Dodaj do ulubionych

Włoski - do dziewczyn TYLKO

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 21:15
Zrobiłam coś głupiego - dla próby zgoliłam włoski TAM. Wszystko było super do
czasu, gdy zaczęły odrastać. Najpierw swędzenie, a teraz po prostu ból. Nie
chcę być zmuszona do tego aby golić się TAM, to była tylko próba jak będzie.
Czy macie podobne doświadczenia? Macie pomysł co z tym zrobić?
gekonka
Obserwuj wątek
    • jagna_jagna Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO 23.07.02, 22:01
      Golić tylko częściowo. Nie ruszać tych na samym wzgórku łonowym.
      • kkicia Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO 23.07.02, 23:52
        Golić się da ale nie depilować! Odrastające włoski wrastają czasem w skórę - to
        jest dopiero nieprzyjemne. A ogolone z kolei są mocniejsze i rzeczywiście
        dziwne jest uczucie jak odrastają...
        • Gość: ola Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 00:17
          dziewczyny, golimy, ale nie maszynką taką do nóg, ale maszynką elektryczną np.
          Brown Silk. Nie mylic z depilatorem. Ewentualnie kremy Nair lub Veet Bikini.
          Faceci kochają gołe cipki.
          • Gość: johnny Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO IP: *.client.attbi.com 24.07.02, 05:41
            Czyzby?
            Gdyby moja dziewczyna sie ogolila to bym jej walizki wystawil na zewnatrz.
          • _gekonka_ Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO 24.07.02, 07:02
            Przede wszystkim dziękuję za odzew. Również Koledze, który nie lubi tego, co
            mojemu facetowi się spodobało :)
            Wyjaśniam: to nie była broń boże depilacja, po prostu się ogoliłam. Jakoś
            przeżyję a do końca lata będę nadal ją golić.

gekonka
            • Gość: poison Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.07.02, 07:27
              A ja depiluję. Woskiem u kosmetyczki, mniej - więcej raz na miesiąc. Jestem
              potem gładziutka i delikatna jak niemowlę, a mój facet ma kawał radochy z
              lolitki ;-).
              Nic mi nie wrasta, jest na to sposób. Smaruje się wydepilowane miejsce dwa arzy
              dziennie emulsja Xerial30. To nieduży wysiłek za cenę radochy, jaka sprawia
              gładziusieńka cipeczka... :-)
    • Gość: WOJCIECH Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 09:55
      Uwaga ogłoszenie płatne.
      Sztrzyrzenie , golenie ,modelowanie , farbowanie , wyrywanie , opalanie także w
      domu u kliętki .Niskie ceny ,pierwsza wizyta gratis.Satyskwacja GWARANTOWANA;)))
      Zgłoszenia 0501813987
    • Gość: niuniek Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO IP: *.saint / 10.219.2.* 24.07.02, 10:57
      Co was napadlo kobity? skad taka moda?
      Same wygolone - serio, jak babcie kocham - a ja tak bardzo chcialbym poglasakac
      w koncu jakies futerko:( ale fterkowe kobiety to juz wymarly gatunek
      • _gekonka_ Re: Włoski - do dziewczyn TYLKO 24.07.02, 13:40
        Chciałam spróbować. Rzeczywiście, uczucie jest (na początku) bardzo fajne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka