Gość: ooch-ach IP: *.wawbem.ext.ids.pl 16.01.02, 17:50 Proponuję zawiązać STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW ANALNYCH IGRASZEK. Czekam na zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donjuan Re: MIŁOŚĆ ANALNA 17.01.02, 18:24 -Podobno taki rodzaj seksu uwielbiaja masochisci . W trakcie ich boli jak cholera a pozniej maja jeszcze wieksza przyjemnosc z powodu hemoroidow i nietrzymania kalu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: MIŁOŚĆ ANALNA IP: *.wawbem.ext.ids.pl 24.01.02, 12:22 Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas Re: MIŁOŚĆ ANALNA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.02, 17:55 nie jestem maso..ale lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: MIŁOŚĆ ANALNA IP: *.wawbem.ext.ids.pl 29.01.02, 12:32 Jestem za. Sama lubię uprawiac miłość analną z moim facetem.Najbardziej lubię sandwich z moim obecnym facetem i byłym. Proponuję na Prezesa Stowarzyszenia wybrać wielkiego miłośnika i znawcę sexu analnego KONDIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: MIŁOŚĆ ANALNA IP: *.waw-bem.leased.ids.pl 29.01.02, 16:30 Całkowicie cię popieram. Znam bardzo dobrze Kondiego i wiem, że będzie on doskonałym i najważniejsze aktywnym Prezesem. Wielokrotnie brałem udział z Kondim w analnych igraszkach. Takiej bogatej kolekcji kaset video nie mają nawet niektóre wypożyczalnie. Kondi zgłębił tajniki sztuki miłości analnej i oralnej do perfekcji. Jako pierwszy w Polsce stara się propagować FEKALSEX. On jest jedynym i słusznym kandydatem na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś