loginka1 21.08.09, 13:44 Jak w temacie. Taka refleksja przy okazji piątkowego spojrzenia za okno mnie naszła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Po co zamykać kabriolet? 21.08.09, 13:48 Bo w nocy mają być burze. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Po co zamykać kabriolet? 21.08.09, 14:26 Ale żeby tak drzwi kluczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpolski7 Re: Po co zamykać kabriolet? 21.08.09, 15:29 Zamykasz po to, żeby jak ci się włamią, albo go ukradną to ubezpieczalnia ci nie zwróci forsy, bo niezabezpieczony był :) Taka logika ubezpieczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
eponine Re: Po co zamykać kabriolet? 21.08.09, 17:38 Najpierw trzeba zadać pytanie - kto w ogóle jeździ kabrioletem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Po co zamykać kabriolet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 12:06 Też się zastanawiam nad tym zamykaniem drzwi w kabrio... A na pytanie kto jeździ - moja sąsiadka. Ma takiego małego forda. Wiatr malowniczo rozwiewa jej włosy, każdy może podziwiać jej długie, złotawo opalone nogi. I nie ma w tym żadnej złośliwości - sąsiadka ma 54 lata i jest naprawdę piękna. Nie w stylu Miami, normalnie piękna. Kabrio dostała od męża ("Idiota", powiedziała mi dwa dni później). Odpowiedz Link Zgłoś