Gość: Walther PPK IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.06.07, 12:58 "Do końca czerwca ogłosimy nowe połaczenia" padało co chwila jak mantra. Czy ja mam k.wa deja-vu? Poza tym ZERO konkretów!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sufler2006 Re: Po audycji w Radio Łódź 01.06.07, 13:09 Gdzieś już to słyszeliśmy.Niestety załapałem sie na końcówke audycji-gdzie można odsłuchać całość?Szukałem na stronie R.ŁÓDŹ ale bez powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Po audycji w Radio Łódź 01.06.07, 13:56 nie ma sensu szukać. gadał to samo co zykle. mówił, że biega w Londynie od spotkania do spotkania, ale jakos tak dziwnie w tle było słychać śmiechy i dowscipkowanie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Po audycji w Radio Łódź 01.06.07, 15:43 ww_lodz napisał: > mówił, że biega w Londynie od spotkania do spotkania, ale jakos tak dziwnie w > tle było słychać śmiechy i dowscipkowanie... :/ Też na to zwróciliście uwagę? Bo ja odniosłem wrażenie, jakby bawił się dobrze w towarzystwie tamtejszej Polonii. Przy Guinesie. Ale takich akcji medialnych potrzeba nam więcej. Niech ludzie podzwonią, powiedzą co myślą. I jeszcze jedno pytanie: czy obecny prezes LdŁ mógłby się ujawnić? Pod jakim nickiem pisujesz na Forum? Pozdrawiam, mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi7 Re: Po audycji w Radio Łódź IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 14:27 przegnac tego dziada! Odpowiedz Link Zgłoś