16.07.02, 23:34
... no wlasnie, kto zgadnie z kim uprawiam sex ten dostanie nagrode!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xenon Re: SEX Z... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 23:41
      ze stonką ziemniaczaną, z jezusem a może z pralką????

lepiej napisz jaka nagroda?!?!?!?!
      • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 08:58

ze mną?:))
        o mój boże to zaszło za daleko!:)...kochanie, wiesz, mam kogoś
        innego....dlatego lepiej będzie jak się rozstaniemy:)...kochanie czemu
        podnosisz ten dzba....bach!!!! kochanie porozmawiajmy jesteśmy dorośli...poco
        ci ten nóż..?to może ja już pójdę:)?...
        • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 09:12
          aaaaaaaaaa tu Cie mam!!!!!!! gdzie się szendasz!!!!!!!! he h ehe hehehehe
          • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 10:01
            OOO na Temposa , przpadłem z kretesem!!!:(
            Dziewczyny , dajjcie spokój,..ja now iwecie, podboacie mi sie obie...
            A facet nie lubi monoto...tzn monogamii.hę...:)
            • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 10:02
              nie wyj tak nie wyj!!!!! ide do Misia Pysia o!......:))
              • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 10:10

• Gość: iwusia Re: SEX Z... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.07.02, 10:27
                  własnie widze jak tęskniłeś!!!!!, wszyscy jesteście tacy
                  sami!....:))))...chlip....chlip.......;D
                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 10:33

Akurat. myślałby kto że tobie zależało, jakby tak było tobyś nie latała za
                    Misiem Pysiem, ...tak, wiem ,bo my niczego nie rozumiemy, bo my faceci...))))
                    1
                    • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 10:38
                      no własnie bo Wy niczego nie rozumiecie, zawsze myślicie tylko o jednym, a co!
                      porozmawiać juz nie można?......a ty...chlip...ty....publicznie sie
                      przyznałeś...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!;D
                      • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 10:48
                        No już dobrze maleńka, nie płacz, ja wcale jej nie kochałem ,a to się zdarzyło
                        po naszej balandze no. wiesz wczoraj, wyrzuty mnie zjadły i sie przyznałem,
                        dlatego od niej odszedłem bo tylko Ciebie kocham.:))...
                        • Gość: iwusia Re: SEX Z... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.07.02, 11:13
                          chlip...chlip....kochasz mnie?....bardzo?.....bo wiesz...chlip.....chlip...ten
                          tego.....moja rozmowa z Misiem Pysiem.......to nie była zwykła
                          rozmowa....chlip...chlip......kochasz mnie jeszcze?<rozbrajający uśmiech i
                          niewinne oczęta>...:)
                          • tiresias Re: SEX Z... 17.07.02, 11:58
                            rita, uprawiałąś sex ze zwyciężcą poprzedniego konkursu
                            jaka będzie teraz nagroda?
                            • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 12:00
                              zapewne sex ze zwycięzcą poprzedniego konkursu hihihi
                              • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 12:10
                                Kochnie ja wiem to była u ciebie chwila słabości tak jak u mnie, ale przecież
                                taka rzecz nas nie może rozdielić, nasza miłość jest zbyt potężna, prawda:)?
                                choć utulę cie i pogłaskam,...
                                • Gość: iwusia Re: SEX Z... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.07.02, 12:26
                                  och Szary...cmok....jak ja lubie się z Tobą godzić, chodź tam na polance jest
                                  wysoka trawa....:)))
                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 13:26
                                    i pieniek po ściętym drzewie, ale chyba nie będziemy rozmawiać, co?:)))))
                                    • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 13:30
                                      znam lepszy sposób na godzenie sie:))))))
                                      • mayton Re: SEX Z... 17.07.02, 13:34
                                        <na to wszystko Misio Pysio, który przyglądał się całej rozmowie z pobliskiej
                                        gawry, wstał, otrząsnął się, podrapał niezdarnie za uchem i poszedł nad rzeczkę
                                        poszukać obiadku> Ech....
                                        • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 13:58
                                          a dlaczego Misio tak wzdycha?:)
                                          • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 14:12

• iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 14:34
                                              hmmm tak myślisz?....misie powinny wiedzieć jak zdobyć miodek:)
                                              • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 14:37
                                                ale ten to chyba sobie poszedł szukać innej misiowej:(
                                                • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 14:38
                                                  zmartwiony?...:)
                                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 14:47
                                                    nie , skądże !:)
                                                    sami sobie damy radę, prawda:)?
                                                  • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 14:52
                                                    a potrzebowałeś pomocy?:)
                                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 15:00

• iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 15:03
                                                    bez przesady te wyzyny przychodzą Ci z łatwością:)...cmok:)
                                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 15:06
                                                    jak dobrze mieć kogoś kto cię doceni:))
                                                    a ty sama sobie radziłaś?:)
                                                  • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 15:08
                                                    a jak myślisz?:)
                                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 15:11
                                                    Sposób w jaki budujesz zdania i łatwośc w wymyślaniu rymów mówi mi że jesteś ze
                                                    150 IQ i nie potrzebowałaś pomocy:)))))))
                                                  • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 15:13
                                                    nie potrzebuje pomocy to fakt ale z tym 150 to chyba przesadziłes w każdym
                                                    razie miło:) cmok:)
                                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 15:15
                                                    człowiek nawet nie wie kiedy sprawi przyjemność drugiemu:)mła:)
                                                  • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 15:21
                                                    sprawiasz ją wyśmienicie hihihi
                                                  • szarywilk Re: SEX Z... 17.07.02, 15:22
                                                    ale zaraz zrobie przykrość mój czas na antenie się kończy:) :(((
                                                  • iwusia Re: SEX Z... 17.07.02, 15:26
                                                    heh.....na to akurat nie mam wpływu...cmok na dowidzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka