kizia1 13.04.02, 19:59 Szukam panienki do wspólnych zabaw różnych.Zapewniam auto i wspólne spędzanie czasu.Może siem która nade mną zlituje i napisze.Mogę kupić papierosy i piwo w zamian za towarzystwo.Czekam z utesknieniem.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Belbo Re: Szukam panienki IP: *.acn.waw.pl 13.04.02, 22:46 Rozwódki odpadaja? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Szukam panienki 14.04.02, 11:35 A kto powiedzial ze rozwodki niby odpadaja?Bo ja to jezdem bardzo za rozwodkami,kobiety piekne są,dojrzałe i wiedzą o co biega.A ty Belbo co,rozwodnik czy rozwódka,zeby jakich nieporozumien nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Szukam panienki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 13:45 MAM 17 LAT ,JESTEM UCZENNICĄ ,MIESZKAM NA STANCJI ,NIE JESTEM DZIWKA ,ALE POTRZEBA MI FORSY Odpowiedz Link Zgłoś
kizia1 Re: Szukam panienki 14.04.02, 15:16 czesc ania ,chetnie tobie pomoge ,bo jestem nadziany , wczoraj dostalem podyzke adres znasz,podaj swoje namiary,czekam na dalsze ,oferty dziewczyn,moze zrobimy super imprezke polaczona z orgietka, Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Szukam panienki 14.04.02, 15:46 kizia1 napisał(a): > czesc ania ,chetnie tobie pomoge ,bo jestem nadziany , wczoraj dostalem podyzke > > adres znasz,podaj swoje namiary,czekam na dalsze ,oferty dziewczyn,moze zrobimy > > super imprezke polaczona z orgietka, Nadziany to Ty chyba jesteś na pal:P Odpowiedz Link Zgłoś
jazzz Re: Szukam panienki 16.04.02, 15:52 Ania! Przyjezdzam do Polski na dwa tygodni. Chetnie sie spotkam z Toba. Daj znac! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Szukam panienki 16.04.02, 16:27 Ta Ania to jakas podpucha,bo do tej pory to by sie już chyba zgłosiła,a tu ani widu ani słychu.A może się mylę i można będzie deko podsponsorować itd? Ofertki na adresik,czemu by się deko nie pozbaczać,hehe Odpowiedz Link Zgłoś