astroblaster 05.06.26, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brightsun Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 17:35 Coś mi podpowiada że to nie praca i w tym pewnie problem Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 06.06.26, 00:49 Ja myślę że to w ogóle mobbing czystej postaci. Nikt nie ma etatu ale też nie może powiedzieć sorry robię co mogę ale mam inny etat. i ludzie od nas dostają bo mamy zle wyobrażenia o tak dużym serwisie. No tak mi to wygląda, że albo wolo albo na waciki ale userom i tym modom prawda by dobrze zrobiła. A tak oni dostają a nie sam koncern. W sumie typowe Odpowiedz Link Zgłoś
duchprzeszlychswiat Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 17:40 już mówię; 1. prosimy w tej sprawie pisać na adres:... 2. dzięki za zgłoszenie, zmoderowane Tyle. Fora gazety nie są w żaden sposób moderowane, obrzydliwe wpisy (również te łamiące polskie prawo) wiszą spokojnie latami i klikanie mitycznego przycisku "kosz" nic nie daje. ban, następny petent proszę ;) (odpowiadam za kasię i bagiennego, bo są bardzo zajęci robieniem NICZEGO) Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 17:45 Po prostu mają długi weekend podczas gdy użytkownicy poczty nie mogą się np dostać do swoich biletów podróżnych na poczcie. Zdaje się że serwis z pocztą elektro nie ma całodobowego serwisu. Nie ma żadnej reakcji na awarie poczty na forum o poczcie. To wszystko to pewnie są wolontariaty, więc moderator czasem wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 21:25 1. 2. 3. prosimy zgłaszać na forum@grupagazeta.pl. Na ten adres możesz sobie pisać i nikt ci tego nie zabroni, ale nie spodziewaj się odpowiedzi 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 08.06.26, 11:43 Podejrzenie popełnienia przestępstwa należy zgłosić w najbliższej jednostce Policji. Odpowiedzialność za ściganie np. stalkingu spoczywa bowiem po stronie organów ścigania, w odpowiedzi na formalny wniosek osoby pokrzywdzonej. To nie są kompetencje administracji Forum. Administracja może natomiast i chętnie wykasuje wszelkie posty sprzeczne z Regulaminem, po wskazaniu konkretnych wpisów (nie czytamy wszystkich wpisów, nie jest to możliwe). PS Obawiam się, że ze względu na sposób w jaki publicznie opisujesz rzekomy proceder, ten wątek też będziemy zmuszeni, na wniosek osoby zainteresowanej, ocenzurować. W razie pytań prosimy o kontakt pod adres forum@grupagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 08.06.26, 13:33 Cenzuruj co chcesz. Ale najpierw refleksja nad pytaniem do taniejrady, czy jak wykasujesz jego przestępstwa, to mimo to są one ja serwerze gazety? W sensie czy w przypadku zgłoszenia się do gazety irganôw ścigania, zostanie im Przekazana CAŁA dokumentacja źródłowa? Jeżeli takiej brak, to jest to bezreflwhsyjne usuwanie dowodów przestępstw. Jak więc jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 08.06.26, 16:12 Wszystkie wpisy są odpowiednio zabezpieczane; udostępniane wyłącznie na żądanie uprawnionych organów państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 10.06.26, 16:26 A co tu za dziwna cenzura kasi.aa? Ochlastałaś tytuł posta? A co było w nim nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 10.06.26, 18:29 Zapraszam pod adres forum@grupagazeta.pl - tam udzielamy szczegółowych wyjaśnień. Ten wątek będzie musiał zostać przeniesiony na Osła. Odpowiedz Link Zgłoś