apf 30.07.02, 13:04 Sniła mi się kobieta, która miała owłosioną klatę. CZy ktoś by mógł wytłumaczyć ten sen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pluszak Re: owłosiona kobieta IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 13:26 to znaczy ze zaa 3 latka zaczneisz stawać sie impotentem, ale wyratuje cie z tego wspaniałe, olbrzymie ciało pani Gieni ze sklepu mięsnego. Będzie działało na ciebie jak wiagra, oczywiście sytuacja jest bez wyjścia bo jak panią Gienie porzucisz choroba będzie postepować, prowadzac tez do wyłysienia (i to wszędzie) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: owłosiona kobieta 30.07.02, 13:47 hehehe, dzięki pluszowy doktorze, kamień mnie z serca spadł, myślałem, że to jakieś zboczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: owłosiona kobieta IP: *.zachem.com.pl 30.07.02, 14:42 no ale nie dokończyłem Ci jeszcze że pani Gienia lubi ... DOMINOWAĆ! No i nie goli torsu ani pośladków! Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_slim_shady Re: owłosiona kobieta 30.07.02, 13:50 mysle, ze sie podswiadomie boisz, ze spotkasz babke, ktora przy blizszym poznaniu okaze sie facetem;-). a moze to ja za duzo filmow sie naogladalem? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: owłosiona kobieta 30.07.02, 13:52 a moze to tesknota za ojcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: owłosiona kobieta 30.07.02, 16:33 w najbliższej przyszłości będziesz walił szympansa Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: owłosiona kobieta 30.07.02, 16:55 bajerful napisał: > w najbliższej przyszłości będziesz walił szympansa ....................a moze konia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: owłosiona kobieta 30.07.02, 19:20 vena111 napisała: > bajerful napisał: > > > w najbliższej przyszłości będziesz walił szympansa > > ....................a moze konia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten etap być może już za nim....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: owłosiona kobieta 31.07.02, 14:07 Tobie sie śniło a ja widziałem taka na żywo, hehehe, koszmar na jawie jest lepszy niz sen:)))))pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
kraczula1 Re: owłosiona kobieta 13.08.02, 19:48 jeśli to nie był koszmar to idż do psychiatry owłosiona klata brrrr Odpowiedz Link Zgłoś