Dodaj do ulubionych

Oral vs. brudny penis !!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.01, 17:59
Czytajac rozne watki na niniejszym formum zastanawiam sie czasami ile jest
prawdy w aktach erotycznych niektorych osob. Najbardziej jestem ciekaw czy to
prawda aby dziewczyny lub chlopcy byli w stanie czerpac przyjemnosc erotyczna z
wykonywania "orala spontanicznego", przykladowo w kinie lub w dyskotece. Wydaje
mi sie to malo prawdopodobne poniewaz wiadomo, ze niewymyte genitalia nie sa
tak atrakcyjne jak "wypolerowane klejnoty". Powiedzcie ile jest w tym prawdy, a
moze sa jakies sposoby aby sobie radzic gdy silne pozadanie zaskoczy nas gdzies
poza domem.
Obserwuj wątek
    • Gość: pan laga Re: Oral vs. brudny penis !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 02:16
      Gość portalu: Francuz napisał(a):

> Czytajac rozne watki na niniejszym formum zastanawiam sie czasami ile jest
      > prawdy w aktach erotycznych niektorych osob. Najbardziej jestem ciekaw czy to
      > prawda aby dziewczyny lub chlopcy byli w stanie czerpac przyjemnosc erotyczna z
      >
      > wykonywania "orala spontanicznego", przykladowo w kinie lub w dyskotece. Wydaje
      >
      > mi sie to malo prawdopodobne poniewaz wiadomo, ze niewymyte genitalia nie sa
      > tak atrakcyjne jak "wypolerowane klejnoty". Powiedzcie ile jest w tym prawdy, a
      >
      > moze sa jakies sposoby aby sobie radzic gdy silne pozadanie zaskoczy nas gdzies
      >
      > poza domem.
      Zwierzała mi się matka Matyldy - otóz jej stary wciąż taki spontan jej proponuje.
      Smierdzi toto moczem i potem prosto z pachwin i zyczy sobie ssanka i mlaskanka.
      Sposob, by sobie radzić w czasie silnego pożadania ? - wyobrazic sobie
      wylizywanie przepoconej i nieumytej od moczu, a nawet nie podtartej od tegoż,
      cipuli. Fajfi jak nic opadnie. Chyba, ze chodzi o zboka, ktorego brod i smrod
      podnieca. Wtedy kobitę ratuje tylko ucieczka od zboka do Domu Pomocy Spolecznej i
      najęcie się tam do prac kuchennych - jak najdalej od pokoi ze staruchami i jak
      najdalej od kibli.
      ahoj
      pan laga
    • Gość: Kebab Re: Oral vs. brudny penis !!! IP: 10.30.42.* 29.01.02, 19:05
      Wystarczy się myć.
      Naprawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka