowo "nienawidzę" Ci zaczęło przeszkadzać?

Reszta postu nieczytelna. Ani to metafora, ani anakolut, ani strumień świadomości...
          • kalllka 'znienawidzony' bohater 03.08.12, 02:20
            dobrzes zidentyfikowala,
            podstawowkowy lizus nie byl moja przenosnia.

• kaga9 Re: 'znienawidzony' bohater 03.08.12, 10:46
              A czym był?
      • Gość: me Rozpuszczony bachor z pociągu - reakcja matek!! IP: *.home.aster.pl 02.08.12, 23:10
        Powyżej w wątku wraz z kilkoma osobami wypowiedziałem się na temat wkurzającej dziewczynki w reklamie banku:
        forum.gazeta.pl/forum/w,384,99077073,137517385,Rozpuszczony_bachor_z_pociagu.html
        Jeśli sądzicie, że zachowanie bachora jest przesadzone dla celów reklamy i generalnie widzowie reagują tak jak my tutaj: oburzeniem, niechęcią i potępieniem dla niewychowanego, nachalnego i chamskiego dzieciara, to możecie się nieźle zdziwić zaglądając do tego wątku na forum e-mama:
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,137906264,137906264,Strasnie_duzo_jes.html
        Jak widać większość mamusiek jest ZACHWYCONA 'słodkim diablątkiem' (to cytat!) i... cóż, już wiemy skąd ta epidemia koszmarnych zachowań dzieci w ostatnich latach - to nie jakaś tajemnicza nagła zmiana w umysłach najmłodszych, to bierze się z totalnej AKCEPTACJI takiego postępowania przez ich rodziców! A ja myślałem, że 'bezstresowe wychowanie' to slogan i tak naprawdę problemy biorą się z nieumiejętności zaszczepienia u dzieci odpowiednich wzorców w świecie zdominowanym przez wszechobecne tv i Internet - a to prosty BRAK wzorców: rodzice sądzą, że to takie urocze gdy bachor jest rozwydrzony! :/

Pozostaje zacytować pułkownika Kurtza z 'Jądra ciemności': 'Horror! Horror!'
        • Gość: ew.we Re: Rozpuszczony bachor z pociągu - reakcja matek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 12:56
          reklama rano w przerwie WSTAJESZ I WIESZ Tvn... nie pamiętam jakie to serki, ale występuje mama i 2 brzydkich synów
          1-jaki masz...?
          2-truskawkowy, a ty?
          1-jabłokowy
          a tu mamusia
          - ja ja najbardziej lubie waniliowy :D...
          ble, nie cierię tego, ani te dzieci fajne, ani ładne, reklama tanim kosztem, a cała trójka mnie drażni.
          • Gość: tetryk Re: Rozpuszczony bachor z pociągu - reakcja matek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 22:32
            To jest reklama wyrobów jakiejś spółdzielni mleczarskiej, z Czarnkowa, czy coś podobnego. Kręcił ją szwagier prezesa, który ma monopol na obsługę wesel w okolicy. Fachowiec jest.
        • Gość: shirley Re: Rozpuszczony bachor z pociągu - reakcja matek IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 17:54
          Dołączam się - ten bezczelny bachor jest straszny, mam ochotę zdzielić w łeb.:/
          Natomiast że mamuśkom z pieluchowym zapaleniem mózgu się podoba, to akurat się nie dziwię.
    • Gość: shirley Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 17:57
      Reklama jakiejś sieci komórkowej, gdzie koleś w spódnicy i getrach w cętki trzęsie się spazmatycznie bodajże na peronie dworca. To ma być chyba taniec, a konkretnie dancehall. Kreatywnego wykopać, a kolesiowi z reklamy znaleźć godziwa pracę, żeby więcej nie musiał robić z siebie idioty.
      • blue_13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.08.12, 09:11
        O nieee! Nowa reklama danone z bachorem co nie umie jeść!
        • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 16:40
          Nowa reklama butów Reebok : "Buty które adoptują się do twoich ruchów". Tyle że to hasło jest chyba nie po polsku...
          • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.08.12, 17:03
            Amy napisał(a):
            "Nowa reklama butów Reebok : "Buty które adoptują się do twoich ruchów". Tyle że to hasło jest chyba nie po polsku..."
            A nie "adaptują"? Bo to miałoby więcej sensu.
            Wypatrzyłam dziś w reklamie nowe bohaterki, które samym swym istnieniem sprawiają, że gniją mi ziemniaki w piwnicy. Wpada panna bez zapowiedzi do koleżanki i każe jej zrobić "ten swój deser", bo ona z jeszcze inną koleżanką przyszła (niezły tupet). Na to kobieta odpowiada, że ten pyszny deser był z torebki i pokazuje, jak się go robi. W trakcie konsumpcji deseru z torebki wpada mąż, który zachwyca się, że jego "królowa deserów przyjmuje na audiencji". Na koniec królowa deserów z torebki mówi z ogniem w oczach, że koleżanki jeszcze nie wiedzą o glutaminianowo-sodowym tiramisu. Tak się teraz zadaje szyku?
            • Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 14.08.12, 23:22
              Nie tyle reklama co facet co gra w nich wszystkich. Widziałam go już w kilku reklamach sagi, a to wspominał jakieś listy, a to herbatę mu wypili na pikniku. Teraz jedzie autem z jakimś kosmitą i bredzi o jakimś ubezpieczeniu. Reklama jak reklama, ale mieni mi się w oczach tym facetem.

• Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 15.08.12, 10:01
            No, przecież, że nie. Przede wszystkim powinno byc "adaptują się", bo adopcja to prawne uznanie za syna lub córkę. Czyli buty chcą usynowic moje ruchy. I składnia też jakaś taka koślawa.
            • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.08.12, 15:39
              Ja pierniczę! Jak mnie wkurza reklama Activii!!! Mmmmmmatko! Ta rozmowa Doroty Wellman z panienkami jest tak denna, że nie da się tego słuchać. I jest jeszcze jedna wpieniająca mnie aktualnie reklama: Always i śpiewające koszmarnie pindzie. Tragedia!
      • Gość: Lifter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.231.192.* 17.08.12, 21:07
        Rozwala mnie ten tlustawy gosc o aparycji dopiero co wykastrowanego pedofila, ktory smetnym glosem gledzi, ze jesli w Plusie maja najlepszy internet to on zatanczy w miniowce... i co gorsza faktycznie to robi. To jest tak zenujace, ze az oblesne, albo odwrotnie. Gratuluje Plusowi skojarzenia ich firmy z takim budzacym obrzydzenie obrazem - tlusty smetny pedzio wyginajacy sie w rozowej miniowce. Bleeeeh.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 19:03
      Nieszczęsnych anglicyzmów ciąg dalszy :

Biżuteria Yes - "Wygraj rings"! A polskie pierścionki to co? Zaściankowe? Niemodne? Rings brzmi bardziej światowo?

Allior sync :"Bezpłatne konto z cashbackiem!" - bo nazwać to po polsku to byłoby długie, nudne i w ogóle nie cool.

A teraz hit z Krakowa : Chipest magnesy!

• ja27-09 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.08.12, 12:19
        Obrzydliwa, powodująca pawia reklama lekarstwa na syfy. Takie ropne, zalegające pod skórą, co przedstawia rysunkowy filmik visaxinum. Reklama żadnego środka na sra.czkę, wszy czy inne podpaski nie powodowała u mnie odruchu wymiotnego jak ten trądzik. Aż mnie ciary z obrzydzenia przechodzą. Podejrzewam, że wymyśliła ją ta sama osoba, która reklamuje wypadające do umywalki zakrwawione zęby. Bleh...
        • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.08.12, 10:18
          A ja się zastanawiam jak te reklamy z laskami wyginającymi się i prawie mającymi orgazm podczas zlizywania oliwy, żarcia musli odchudzającego, picia wody mineralnej czy używania żelu pod prysznic dla kobiet mają mnie zachęcić do zakupu owych produktów? Gdzie sens homo nie jestem a panna oblizująca paluchy z oliwy powoduje u mnie obrzydzenie. Dziwi mnie to, że produkty są w większości używane przez kobiety (takie laski są w co drugiej reklamie) to chyba miałoby więcej sensu gdyby polecał je jakiś facet? Czy może tu o to chodzi, że reklama ma zadziałać na mojego faceta i on ma mi kupić tą oliwę/wodę/żel lub powiedzieć żebym to zakupiła he he he :-) Tak mnie dopadły ostatnio takie rozmyślania, może gdzieś sens jest ale chyba głęboooko ukryty ;-) A może chodzi o to, że po zażyciu/użyciu ww produktów mam również poczuć taki błogostan?:-D
          • Gość: helka.pentelk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 20:51
            W sumie masz rację.
            Ale jest taka reklama którejś wody mineralnej, z lalusiowatym menem wijącym się pod prysznicem. Obrzydliwie aseksualna dla mnie, nie cierpię wdzięczących się facetów.
            Może targetowana dla homo?
            Facet pod prysznicem ma nie wiedzieć, że jest ciachem!!! Nawet jak o tym wie.
            • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.09.12, 14:26
              A to nie chodzi o tą reklamę cisowianki gdzie facet z babą się wyginają i śpiewają:
              When I think about you I touch myself Ooh ?
              Ostatnio mało oglądam tv i faceta mogłam przeoczyć.
    • Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 30.08.12, 21:28
      Jarosław Łukomski "czołowy polski lektor" reklamujący jakiś preparat na gardło. Jaką on ma niewyjściową twarz! I jeszcze te przerwy między zębami. Fuj
      • laura988 Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr 01.09.12, 17:48
        Idiotyczna reklama, obrzydliwy, obleśny typ, miotający się po kuchni i żona w ciąży, która nie może się zdecydować czego chce. "Co, masz jednak smaka na leniwe?", ten odrażający uśmieszek, odruchowo zaczynam zastanawiać się, jak to wyglądałao, jak on ją zapładniał, szczyt obrzydliwości....
        • Gość: me Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr IP: *.home.aster.pl 02.09.12, 03:10
          > obleśny typ, miotający się po kuchni i żona w ciąży, która nie może się
          > zdecydować czego chce. "Co, masz jednak smaka na leniwe?"

W tym momencie mam zawsze ochotę złośliwie zapytać kolesia co by zrobił gdyby żonka zadzwoniła, że jednak woli risotto - czy wtedy także jego genialny uniwersalny shicior ziemniaczany by się nadał?! Hę??!!
          Nienawidzę kolesia :/
        • Gość: Judyt wojująca Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr IP: *.144.net-kontakt.com.pl 02.09.12, 15:41
          Mnie na wymioty zebrało przy "masz SMAKA". Ohyda gramatyczna.
          • marslo55 Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr 06.09.12, 14:36
            Judyt wojująca napisał(a):
            "Mnie na wymioty zebrało przy "masz SMAKA". Ohyda gramatyczna."
            Gramatyka Kiepskich w ofensywie.. Dzieciak w reklamie środka na apetyt też twierdzi, że lubi "kurczaka i szpinaka".
            Irytuje mnie babsztyl, który narzeka, że "zwykły jogurt naturalny cieeeknie i odbiera potrawom ładny wygląd". Moim zdaniem nie odbiera, a nawet jeśli, to sałatka nie musi być dziełem sztuki, powinna być raczej smaczna. Tymczasem babsztyl radośnie informuje, że już nie ma problemu, bo na rynku pojawił się jogurt o konsystencji granitu. Bierze ten jogurt, wali w wieczko, a on nie wylatuje. W końcu wydobywa jakiś kawałek (nożem?) i wrzuca do zupy pomidorowej, a kamienny jogurt nawet wtedy się nie rozpuszcza. WTF?
            • heca7 Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr 07.09.12, 10:22
              Nie rozumiem dziewczyny, która najpierw wystroiła się się w białe mega obcisłe spodnie a potem nagle w progu klubu sobie przypomniała, że ma okres :O
              Skoro chciała się "schować" to po co w ogóle wyłaziła z domu ????

Za to serię z synkiem pierdołą uwielbiam- noo ubieraj się synu, dzik nie będzie czekał :D
              • laura988 Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr 07.09.12, 19:45
                Fakt, pierdołowaty synek jest super;) "zygfryd, Zyguś... No może..." ;)))
            • Gość: AgnusUK Re: Kopytka czy leniwe - fix Knorr IP: *.croy.cable.virginmedia.com 10.11.12, 00:31
              A ja jestem ciekaw czy w tym knorze są normalni kucharze czy tylko sami debile którzy mówią że są szefami i stworzycielami. Szkoda tylko że stwarzają aby złe wrażenie. A za pieniądze i debila można z siebie zrobić? Co Stworzyciele??? Nawet nie macie pojęcia o gotowaniu a pchacie się przed obiektyw.
    • ex.mila Mam telefon w sieci T-Mobile 13.09.12, 08:58

bo najbardziej wqrwiającej reklamie jaką w życiu słyszałam "chyba ja jestem jakaś nienormalna" pomyślałam sobie, że poziomem żenady może ją przebić tylko reklama pt. "jak się popieści to się wszystko zmieści' i jest! Reklama T-Mobile na stacji benzynowej! Jakby czytali mi w myślach!

Muszę czekać do listopada, bo w związku z długą zażyłością dostanę od nich telefon za złotówkę.

I następnego dnia rozwiązuję umowę.
      • laura988 Re: Mam telefon w sieci T-Mobile 13.09.12, 10:20
        fakt, koszmar. Ci uradowani ludzie, bo dostali drugiego hot doga gratis i ich głupkowate usmieszki...tez mnie to do szału doprowadza
    • ex.mila Mam smaka na leniwe 13.09.12, 20:40
      ratuj się kto może\
      • Gość: Anka Re: Mam smaka na leniwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.12, 10:34
        Jakbardziej drażniąca reklama ostatnich tygodni - rodzinka je obiad przy stole a nagle młody wyskakuje z pytaniem - Taaato a co jedzą dzicyyy???
        • lilith76 Re: Mam smaka na leniwe 16.09.12, 23:57
          A potem rechot rodzinny, po zdaniu, że popijają posiłek wodą :/
          Bo przecież nawet dziecko wie, że najlepszy jest sok. Tak, głównie dziecko, bo dorosły chyba powinien coś wiedzieć o zdrowym jedzeniu.
          • Gość: sarge Re: Mam smaka na leniwe IP: *.home.aster.pl 17.09.12, 12:31
            > A potem rechot rodzinny, po zdaniu, że popijają posiłek wodą :/

No to akurat jest dość zrozumiałe, czysta woda jest ohydna w smaku.
            • Gość: jakaja Re: Mam smaka na leniwe IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.09.12, 14:28
              Ja tam osobiście lubię.
              Ale rechot a potem współczucie, że nie mają napoju, który koło owoców nawet nie leżał.
              • Gość: Amy Re: Mam smaka na leniwe IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 14:34
                Pomijając kwestię, skąd dzicy maja wziąć ziemniaczki i surówkę?

Dobija mnie reklama perfum chyba Playboya - "Twój kierowca jest niesamowicie przystojny". Czy tylko ja mam wrażenie że mężczyzna siedzący za kierownicą i mężczyzna później siedzący obok laski co się akurat perfumkami spryskała, to są dwie zupełnie inne osoby?

Reklama T-Mobile ze stacją paliw : "Jak się popieści to i 60 się zmieści". Ukatrupić twórców tej reklamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka