Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:56 Sprzedam suknię ślubna firmy La Sposa model Piramide, rozm.38/40, pierwszy właściciel,kupiona w www.madonna.pl tel 605 260 830 Torun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: Suknia LA SPOSA mod.Piramide IP: *.gl.digi.pl 06.10.05, 22:49 Kupię siknię slubną, którą można założyć na ślub cywilny. Najchetniej w lolorze cappucino, ecru, toffi. Cała z koronki. Roz.38 kama270@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: Suknia LA SPOSA mod.Piramide 07.10.05, 08:55 Napisz proszę ile chciałbyś za tę suknię?Możesz napisać na maila madzialena20@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: Suknia LA SPOSA mod.Piramide 10.10.05, 07:50 Dziekuję za odpowiedź. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć na ile w biuście jest ta sukienka, jakiego koloru i czy jest może dostępna w innym mieście- bliżej śląska.Mieszkam w małej miejscowości koło Katowic, więc do Torunia mam ponad 400km.Zupełnie nie opłaca mi się przyjeżdżac żeby obejrzeć tę suknię, dlatego chcę o niej wiedzieć jak najwięcej zanim zdecyduję się ją kupić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś