iwusia 26.07.02, 13:59 kochani znikam juz na całe dwa tygodnie......buziaczki bawcie się dobrze i nie zapominajcie o mnie......za dwa tygodnie przybywam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarywilk Re: znikam...... 26.07.02, 14:00 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja? Ja tez chcę....buuuuuuuu.....auuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: znikam...... 26.07.02, 14:07 na razie moge tylko wirtualnego buziaczka ci przesłać i do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: znikam...... 26.07.02, 14:08 pa pa pa... będziemy za tobą tęsknić, Iwuś... chlip, chlip... zostawiasz nas tu... chlip... na pastwę monotonii pracy... chlip... sacmych... buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: znikam...... 26.07.02, 14:12 maritsa buziaczek i nie płacz kiedy odjadeeeeeeeee:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: znikam...... 26.07.02, 14:14 cmok na drogę Iwuś. Własnie że będę szlochać - zobaczysz, całą poduszkę w nocy będę mieć mokrą:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: znikam...... 26.07.02, 14:20 moze uda ci sie jeszcze gadule wlaczyc przez wyjazdem!!!! (krzyczac z biegnaca iwusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: znikam...... 26.07.02, 14:23 a wilk tylko przysiadł i smutno-tesknym wzrokiem odprowadzał swoja Panią....cichutko zaskamlał jakby na znak protestu...:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: znikam...... 26.07.02, 14:38 niestety chyba nie dam rady juz dzisiaj jeszcze jade na te ymeniny...więc słodka moja buziaczek i do zobaczyska:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś