zwykly_kierowca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.02.13, 10:19 Impreza i panienka w jednej z tych idiotycznych czapeczek piszcząca "CHOCCE, CHOCCE" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Olbrychski jako twarz Biedronki 28.02.13, 14:55 jakoś mnie nie zachęca do zakupów spożywczych, tak nieapetycznie się starzeje, a przecie nie aż taki stary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Olbrychski jako twarz Biedronki IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.13, 21:20 posmakuj ciagnacej sie delikatnosci" - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jak dla mnie jedyne skojarzenie: ciagna sie gluty!!!! zabierzcie to gufffnoooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.03.13, 17:05 W Anglii jest reklama serwisu od ubezpieczeń Go Compare, gdzie to niby operowo śpiewane są te dwa wyrazy. Ludzie tak bardzo znienawidzili tę reklamę, że firma zaczęłają reklamować się poprzez likwidowanie śpiewającego osobnika w reklamach i wandalizowania własnych billboardów, ale i tak cały czas leci to "go compare" i nie wiem jak bym się starał to i tak muszę przełączyć kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 22:17 Reklama któregoś sklepu z elektroniką : kobieta przez 30 sekund głośno piszczy , ponoć w zachwycie nad niskimi cenami w danym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak iiiii jjjjjjj Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.szczecin.mm.pl 29.03.13, 22:33 do obrzydliwości mnie doprowadza ta reklama jako przerywnik ...... reklamy w życiu już nie kupię smak ii iiiii jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
74monika Zupa Romana 03.04.13, 21:37 Dosłownie mnie trzęsie jak tylko zaczyna się ta reklama, na szczęście zawsze mam pod ręką pilota, żeby zmienić kanał, a reklamowaną chemiczną, rozpuszczalną breję, przebija w obleśności gość który reklamuje ten syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zupa Romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 21:44 co ciekawe opinia jest podobna u wszystkich compu.pl/2013/04/30/zupa-romana-reklama-czy-zart/ Odpowiedz Link Zgłoś
makgirt Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.04.13, 12:45 Piotr Adamczyk w reklamie, w której jest przerobiona piosenka Shazy. -- elotek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 20:04 Pacynki czy inne lalkopodobne z reklamy Wonga jakoś nie budzą mojego zaufania. Za bardzo mi wyglądają na laleczki z horrorów. Zresztą, zasady działania firmy też wyglądają podejrzanie. Co to za denerwująca baba występuje w nowej reklamie banku WBK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 05.04.13, 21:51 Izabela Kuna, wyjątkowo niekorzystnie tu wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palio Fire 1.3 16V It is no penalty for breaking any law. IP: *.fibersunucu.com.tr 10.04.13, 08:56 Odpowiedz Link Zgłoś
harry_callahan Polsat "dżingiel" 10.04.13, 10:02 "Dżingiel" polsatu czyli fragment pioseneczki "I wanna thank you MUCH" na szczęscie jest przycisk mute na pilocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdo Re: Polsat "dżingiel" IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.04.13, 18:03 harry_callahan napisał: > "Dżingiel" polsatu czyli fragment pioseneczki "I wanna thank you MUCH" na szcz > ęscie jest przycisk mute na pilocie. O, to widzę, że nie tylko mnie to gwizdanie z tym "MAĆ" na końcu (i z wygibasami "gwiazd" na ekranie) doprowadza do białej gorączki. Ciekawe jak długo zamierzają to trzymać. Jak była Wielkanoc to przywrócili standardowy dżingiel i myślałem już, że tak zostanie, ale niestety koszmarek powrócił po świętach :[ Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Polsat "dżingiel" 11.04.13, 20:58 Kolorowe kolarowe koktajlowe...nie mogę znieść tej reklamy. Ale nic nie przebije kolejnej reklamy Eurobanku, z nową wersją "Bierz co chcesz". Niech oni wreszcie zmienią agencję reklamową!! Odpowiedz Link Zgłoś
reseda Re:to na pewno eurobank? 11.04.13, 21:25 o matko! toć ja - slysząc tam : "pierz, co chcesz" -myslałam, że to kolejny proszek do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re:to na pewno eurobank? 13.04.13, 22:17 Niestety, mam wrażenie że to jest nawet gorsza piosenka niż poprzednia wersja a'la zespół Weekend. Z nowych reklam : nowa reklama Always, nie mogę zdzierżyć tej durnowatej piosenki. Reklama Nutelli gdzie tatuś się dziwi że córka tak niedawno chodziła na różowo a teraz taka dorosła się zrobiła. I nowy Szymon Majewski. Aha, panowie z NC+ musieli strasznie dużo wydać na reklamę, w każdym bloku reklamowym jest "Nowy wymiar telewizji". A i tak nic im to nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona panorama firm IP: *.szczecin.mm.pl 15.04.13, 22:37 co za mrugająca masakra !!! a teraz jeszcze durnowate Grześki - zbyt często pilot w użyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: panorama firm IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.13, 10:51 Pani w radiowej reklamie Belvity, która cieszy się (tudzież krztusi) jak orangutan. TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Polsat "dżingiel" IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.05.13, 15:19 Oglądając reklamę lodów Koral mam wrażenie, że Koroniewska nie potrafi ich zjeść łyżeczką tylko ten cały kubeczek wyjada paluchem bleh... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanilia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.05.13, 15:37 Proszę o wytłumaczenie o co chodzi w reklamie Martini sponsorującej pokaz Przybylskiego? Dosłownie w każdym bloku reklamowym się przewija ta wkurzająca piosenka i ekran podzielony na pół o co w tym chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.13, 16:04 Żółta gąbka (?) z reklamy nju mobile - za pierwszym razem uznałam że pomysł świetny, po 3 dniach oglądania tej reklamy w każdym bloku w każdej telewizji już mnie szlag trafia jak tylko słyszę o ograniczeniach i limitach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.231.192.* 06.05.13, 20:36 Widzimy dwie wersje historii - w jednej pan chcialby ale sie wstydzi, w drugiej swobodnie zagaduje do laski, dostaje od niej numer itd. Znaczy sie - strzel se kielicha (martini) i bedziesz do bab smielszy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanilia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.05.13, 16:48 Ale nie w każdym filmie kielich się pojawia ;-) chyba, że to domyślnie jest, że strzelił go sobie zanim filmik się zaczął ;-). Wcześniej myślałam, że to sam Przybylski he he he bo gościa nie znam ale wujek google powiedział, że to nie on, potem myślałam, że to strój ww Przybylskiego ale to też nijak ma się do tych historii... No nic będę musiała żyć w błogiej nieświadomości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 21:28 to jest głupie bo reklama w czerwcu reklamuje dawno miniony pokaz z początku roku kiepskie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 22:54 Najgorsza reklama jaka ostatnio widzialam - rozwydrzone bachory rozrabiajace w aucie podczas jazdy...walace tate kierowce zabawkowym mlotkiem... Niereagujacy na to wszystko rodzice... Po czym ojciec widzi na billbordzie reklame tabletow za zlotowke, w nnastepnej scenie bahory juz spokojne, siedza z tabletami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.05.13, 16:57 Czy ktoś wie o co chodzi z tą wqrwiająca reklamą tesco o zmianach? Nie mogę patrzeć na reklamę jakiś tabsów na odchudzanie gdzie laska ma na sobie 10 swetrów, udaje grubą i dzwoni do niej facet z propozycją wyjazdu a ona na niego "zwariowałeś teraz muszę się odchudzać" pod pręgierz faceta i wybatożyć jak on śmiał wyjazd zaproponować?! Oczywiście jak się tabsów najadła to swetry zdjęła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
74monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.05.13, 22:58 Łomżing, trawing, kocing. WTF-ing??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.05.13, 16:16 Wkurza mnie reklama Bakomy gdzie zboża (WTF?!) łażą po kobiecie i ćwiczą na niej a ona ma taki wyszczerz jakby co najmniej z tego powodu orgazmu dostała... Po wszystkim z radości biega po polu. Reklama widziana raz ale wystarczy jakoś mnie zniesmaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.05.13, 17:48 Niech żyje Ponglish - skoro mamy "plażing", "apdejtować", "ładabacia" i inne potworki językowe, to równie dobrze możemy mieć "kocing na trawingu". Tylko żeby ludzie nie zaczęli tak na serio mówić - wystarczy że mam jednego kolegę który mówi "Pójdziemy podczas brejka na kofi?" i za cholerę nie rozumie że to nie brzmi cool tylko idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makelrod Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 18:42 daj mu mieć własny styl... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.13, 16:22 Ja w reklamie o łomżingu bardziej zwróciłam uwagę na przepaść wizualną między dziewczyną a chłopakiem. Wiem, powierzchowny komentarz, ale wyobraża sobie ktoś to w drugą stronę, tzn. brzydulę z przystojniakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
74monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.05.13, 21:10 Może ma bogate wnętrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.05.13, 21:35 albo portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 31.05.13, 01:56 "Przepaśc wizualna" - dziewczyno, już kocham Twój styl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.05.13, 11:14 Eurobank jakiś rudzielec śpiewa "bierz co chcesz" totalne dno Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.05.13, 22:59 Ten rudzielec to Adamczyk czyli Papież JPII czyli Chopin :D Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.05.13, 23:02 Miało być papież JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.13, 22:17 raklamy ing banku, z tym brzydalem od ,, szczerze ,, ? aaaa pędzikiem albo i nawet turboexpressem zmieniam program, a moja noga nigdy w tym banku nie postanie za tą badziewiastą reklame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 21:35 Od Pędzikiem to wara :D Mina rowerzysty (bardzo w moim typie tak przy okazji) śmieszy zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 22:23 > raklamy ing banku, z tym brzydalem od ,, szczerze ,, ? Zgadam się. Pierwsza z serii ('Pan mówi to każdej?') była świetna, prosta, dobrze zagrana mimo minimalnego dialogu i ciekawa w kontekście reklamowanego produktu. Ale zarżnięto ją puszczając W KAŻDEJ przerwie reklamowej. A kolejne to już tylko naprawdę słaba próba dojenia tego sukcesu. Szczególnie wkurza mnie babon, który przyszedł do banku po kredyt (czyli niejako prosić bank o coś, jako petent), a zaczyna od upomnienia pracownika, że się spieszy. Jak się spieszysz, flądro, to spadaj na swój pociąg, a kasę zaoszczędź zamiast pożyczać, może będzie szybciej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 19:59 Tymbark (?) gazowany - czemu ci ludzie w reklamie wyglądają jakby mieli atak padaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 23:38 > gazowany - czemu ci ludzie w reklamie wyglądają jakby mieli atak padaczki? Nadmiar gazu? Odpowiedz Link Zgłoś
74monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.06.13, 07:34 Może namiar szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 18:59 Mam nadzieję że tylko źle usłyszałam : Reklama Neomag plus i "Temat programu : Magnezy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 176.61.17.* 07.06.13, 22:59 Reklama chupachups big babol - wielka koza z nosa :/ i ten stary obleśny dziad, któremu prawie że wyskakuje sztuczna szczęka Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.06.13, 22:42 1. Wonga com czyli pomysł na dojenie i demoralizowanie emerytów. 2. Maslanka mrągowska i emeryci zachowujacy się jak podstrzelone nastolatki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz jak to co 09.06.13, 22:46 Reklamy dla impotentów czyli wszelkie srodki na wiadomo co. A do tego gdyby nie reklamy to bym nie wiedział jak prze..ne w życiu mają kobiety, jak nie problemy trawienne to wzdecia, jak nie wzdecia to nietrzymanie moczu, do tegoi celulit (faceci nie maja bo brzydko wyglada) i szereg innych przypadłości na których poskromienie muszą łykać worek chemikaliów dziennie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.06.13, 14:40 Reklama providenta ze studentką, która piecze w domu ciasta i sprzedaje a co na to sanepid? Wkurzają mnie wszystkie reklamy piwa bo picie piwa zależy od płci. Tzn. kobiety mogą pić tylko piwa lekkie, smakowe, kolorowe w polu widzenia nie ma ani jednego mężczyzny. Za to pozostałe "normalne" piwa są zarezerwowane tylko dla "prawdziwych twardzieli". Tylko mężczyźni mogą pić strongi, ciemne ważone długo, krótko, nie ważone itp itd. nawet są gotowi bić się o to, które lepsze. Rzygać mi się chce jak widzę wszystkie te reklamy na jedno kopyto tylko "prawdziwi faceci" a dla podkreślenia ich męskości kufel w ręku, wielki mi wyznacznik a w pubie nie ma ani jednej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.06.13, 15:11 Moze te reklamy są nakierowane na środowiska starych panien i sodomitów? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.13, 17:44 Może to pub gejowski?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.13, 14:40 Bua ha ha ha you make my day, na to nie wpadłam :-D Czyli wychodzi na to, że picie piwa zależy od płci i orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.13, 14:40 made oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.06.13, 18:52 Kurka znowu Adamczyk w durniej reklamie zdaje się Eurobanku. Tym razem pajacuje w rytmie "będę brał cie w aucie..." Ile wersji jeszcze może być??? Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 20:13 Właśnie miałam pisać o tej reklamie :) Jak oni to robią w tym Eurobanku że każda kolejna reklama jest znacznie gorsza od poprzedniej? Dodatkowy minus za to że NIENAWIDZĘ TEJ PIOSENKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master od Disaster Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.31.41.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.13, 23:37 Wszystkie "spiewane" reklamy, dramat. A tego dziadka z reklamy impregnatow co to niby przy wylaczonej kamerze teflon we farbie poleca to bym za gnyk hapnął i sutami o podłogę przeciągnął... Podobnie jego rozmowce z niezwykle yntelygentnym wyrazem twarzy... VidaSROM w zyciu tego nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.06.13, 12:09 Master od Disaster napisał(a): "A tego dziadka z reklamy impregnatow co to niby przy wylaczonej kamerze teflon we farbie poleca to bym za gnyk hapnął i sutami o podłogę przeciągnął... Podobnie jego rozmowce z niezwykle yntelygentnym wyrazem twarzy... VidaSROM w zyciu tego nie kupie." Teflon ostatnio nie ma dobrej prasy, więc niewykluczone, że twórcy reklamy strzelili sobie w stopę. Złości mnie przygłupie towarzystwo z reklamy podróbki Frugo, dla którego idealny scenariusz imprezy to polewanie się sokiem owocowym, wkładanie sobie pachołków drogowych na głowę i skakanie do basenu w ubraniu. Topiłabym jak Simów. Odpowiedz Link Zgłoś
librado Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.06.13, 13:40 Nienawidzę Wojewódzkiego w tej reklamie Play'a. Jak kiedyś miałem do niego jako taki szacunek, tak odkąd gra w tej reklamie całkowicie mu odbiło i co tydzień w swoim programie się tym szczyci, że zagrał za grubą kasę w tej reklamie. -- praca w sztokholmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 28.06.13, 21:05 Tesco profanujące sielankę "Laura i Filon". Coś tam klaszcze z borem za 2,99. Doskonałe dla cierpiących na bulimię. Odruch wymiotny gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.07.13, 18:38 Reklama radiowa o środku na erekcję. "... i WAL... do apteki!", Ereceton off, Erecton on - i skrzypiące łóżko. Dżizas, co za żenada. Reklama cukierków Nimm2? W tv. 'Jakbyś mógł, jadłbyś słodycze cały dzień, jak dobrze, że mam coś do powiedzenia w tej sprawie, kiedy daje ci nimm2 - jestem spokojna' - coś takiego. Ja też bym była mega spokojna. Napchać dziecko super-mega-zdrowymi cukierkami z ogromną i porażającą ilością witamin w środku i hulaj dusza! Tymbark ggaaaazzzzzzzzzzzzowwwwwwwannnnnnyyyyy - napradę to nie jest reklama, to jest troszkę niebezpieczne i nienormalne zachowywać się w ten sposób:p w końcu to tylko dwutlenek węgla a nie %:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Pepsi durnota IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.13, 22:35 Gruby i nieciekawy (rozumiem, że takie jest założenie) koleś w reklamie Pepsi, który po wypiciu napoju nagle nabiera kolorów i zachowuje się jak kompletny idiota. A gdy szefowie go o to pytają to rzuca bombę dymną i wyskakuje przez okno - i wszystko jest super, prawda? Typowe myślenie gimnazjalistów, bo chyba to właśnie oni napisali scenariusz tej reklamy :/ To nic, że koleś właśnie stracił robotę i od tej pory jego i jego rodzinę czeka bieda i powolne staczanie się. Jest cool, możesz rzucić bombę dymną i wymknąć się od wszelkich konsekwencji, bo picie Pepsi rozwiązuje wszystkie twoje problemy. Baw się, co się będziesz martwił o jakieś tam nudne (czarno-białe) sprawy jak praca czy zarobek. Ważne jest zrobić sobie tatuaż Pepsi, skoczyć na spadochronie i odjechać na skuterze. A co za rogiem, jak już Pepsi-panienka go wysadzi? Do kolejki po zasiłek? Może tam bomba dymna mu pomoże :P Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Pepsi durnota 07.07.13, 11:04 Głupia ta reklama jak worek lewych butów. I ta zasłona dymna na koniec. Ale że Co? Ja z tych co pije pepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Pepsi durnota IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.07.13, 15:52 Wymyślają te kretynizmy żeby przyciągnąć klientów bo cola wypuściła teraz butelki z imionami i innymi napisami, co okazało się strzałem w 10 bo i ludzie chętnie buszują na półkach żeby znaleźć coś dla siebie to pepsi próbuje przekonać nieudolnie, że jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ps.com.pl 10.07.13, 08:29 Najnowsza reklama "trojkatow" w KFC. Po prostu slow brak - od pomyslu po realizacje tak okrutna zenada, ze autentycznie MNIE jest wstyd za tworcow jak to ogladam. No i nie cierpie tego okropnego babona z reklam ING, co to zawsze musi "zgasic" meza czy koleznke wygloszonym z wyzszoscia twierdzeniem, ze tak naprawde to NIC nie oszczedzil(a), bo nie wplacil(a) kasy na konto ING. Ile razy widze obie reklamy, natychmiast "mutuje" dzwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
74monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.07.13, 22:55 Pan Zbyszek z PZU, skąd oni biorą tych obelchów? Jeśli taka reklama ma zachęcać, to spece którzy ją zrobili, powinni to poważnie przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 21.07.13, 19:00 Reklama jakiejś farby. Chyba Śnieżki. Wkurza mnie osiłek o wyglądzie goryla, który "odbiera" robotę od majstrów a potem coś mamrocze. Czy ktoś rozumie co on mówi? Ja słyszę: Polecam Mamut Halibut. Ko to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.07.13, 12:31 Gość portalu: abc napisał(a): "Wkurza mnie osiłek o wyglądzie goryla, który "odbiera" robotę od majstrów a potem coś mamrocze. Czy ktoś rozumie co on mówi? Ja słyszę: Polecam Mamut Halibut. Ko to jest?" To Mamed Chalidow, Czeczen z polskim paszportem, słynny z mistrzowskiego mordobicia (tzw. mieszane sztuki walki). Co ma mordobicie do gładzi szpachlowej (bo to chyba reklamuje), nie mam pojęcia. Wkurza mnie Różczka i jej abrakawabry nad mrożoną kawą. Konkretnie przekaz w stylu "wow, Różczka odzywa się do zwykłych ludzi, nawet kawę z nimi wypije". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 24.07.13, 19:49 Dzięki za wyjaśnienie, marslo 55 :) Oj masz rację co do Różdżki. Od dawna mam ochotę umieścić ja w tym wątku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.07.13, 00:10 Mamed Chalidow jest rewelacyjny! Uwielbiam go! A jak pięknie okłada przeciwników! Ale reklama z gładzią maassakraa! Jest jakaś zależność - wszelkie gładzie, tynki, blachy faliste itp reklamują faceci od tzw mordobicia :) Pudzian reklamował blachy pruszyński. Może firmy od gładzi i tym podobnych ich sponsorują. Różczka też mnie irytuje i aktorsko i w tej kawowej reklamie. Blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 24.07.13, 16:29 Ostatnio obrodziło debilnymi reklamami, a wśród nich najbardziej mnie wkurza seria reklam ING, w której Agata Kulesza wymądrza się na temat oszczędzania. Gdyby mi ktoś obcy, nawet przyjaciółka wpierniczał się w to jak dysponuję swoimi pieniędzmi, tobym zrobiła dwie rzeczy: najpierw zbluzgała potężnie, a potem zerwała znajomośc. No i ta kretyńska konkluzja, że jak nie odkładasz pieniędzy w ING, to znaczy, że nie oszczędzasz. Do nieprzytomności irytują mnie też reklamy środków na potencję, prezerwatyw itp. Nie, żebym była przeciw, ale po pierwsze primo: takie produkty należy reklamowac kiedy dziatki już śpią, a po drugie primo: niech ktoś wreszcie zrobi o tym DOBRĄ REKLAMĘ. Bo co znaczy tekst: "Pewne rzeczy lepiej prezentują się w pionie, zwłaszcza, jeśli występują podwójnie". Czy zażywający to świństwo impotent nagle zacznie miec dwa wacki?! Ohydna jest też reklama kondomów Durex, w której androgyniczny blond manekin wije się w bieliźnie po pościeli jak wściekły wąż i z przykurczem szczęk, mającym imitowac uśmiech cedzi: "lubisz seks" tak bełkotliwie, że za każdym razem myślę, że pyta czy lubię stek. Manekin przyznaje się otwarcie, że kompletnie nie wie z czego jest rzeczony kondom i jest mu wszystko jedno co wsadzają, może byc nawet kaktus, byle było przyjemnie. Na końcu łyska groźnie ślepiami i syczy: "bo lubisz seks (stek?), prawda?" tak groźnie, że każdy, kto nie lubi, chowa się pod stół. I jakim cudem seks ma się kojarzyc z przyjemnością?! Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 26.07.13, 12:11 Ohydna jest też reklama kondomów Durex, w której > androgyniczny blond manekin wije się w bieliźnie po pościeli jak wściekły wąż i > z przykurczem szczęk, mającym imitowac uśmiech cedzi: "lubisz seks" tak bełkot > liwie, że za każdym razem myślę, że pyta czy lubię stek. Manekin przyznaje się > otwarcie, że kompletnie nie wie z czego jest rzeczony kondom i jest mu wszystko > jedno co wsadzają, może byc nawet kaktus, byle było przyjemnie. Na końcu łyska > groźnie ślepiami i syczy: "bo lubisz seks (stek?), prawda?" tak groźnie, że ka > żdy, kto nie lubi, chowa się pod stół. I jakim cudem seks ma się kojarzyc z prz > yjemnością?! Po takiej reklamie można nabawić się seksowstrętu labo seksofobii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.231.192.* 28.07.13, 10:19 Oj tak, okrutnie irytujaca baba w ING z tym jej protekcjonalnym tonem i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.07.13, 13:38 Gość portalu: Lifter napisał(a): > Oj tak, okrutnie irytujaca baba w ING z tym jej protekcjonalnym tonem i w ogole > . Ale skuteczna:) Bo ja zawsze po obejrzeniu tej reklamy natychmiast czuję wyrzuty sumienia, że nie oszczędzam. Palące wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.telpol.net.pl 27.07.13, 12:10 Niech ktoś usunie z reklamy Proama tego faceta w kujonkach z drugiego planu. Jest beznadziejny. Jak go widzę to mam wrażenie, że on ma pretensje że nie jest "frontmanem". Ale może jestem uprzedzona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.231.192.* 28.07.13, 10:20 Do tego - zauwazcie - twarze tych ludzi sa w jakiejs dziwnej palecie barw - skora jakas sinawa, usta jak po zjedzeniu jagod (objaw niedotlenienia). Korporacyjne zombie jakies, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tvk.torun.pl 27.07.13, 22:22 Wygląda na to, ze jedynie mnie irytuje 'wkręcająca' reklama coli. "Wydaje wam się, że pijecie colę? Niespodzianka, to cola" :/ Urocze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.231.192.* 28.07.13, 10:18 Nie tylko ciebie, a mnie wkurza jeszcze ten chloptas na koncu, z fryzura lat 70-tych i piczowasem, ktorym cos tam smeci o wkrecaniu itd, Ogolnie zenada, ze juz nie wspomne o tym, ze nie lubie byc wkrecanym w zakup czego innego niz chcialem. A ta nowa cola jest ohydna i na pewno bym ja odroznil po smaku, tak na margiensie. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.07.13, 12:28 w tym momencie jedna z wkręconych osób powinna zblednąć i krzyknąć - o Boże, choruję na fenyloketonurię!!!!! i puścić pawia Odpowiedz Link Zgłoś