Gość: aly IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 22:11 Od pewnego czasu moja pochwa jest bardzo sucha i nawet jeśli mam ochote na sexi jestem podniecona. Utrudnia to znacznie stosunek. Czy macie na to jakies sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wesrtysexx Uzywaj olejków IP: *.acn.pl 18.02.03, 22:16 Myj się płynem do higieny intymnej albo skonsultuj się z lekarzem. Ewentualnie przed każdym stosunkiem pochlap poche wodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: suchość pochwy IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 23:37 moze uzywasz do mycia sie jkies nizbyt dobre mydlo, lub plyn do kapieli? pomoze ci wazelina, albo specjalne masci , ktore dostaniesz w aptece, lub sexshopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Re: suchość pochwy IP: *.proxy.aol.com 19.02.03, 01:51 jestes stara rura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luloo Re: suchość pochwy IP: *.mac.pl 19.02.03, 07:32 Polecam przezroczysty żel intymny nawilżający dla kobiet "Feminum" na bazie wody (ok. 9 zł chyba w aptece) albo KY gel (ok. 17 zł). Jest dużo lepszy od tego pierwszego, bo bardziej gęsty.Na dodatek nie nalezy się obawiać, że może "rozpuścić" gumkę (heheh). Jeśli mimo mycia się żelem do higieny intymnej,spożywania wystarczającej ilości płynów, nie odczujesz poprawy (bez wspomagania żelem),lepiej skonsultować się z lekarzem, bo może to problemy zdrowotne (może zachwianie flory bateryjnej). Czasem suchość (ale nie powodująca aż takiego dyskomfortu...) występuje też przy braniu tabletek antykoncepcyjnych, które zagęszczają śluz.Może też podłoże leży w twojej psychice i stosunku do partnera, sytuacji... Proponuje poradzić się ginekologa na forum "Zdrowie kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: suchość pochwy IP: *.mroczna.net.pl 27.06.03, 15:47 kiedyś pracowałam w agencji towarzyskiej jako telefonistka i dużo czasu spędzałam z "dziewczynami " w małej kuchence w 40- metrowym mieszkaniu .One radziły sobie w ten sposób (wiadomoże mało który facet je podniecał a seksić trzeba)że używały specjalnego żelu nawilżającego przed numerkiem jest bardzo wydajny tubka starczy mniej więcej na 3 m-ce kupisz go w aptece nie pamiętam jak się nazywał ale powiesz że chodzio żel nawilżający do suchej pochwy jest bez recepty kosztuje max. 20 zł produkcja polska rozwiąże Twój problem .Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś