ugugunana 24.07.02, 11:52 Co czują i o czym myślą kobiety robiąc facetowi przysłowiowego loda? Bardzo mnie to ciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarywilk Re: Oral exercises... 24.07.02, 11:56 Co dzisiaj zrobić na obiad?, znów się nie umył...może dzisiaj skończy szybciej.. Witam cię bardzie z zaczarowanego zamku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Oral exercises... 24.07.02, 12:03 Szary nie trafiłeś:))))) ale kurna eeeeee tak naprawde to nie wiem o czym wtedy mysle......chyba nie myśle he he eh ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Oral exercises... 24.07.02, 12:05 Wiem że to nie to:))) Jak piescisz swoją kobietę to chyba też nic sie nie myśli tylko polega na instynkcie, albo myśli leca tak szybko ze sie ich nie pamięta potem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Oral exercises... 24.07.02, 12:11 no właśnie jesteś skupiony na doznaiach :))))) a tak w ogóle to Szary zajrzyj @ Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Oral exercises... 24.07.02, 12:17 juz widziałem, thx!!!!!!!!!a co do naszych doznań to.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Do, re, mi, fa, sol, la, si, do.... 24.07.02, 12:28 Trochę mnie to zatrważa, że niewiasty robią loda bezmyślnie... Czy tak jest we wszystkich przypadkach... Na pewno - jak - ze wszystkim, zdarzają się patologie... Proszę o garść szczegółów miłe panie... Ja jak jodłuje w dolinie to myślę sobie np." Stary, wyliż ją porządnie, zaraz ją zerżniesz, niech będzie wilgotna jak 'Niagara w Maju'..." *-) Pozdrawiam rozerotyzowanych wielbicieli mojego muzycznego talentu... Ugugunan - instrumentalista, erotoman... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Do, re, mi, fa, sol, la, si, do.... 24.07.02, 12:40 Mistrzowi należą się słowa uznania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Do, re, mi, fa, sol, la, si, do.... 24.07.02, 12:54 ha ha ha hah Ugu dzięki Tobie pamięc mi wróciła:))))) jasne że każda z nas chce aby facetowi z rozkoszy wciągnęło prześcieradło w tyłek.......ale plizzzzzz tylko nie bezmyślnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Fortel się udał... 24.07.02, 13:06 iwusia napisała: > ha ha ha hah Ugu dzięki Tobie pamięc mi wróciła:))))) > jasne że każda z nas chce aby facetowi z rozkoszy wciągnęło prześcieradło w > tyłek.......ale plizzzzzz tylko nie bezmyślnie:) Widzę, że połechtałem Twój czuły punkt... *-) Tym prześcieradłem zaimponowałaś mi... Cieszę się, że istnieją kobiety tak silnie pragnące uszczęśliwiać mężczyzn... Proszę o inne kosmate wypowiedzi forumowiczek... Ugugunan - szczęśliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Fortel się udał... 24.07.02, 13:23 > > Widzę, że połechtałem Twój czuły punkt... *-) Ugu mój czuły punkt jest troszeczke niżej.....ooooooo własnie tam......:))))))) > > Tym prześcieradłem zaimponowałaś mi... Cieszę się, że istnieją kobiety tak > silnie pragnące uszczęśliwiać mężczyzn... Proszę o inne kosmate wypowiedzi > forumowiczek... nie ma nic przyjemniejszego jak facet wyjacy z rozkoszy nieprawdaż?:))) > > Ugugunan - szczęśliwy... ok. pomoge Ci wyjąć to prześcieradło:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Góry, doliny... 24.07.02, 13:51 iwusia napisała: > Ugu mój czuły punkt jest troszeczke niżej.....ooooooo własnie tam......:))))))) Znam doskonale mapę kobiecego ciała... Uświadomię Ci zaraz języczkiem istnienie jeszcze wielu czułych punkcików, o których posiadaniu dotąd nawet nie miałaś pojęcia... *-) Ułóż się wygodnie, odpręż i zamknij oczy... > ok. pomoge Ci wyjąć to prześcieradło:))))))) Lepiej spraw bym zassał je do końca, kocico... Ugugunan - topograf... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Góry, doliny... 24.07.02, 14:10 > Znam doskonale mapę kobiecego ciała... Uświadomię Ci zaraz języczkiem istnienie > jeszcze wielu czułych punkcików, o których posiadaniu dotąd nawet nie miałaś > pojęcia... *-) Ułóż się wygodnie, odpręż i zamknij oczy... hmmmm topografia to całkiem miłe zajęcie, a Ty jesteś profesjonalistą:) > Lepiej spraw bym zassał je do końca, kocico... ale co masz zassać jak jego już nie widać?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Potęga nauki... 24.07.02, 14:21 iwusia napisała: > hmmmm topografia to całkiem miłe zajęcie, a Ty jesteś profesjonalistą:) Zaraz z Twoją pomocą zrobię doktorat, ponętna asystentko... > ale co masz zassać jak jego już nie widać?:)) Nie szkodzi perełko, rozścielimy następne... *-) Ugugunan - naukowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz34 Re: Oral exercises... 24.07.02, 13:13 JA TO SIĘ ZASTANAWIAM GDZIE ON JEST MYSLAMI(CZASEM WYDAJE MI SIĘ,ZE BOI SIĘ O SWOJE AUTO NA DOLE). BYWAJĄ PANOWIE TAK "KAMIENNI",ZE SZLAG TRAFIA BO NIE WIEM CO ON ODCZUWA I CZY W OGOLE COS ODCZUWA). A JAK SIĘ TRAFI JAKIS FAJNY TO LUBIĘ PATRZEC NA JEGO REAKCJE-WIEM WTEDY,ZE TO CO ROBIĘ SPRAWIA MU PRZYJEMNOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Człowiek z marmuru... 24.07.02, 13:38 xyz34 napisała: > JA TO SIĘ ZASTANAWIAM GDZIE ON JEST MYSLAMI(CZASEM WYDAJE MI SIĘ,ZE BOI SIĘ O > SWOJE AUTO NA DOLE). > BYWAJĄ PANOWIE TAK "KAMIENNI",ZE SZLAG TRAFIA BO NIE WIEM CO ON ODCZUWA I CZY > W OGOLE COS ODCZUWA). > A JAK SIĘ TRAFI JAKIS FAJNY TO LUBIĘ PATRZEC NA JEGO REAKCJE-WIEM WTEDY,ZE TO > CO ROBIĘ SPRAWIA MU PRZYJEMNOSC. ...to tragedia - podobnie jak oziębła białogłowa... Ja jestem facetem z krwi i kości... i nie mam samochodu... *-) Przy oralu nie ustaje w rozkosznym mruczeniu, pojękiwaniu i komplementowaniu partnerki... Ugugunan - namiętny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz34 Re: Oral exercises... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 14:02 to nie pozostaje nam nic innego jak sie spiknąc...i posluchac tych jękow (wzajemnych) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias kryminał!!! 24.07.02, 16:11 ostatnio przeczytałem, że w trzech stanach USA oral jest nielegalny a pięćdziesiąt lat temu zakazany był wszędzie, no to uważajta, lizaki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: kryminał!!! 24.07.02, 16:39 tiresias napisał: > ostatnio przeczytałem, że w trzech stanach USA oral jest nielegalny a > pięćdziesiąt lat temu zakazany był wszędzie, no to uważajta, lizaki:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: kryminał!!! 24.07.02, 16:43 iwusia, kochanie, jeszcze 2 dni, nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Oral exercises... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 16:47 To zalezy... jak mu robie w samochodzie, to mysle o tym zeby nie wdupil w auto przed nami :))) Jak jestesmy w lozeczku to najbardziej lubie gdy i on nie proznuje, wtedy 69 jest najmilej widziane.... no i wtedy mam taka mgle na mozgu, ze nie mysle wcale...:))) A tak serio, to gdy unosi sie ta wasza dzwignia rozkoszy wystarczy pomyslec.... zaraz mnie dopadnie :)))) Pozdrawiam Lizaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oral exercises... IP: 195.205.73.* 30.07.02, 10:33 a ja nigdy tego nie robilam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Oral exercises... 30.07.02, 11:10 eee ja też nie..:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś