05.06.26, 16:46
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • brightsun Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 17:35
      Coś mi podpowiada że to nie praca i w tym pewnie problem
      • brightsun Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 06.06.26, 00:49
        Ja myślę że to w ogóle mobbing czystej postaci. Nikt nie ma etatu ale też nie może powiedzieć sorry robię co mogę ale mam inny etat. i ludzie od nas dostają bo mamy zle wyobrażenia o tak dużym serwisie.

No tak mi to wygląda, że albo wolo albo na waciki ale userom i tym modom prawda by dobrze zrobiła. A tak oni dostają a nie sam koncern. W sumie typowe
    • duchprzeszlychswiat Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 17:40
      już mówię;
      1. prosimy w tej sprawie pisać na adres:...
      2. dzięki za zgłoszenie, zmoderowane
      Tyle. Fora gazety nie są w żaden sposób moderowane, obrzydliwe wpisy (również te łamiące polskie prawo) wiszą spokojnie latami i klikanie mitycznego przycisku "kosz" nic nie daje.
      ban, następny petent proszę ;)
      (odpowiadam za kasię i bagiennego, bo są bardzo zajęci robieniem NICZEGO)
      • brightsun Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 17:45
        Po prostu mają długi weekend podczas gdy użytkownicy poczty nie mogą się np dostać do swoich biletów podróżnych na poczcie. Zdaje się że serwis z pocztą elektro nie ma całodobowego serwisu. Nie ma żadnej reakcji na awarie poczty na forum o poczcie.

To wszystko to pewnie są wolontariaty, więc moderator czasem wpadnie
      • pies.na.czarnych Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 05.06.26, 21:25
        1.
        2.
        3. prosimy zgłaszać na forum@grupagazeta.pl. Na ten adres możesz sobie pisać i nikt ci tego nie zabroni, ale nie spodziewaj się odpowiedzi 😅
    • kasi.aa Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 08.06.26, 11:43
      Podejrzenie popełnienia przestępstwa należy zgłosić w najbliższej jednostce Policji. Odpowiedzialność za ściganie np. stalkingu spoczywa bowiem po stronie organów ścigania, w odpowiedzi na formalny wniosek osoby pokrzywdzonej. To nie są kompetencje administracji Forum.

Administracja może natomiast i chętnie wykasuje wszelkie posty sprzeczne z Regulaminem, po wskazaniu konkretnych wpisów (nie czytamy wszystkich wpisów, nie jest to możliwe).

PS Obawiam się, że ze względu na sposób w jaki publicznie opisujesz rzekomy proceder, ten wątek też będziemy zmuszeni, na wniosek osoby zainteresowanej, ocenzurować.

W razie pytań prosimy o kontakt pod adres forum@grupagazeta.pl
      • astroblaster Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 08.06.26, 13:33
        Cenzuruj co chcesz.
        Ale najpierw refleksja nad pytaniem do taniejrady, czy jak wykasujesz jego przestępstwa, to mimo to są one ja serwerze gazety?

W sensie czy w przypadku zgłoszenia się do gazety irganôw ścigania, zostanie im
        Przekazana CAŁA dokumentacja źródłowa?

Jeżeli takiej brak, to jest to bezreflwhsyjne usuwanie dowodów przestępstw.

Jak więc jest?
        • kasi.aa Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 08.06.26, 16:12
          Wszystkie wpisy są odpowiednio zabezpieczane; udostępniane wyłącznie na żądanie uprawnionych organów państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.
      • astroblaster Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 10.06.26, 16:26
        A co tu za dziwna cenzura kasi.aa?
        Ochlastałaś tytuł posta? A co było w nim nie tak?
        • kasi.aa Re: kasi.aa Opiszesz nam na czym polega tu twoja 10.06.26, 18:29
          Zapraszam pod adres forum@grupagazeta.pl - tam udzielamy szczegółowych wyjaśnień.
          Ten wątek będzie musiał zostać przeniesiony na Osła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka