Dodaj do ulubionych

stolarz poszukiwany

30.10.06, 08:37
witam serdecznie,
czy ktoś z was ma może namiary na dobrego stolarza? potrzbuje zrobic meble do
kuchni i parapat i moze drzwi przecuwane do garderoby i spiżarni.
pozdr
Obserwuj wątek
    • marcin.machynski Re: stolarz poszukiwany 30.10.06, 08:39
      dodoatkowo podaje, że chodzi mi o poznań
      pozdr
    • martk Re: stolarz poszukiwany 05.12.06, 00:54
      Witam,

jeśli nie chcesz jakichś wyszukanych mebli to polecam sklep meblowy na Osiedlu
      Lecha. Trudno powiedzieć dokładny adres, jest w czymś w rodzaju osiedlowego
      centrum (apteka, sklep spożywczy, osiedlowy dom kultury, a na górze duży sklep
      meblowy). Projektują i robią tam również kuchnie. Nie wiem jak parapety, pewnie
      można się dogadać. Odwiedzałem z dziesięć kuchennych salonów i w tym wyszło mi
      najtaniej (około 1000 zł mniej niż u konkurencji).
      Jeśli chodzi o szafy przesuwne to polecam firmę Indeco ze Swarzędza. Mają też
      biura w Poznaniu. Ceny bez porównania do Senatora czy Komandora, a nawet małych
      salonów z szafami przesuwnymi. Całkiem porządnie zrobione.

pozdrawiam,Marcin
      • marcin.machynski stolarz od drewna!!! 29.01.07, 15:52
        Witam serdecznie,

Wielkie dzięki za info. Faktycznie Indeco jest chyba najtańsze i z tego co wiem
        to wcale nie gorsze niż Senator i Komandor. Ja byłem w Indeco w Poznaniu na
        Jeleniogórskiej (salon na Winogradach i tak tam odsyła). Mam tylko jeden
        problem, bo nie mają koloru, którego szukam - makassar (mają go w Komandorze,
        Senatorze i Sevroll - u). Z tego powodu zmuszony będę wykonać szafę w Sevroll -
        u (drugi najtanszy wykonawca (2500 zł, Indeco 2300 zł, Komandor 3300 zł, a
        Senator 2800 zł)).
        Czy ktoś w Poznaniu robił już meble w sevroll - u? Czy są ok?

W Indeco zamówię natomiast kuchnię drewnianą. Pan, z którym rozmawiałem robi
        dobre wrażenie, no i cena jak na Poznań jest bardzo dobra. Mam tylko pytanie,
        czy ktoś robił już tam meble kuchnne? Czy są ok?

Teraz szukam jeszcze stolarza, który zrobiłby mi z drewna np. świerkowego prostą
        ławę, 2 - 3 szafki i parapet.
        Czy ktoś ma może namiary na dobrych i stosunkowo niedrogich fachowców -
        stolarza? Zaznaczam, że interesują mnie tylko meble drewniane, bejcowane i
        polakierowane.

Pozdrawiam
        marcin m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka