zona_mi 03.11.06, 22:06 Naprawdę niewiele rzeczy nudzi mnie tak jak filmy o samurajach. I po co ja mężowi mówiłam? Trzeba było "Tańczącego z wilkami" zostawić... I jeszcze ten Cruis krzywozębny. Ech. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kata123 Re: Nie mogę... 03.11.06, 23:52 a mój szanowny usnąl w polowie widać też go znudzilo. ja nawet nie próbowalam oglądać i jak tylko wyczulam moment to zmienilam kanal Odpowiedz Link
zona_mi Re: Nie mogę... 04.11.06, 10:04 hehe - mój też zasnął i zrobiłam natychmiast to co Ty Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Nie mogę... 04.11.06, 10:13 Mój zawsze ogląda sport .......... dobrze ,że mamy dwa telewizory, bo byłaby wojna na całego. A tak mam spokój.......... Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Nie mogę... 04.11.06, 13:03 A my telewizji nie oglądamy prawie wcale. Wczoraj włączyliśmy sobie "Wstręt". Ja oglądałam to po raz pierwszy. I wiecie co? To był najstraszniejszy film, jaki dotychczas widziałam. Pierwszy raz dosłownie poczułam ciarki na stopach. Brrr! Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Nie mogę... 04.11.06, 14:44 Filmy o samurajach są nie-do-o-glą-da-nia!!!! Odpowiedz Link