Gość: Vincent Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.satfilm.net.pl 23.04.08, 11:01 Nie no łatwa była w miare... Myślę że 30 punktów będzie spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peleska Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.zamosc.mm.pl 23.04.08, 11:14 git !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikusia Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: 82.160.248.* 23.04.08, 12:28 uważam,że łatwy test. Aż myślałam,że w zadaniach za 5,6 punktów jest jakaś podpucha,bo takie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.08, 12:38 mam 50 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:53 Czy to nie było czasem tak, że na każdej karcie była inna kolejność odpowiedzi? Patrzyłam w necie na arkusz i pamiętam, że ja miałam inną kolejność odpowiedzi, moje kolezanki jeszcze inną! A jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabla Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:31 odpowiedzi są pomieszane, ma to zapobiec ściaganiu =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.mmpnet207.tnp.pl 23.04.08, 13:48 fakt!!! tak jest od kilku lat;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corto Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:59 Źle przeczytałem zadanie 26 i nie znalazłem danych o promieniu koła. NIe wiem jak. Zacząłem kombinować i wyliczyłem własny promień, robiłem potem zadanie ale zamiast 10cm to 3cm. Po teście kolegap owiedział mi ,że przecież był tam dany promień, pobiegłem na salę i powiedziałem nauczycielom, że mój test miał błąd- nie było w nim promienia. Sprawdzono to i okazało się że promień był dany, przeoczyłem go. Zupełnie głupia pomyłka, bo zadanie banalnie łatwe. Jak myślicie, przyznają mi jakieś punkty za nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:05 kurde zrobiłam ten sam błąd z tym zadaniem z kulą. Zmyliło mnie to ze to było za proste na test :| i w koncu sama tak samo zamiast 10 cm potraktowac jako promien zrobiłam z niego średnice ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko:))) Test...Jak wam poszło? IP: 80.51.196.* 23.04.08, 15:41 Moim zdaniem poszło mi średnio, A jak wy sobie poradziliście? POzdrawiam piszących;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Test...Jak wam poszło? IP: *.icpnet.pl 23.04.08, 19:38 OK jak liczyłam teraz z odpowiedziami jakieś 38p Głupi błąd z polem kuli bo zamiast przez 100 pomnożyłam przypadkiem przez 10. w ostatnim lekka załamka :-( i parę głupich błędów w zamkniętych z tabelą węglowodorów i zużyciu energii w poszczególnych krajach... oczywiścię z humana o jakieś 5p lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon R rouvin Test. Jak poszło? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 21:08 \ / \ / \ / \ / \ / Ze ścisłego mam 45-46pkt a w humanie olałem charakterystyke. 'Syzyfowe' miałem XX lat temu a 'kamienie' chyba w 1gimn wiec nico z tego pamiętam ani jednego bohatera nie mogłem sobie przypomniec... ale i bez niej dosane ze 31pkt. pozro Nowinka :] :] :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolcia Re: Test. Jak poszło? IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.08, 15:00 Ja z humana bez ostatniego 33 pkt, ale mysle, ze z 8 punktow dostanę: więc jakieś 41, a z mat - przyr 45 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tweety Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 18:04 ja tez zrobilam w tym zadaniu blad dodalam tylko jedna podstawe prostopadloscianu <zły> a takie proste to bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubexos Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:45 Nom przyznam ze zadanie podchwytliwe tez popelnilem blad ale nie wiem jak mogles ni doczytac o promieniu skoro t poczatek zadania ::) Apropo punktow jesli wyznaczyles krawedz prostpadloscianu,jesli zastosowales odpowiednie wzory, to za kazde dostaniesz po 1p. Spokojniwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corto Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:50 Sam się potem podenerwowany zastanawiałem, jak to mogłem przeoczyć?. Co prawda nie jest najgorzej, ale nawet te 4 czy 5 punktów w tył robi różnicę. Szukałem w Internecie czy jest możliwość powtórzenia w późniejszym terminie, ale owa istnieje tylko dla tych, którzy nie stawili się na teście. Gdybym zorientował się minutę przed końcem, to może w desperacji zniszczyłbym arkusz, żeby powtórzyć test, ale po namyśle stwierdziłem, że zrobiłbym niepotrzebną aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 20:28 I dobrze, że go nie zniszczyłeś! Jakby nawet poszło Ci lepiej, to i tak dostaniesz się potem tylko do szkoły która ma wolne miejsca, a nie do tej do której chcesz. Ja mam na 99,(9)% 48 pt. Też się pomyliłam w 26, bo byłam tak strasznie głodna, że wyszłam przed czasem i nie sprawdziłam dokładnie a tam było trzeba zaokrąglić jeszcze do części dziesiątych, a ja zostawiłam 1 i 8/15... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:25 Ja zrobiłam jeszcze gorszy błąd mianowicie 12,5 razy 8 to 1000 x] ale punkcików i tak dużo więc sie nie martwie. (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:28 Jesli zrobileś ten tylko jedyny bład w tym zadaniu dostaniesz 4 albo 5 na 6 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka015 Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:10 a jezeli nie wiem jakim cudem wynik koncowy miał wyjsc 1,5 a mi wyszło 3 to czy dostane punkty??(reszta wszystko dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beciata Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 23:03 ostatnie zadanie w humanistycznym: WTF?!?!!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubexos Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 17:33 tez sie nad tym zastanawiam jak byk 3 Odpowiedz Link Zgłoś
olga-999 Re: Głupi błąd zad 26 23.04.08, 20:44 a ja napisalam w danych ze r=10cm, a podstawilam do wzoru ze 3... wszystkie obliczenia z moimi danymi wyszly mi (chyba) dobrze... to ile pkt dostane?? bo jesli za to 26 0, to najwiecej bd miala 39 ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Banalny Błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:57 Poszło mi nawet dobrze, tak średnio. Zrobiłam taki banalny błąd, przekręciłm nazwisko, w charakterystyce. A pozatym human. mi lepiej poszedł niż mat-przyr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszunia.xD Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:08 Ooo... to współczuje Ale nie wiem może Ci przyznaja chodz troche pkt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klick5 Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:28 Nie martw się i zarazem nie śmiej, ja sie machnęłam w tabliczce mnożenia :D W tym zadaniu jak liczyłam pole prostopadłoscianu 2x8x40 (2 ściany) to moja super-genialna osoba :/ policzyła, ze 8 razy 4 to 36. I stracę punkt za pole prostopadłościanu i porównanie go z polem kuli. Mam nadzieje, ze tylko mi 2 punkty za to odejmą :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xan35 Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:53 nooo ja podobny blad zrobilem, ale pomyliłem się w dodawaniu składników :|:| po prostu pominalem i o 200 mi do porownania mniej wyszlo i zamiast 1,5 to 1,4...:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubexos Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 17:37 nie martw sie to jest blad jezykowy tylko. Tak na probnym sie pomylilem dedala z ikarem. Jeszcze lepiej:-) Ja na tym wypracowaniu lalem wode bo niestety nei ucze sie na pamiec cech i wygladu postaci . Psychiczny nie jestem. To zadanie to NIEWYPAL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Głupi błąd zad 26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 20:29 Myślę, że tak, bo punkty można dostać nie tylko za dobre obliczenia ale też podstawienie do wzoru i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: 213.199.253.* 23.04.08, 13:49 Tak były inne kolejnośći:) mam nadzieje ze nie sćiągałes:d mój numer gg 11057904 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:57 no bo bylo kilka grup! a test spoko latwy jak nie wiem:D:D:D bardziej licze na scisly niz na polak mysle ze 47 bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensuous Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:38 Bo ogólnie były różne wersje testów, czyli że pytania te same, ale odpowiedzi w innej kolejności :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszunia.xD Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:06 No bo były 4 grupy... Ja wczoraj miałam taką kolejnośc jak w arkuszu odp. a dzisiaj całkiem inną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happyglon Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:13 No było przemieszane ;p Ja poryłam -.- Źle i wogle głupie błędy dodawac nie umiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noname Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: 83.142.122.* 24.04.08, 11:00 Ja też miałam inną kolejność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [L(o)[L Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.wieszowanet.pl 23.04.08, 13:44 DO B A N I !!! QWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:54 no taki dziwny był ten egzamin,ale bedzie dobrze, te zadania za 5 czy tam 6punktów, to łatwizna:) ,a reszta....noooo......;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:23 niezadobrze zadania zamkniete byly proste ale otwartw byly bardzo trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek smutny Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:55 ja to zrobiłe 2 takie głupie bvłedy ze nie moge sobie darowac ale ze 45 bede mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julitka:* Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:32 jestem przerazona... w ostatniej chwili gdy przenosiłam odpowiedzi na karte do kodowania zmienilam 3 odpowiedzi z porawnych na zle.. nie daruje sobie tego:(((( przyszlam do domu i płakalam... nie poszlo mi za dobrze... liczylam mniej wiecej punkty i wyszlo mi ok 23:((((((((((!!!! ale za to z humana licze na minimum 40;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika:) Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:38 porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina joł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:47 nie, no było fajnie...chociaz ten human był pokićkany jak nic...walneli by rozprawke i byloby po sprawie....a tak?? hmmmm...a to prawda, ze w niektórych szkołach wogole tych lektur nie przerabiano?? ciekawe...jak wiecie to dajcie znac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: joł IP: 83.238.59.* 23.04.08, 21:53 U mnie "Syzyfowe prace" nie były omawiane,a "Kamienie..." dawno, dawno temu...masakra...=| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don.Eesy Re: joł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 16:45 Tja, nie dość, że human miał narzucone lektury, których nie wszyscy przerabiali, to nasz gejnialny mr od sztuki nie przerobił materiału plastyki, bo wolał chrzanić o kompozytorach, no i mamy w tyłek punktację za zadanie do obrazu. W matmie - nie wiem co tam takiego trudnego. Ja zrobiłem w godzinę i liczę na góra trzy punkty odjęte. No, a u mnie w szkole była afera o to, że parę osób (w tym ja na matmie) zrobiło sobie kącik rysunku w brudnopisie xD Odpowiedz Link Zgłoś
lechu199208 Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz 23.04.08, 19:13 gdybyśmy mieli systematycznie biologie,chemie i matme to na 44-45 pkt. bym napisał ale... przez trzy lata nauki wypadło;ok.7msc. biologii,ok.4-5msc.matmy i 5 msc.chemii.O niektórych rzeczach np. z biologii dowiedziałem się na teście,a graniastosłupy, ostrosłupy i bryły obrotowe właśnie przerabialiśmy ponieważ w 2 klasie nie cykneliśmy tego bo tylko 3msc nie było matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakuda Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 19:54 mysle ze dobrze;) powiem szczerze ze bardzo sie ciesze bo nie byl az taki trudny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszunia Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:05 Nom tesh tak myslałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulencjaa;p ma moze ktos odpowiedzi? IP: 80.54.97.* 23.04.08, 12:58 macie odp? ;p bo te sa w jakims dziwnym formacie i mi nie wchodza:) hahah. a bym chciala zobaczyc jak mi poszlo;p Odpowiedz Link Zgłoś
savat Re: ma moze ktos odpowiedzi? 23.04.08, 13:14 Odpowiedzi są w formacie PDF, do otwarcia potrzebny jest program Adobe Reader 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.telbeskid.com.pl 23.04.08, 16:35 ej w zadaniu 10 jest BLEDNIE OPUBLIKOWANA odpowiedz!! to nie mozliwe zeby byla odpowiedz c! a wy jak myslicie?? chyba ze dobrze a ja czegos nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.08, 16:47 W zadaniu 10 jest akurat wszystko w porządku. Zarówno Indie jak i Chiny należą do Azji, kiedy dodasz do siebie to bedzie razem wiecej niz w całej ue. Potrzebna było trochę znajomośc geografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:31 dobrze, odpowiedz "w Azji zuzywa sie wiecej energii niz w UE" zobacz w UE zuzywa sie 1692, z Azji masz 2 panstwa Chiny i Indie, ktore razem zuzywaja ponad 1700 ;] wiec same te 2 panstwa Azji zuzywaja wiecej niz cala Europa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaj Re: Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 07:38 mi sie tez wydaje że jest błąd przecież jeśli doda sie Indie i Chiny to wychodzi 1,48 a UE ma ponad 3.7 !!!! co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczki3 Re: Zadanie 10!!!! pilne! 24.04.08, 08:00 nie, źle liczysz. trzeba dodać nie średnie na mieszkańca tylko ogólne zuzycie enegii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilek Re: Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 08:12 czesc. niestety w zadaniu 10 moze byc odpowiedz C. ja tez zle zrobilem to zadanie ale teraz juz wiem o co w nim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.telbeskid.com.pl 24.04.08, 22:12 tak macie racje juz wszystko wiem :( wiecie jaka jestem zeby nie powiedzieć głupia to napisze mało inteligentna chyba... albo mam słaby wzrok! ale caly czas czytałam ze to nie chodzi o UE tylko o USA.. nie wiem.. myślałam o UE a patrzyłam na USA.. takie banalne zadanie a taki glupi błąd.. :( żałosna jestem.. wkurzyłam się na siebie.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Zadanie 10!!!! pilne! IP: *.huxnet.pl 03.05.08, 16:05 Moim zdaniem odpowiedz jest dobra do Azji zalicza sie 2 kraje i nalezało je dodac i wtedy wyjdzie dobry wynik a przynajmniej ja tak to zrobilam i dobra odp zaznaczylam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha Re: ma moze ktos odpowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:45 Masz odp.slimak.onet.pl/_m/matury/gimnazjum/Co_sprawdz_2008_gm.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ma moze ktos odpowiedzi? IP: 79.175.231.* 23.04.08, 14:08 zeby to otworzy musisz miec adobe reader Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andie Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:05 Ja mam 46!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geamer Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.08, 13:08 ten test to chyba jakiś żart był 19 zadanie trochę głupie, reszta banał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:49 Kurde wylozylam sie an banalnych pytaniach z abc :(:( i jest totalna lipaa:( polski lepiej poszedl:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ ; ) Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:06 A ja tam mam 48 ; ) wszystko proste ; ) dodajac do tego polski to bede miala 97 pkt. a wiec uwazam, ze calkiem niezle choc moglo byc lepiej o te 3pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHA Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:08 NIE KŁAM 97/100 pkt poprostu kujonek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tidus_pl Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:23 LOL. Nie licząc obrazu i tego zadania za 16pkt [mam błąd rzeczowy...Borowicz, nie Borewicz xD] to całość była banalnie prosta. To są testy na logikę, czego niestety nikt nie chce zauważyć. Ja mam łaczne coś koło 95, jak nic w tym za 16 mi nie znajdą [na szczęście miałem dodatkową godzinę na sprawdzenie...Dysgrafia FTW!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szesici dysmuzgó Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.it-net.pl 23.04.08, 16:11 A morze pujdziesz sie zbadaci na glowe. Tobie i tak tży godźziny nie pomogom.A co na mazynie do pisunia pisalesi?Czy jakiejsi pani dyktowalesi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.lublin.mm.pl 23.04.08, 19:01 Sam nie wiem co myśleć , polski zajeb**em ... ehh mam 31pkt ;/ (nie licząc wypracowania , za które zapewne 0pkt , pomylilem dwie ksiazki i wpisalem zly tytul) ,ale z matmy zliczyłem i 40-43pkt i z ocen 50pkt , sumując 121-124pkt a liczyłem na 130pkt ,zobaczymy co mi KSEON pokaze :) , mam jeszcze nadzieję :) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffii Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:31 zgadzam się:D:DD:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:40 ja mam 50+50=100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teyh Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:39 a ja mam 200 + 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 18:57 Ejjjjj mam taki zapytajnik. Jak tam w zadaniu ostatnim było wpisać miary kątów to ja tylko napisałm na trójkątach 30 i 30 and nie pisałam żadnych obliczeń. Czy mi za to dadzą punkty?? A jeżeli tak to ile 1 czy 2?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mofo Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 17:55 Wynik poprawny, czyli z matmy jesteś dobry. Zdania zaczynamy dużą literą. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajakarz Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.08, 14:40 A JA UWAZAM ZE JESTEM KUJONEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:14 całkiem proste zadania choć nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczelinka Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:52 Ja tezXD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabuel Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:01 Hehehe, po wczorajszym dolku, dzisiaj wzrost, sadze ze moge miec kolo 44-47 pkt, znalazlem jedynie 3 bledy po jednym pkt bo z biologii zawalilem, a procesow fotosyntezy i z energii jedynie podejrzewalem bo na kartkowce tez nie umialem tego, jeszcze jakis wlasny wzor z plytkami zrobilem i tez nie zalicza, ale jak cala reszte zalicza to 47 pkt bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka B:)) Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.spine.pl 23.04.08, 14:09 Oby więcej takich prostych testów w przyszłości:PP Świetnie mi poszło:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))0000000000 Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.04.08, 14:54 poszł nawt nawet ale zamiast charakterystyki kogos z podanych lektur opisałam jagienke z krzyzaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:20 jestem w II gimn i pisałam ten test, po prostu żeby się sprawdzić ;)) i miałam 30 pkt bez przygotowania... czyli wniosek taki, ze mogło być gorzej ;>> ;D;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzustin Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:17 to byla masakra, ale 40 bedzie spoko. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal92 Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:26 u mnie kiszka nie zauwazylem ze w ostatnim był trójkat rownoramienny :(i 10 pkt z abcd poszlo sie je... mam 33 pkt liczylem na 40 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:07 dokladnie ten sam błąd zrobiłem : nie zauwazylem rownoraminnego ;/ no a tak to 3 pkt poszły w zamknietych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszunia.xD Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:09 łooo... to gratulejszyn.xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.bater.net.pl 23.04.08, 12:22 totalna pustka w głowie z początku liczę na ok 40p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:34 beznadzieja.. 42 pkt ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarthezzLodz Re: Jak poszła Wam część matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:36 Test był moim zdaniem łatwy. Wkopałem się na najprostszych zadaniach, te trudniejsze dobrze napisałem. Mam w sumie z tej części 44/50, więc źle nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubu Oj masakra IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.08, 12:23 Masakra!!!!! jak będzie 35 punktów będzie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izu$$ka Re: Oj masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:25 jeDyna osoba ktpora wesprze mnie w tej trudnej chwili ;D tez mi zle poszlo. nie sprawdzam nawet dokladnie jakie bledy porobilam bo moj komputer by tego nie wytrzymal ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jedna wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:00 jedna wielka lipa!!!!!!! zawaliłam na całej linii! wczorajszy test nie sprawił mi w zasadzie żadnego większych trudności i napisałam go bez problemu! ale dzisiaj.....szkoda mówić!!! nic z fizyki i geografii, czyli nic z tych przedmiotów, do których się przyłożyłam!! tylko ta chemia i biologia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasil92 Re: jedna wielka lipa ja tak niesadze IP: *.elk.net.pl 23.04.08, 13:35 wczorajszy test poszedl mi bardzo dobrze 17pkt z zadnian zamknietych a to juz cos ;D a dzisiejszy test z matmy?? jak go pisalem myslalem ze obleje ale po 12:00 jak sprawdizlem odpowiedzi bo moja ilosc pkt z tego calego testu TO 25 PKT TO POLOWA WYNIKU wiec juz wiem ze bede ial powyzej 50 pkt na 100 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubexos Re: jedna wielka lipa ja tak niesadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:48 lipa? To ty sie nie nauczylas ani nie czytalas chyba olecen skoro kompletna klapa. Gorsze bylo to ze dowalili charakterystyke z lektur wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek950@wp.pl Re: jedna wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:37 dokladnie...fotosynteza i pierdolki z hcemii....a kulam glupia wzory z fizy i szerokosci czasy strefy czasowe na gegry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal92 Ile zamierzacie miec wszystkich pkt ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:35 ja oceny-50 mat-rzyr- juz wiem ze 33 ;/ polak - bez charakterystyki 30/34 myslalem ze bedzie lepiej niz okolo 120 pkt ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Ile zamierzacie miec wszystkich pkt ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:30 z matematyki 20punktów a z polskiego 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ile zamierzacie miec wszystkich pkt ? IP: *.lukman.pl 23.04.08, 20:37 z matmy 47 a z polaka ze 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Ile zamierzacie miec wszystkich pkt ? IP: 88.220.132.* 23.04.08, 14:55 z tej części równiutkie 50 punktów. siódme niebo. ^^ a human... ee, jeśli będzie powyżej 35, to się ucieszę. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk72 Re: Ile zamierzacie miec wszystkich pkt ? IP: *.tktelekom.pl 27.04.08, 21:11 zeby tak razem z 70 bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrgh Re: Ile zamierzacie miec wszystkich pkt ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:41 a ty co chciałbyć pewnie 300 od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siasia Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:47 Ludzie! Powaliło Was? Wy jesteście w gimnazjum czy w podstawówce???!!! Bierzecie pod uwage przy wyborze liceum punkty z 2ch egzaminów i z 4 przedmiotów na ktore idziecie (np. biol chem: oceny z biologii, chemii, pola i angla)... A wy podajecie, mam 43 i 40 punktow, no to dostane sie do dobrej klasy bo z ocenami mam 150... to jest niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Punkty!!! IP: *.cust.tele2.pl 23.04.08, 15:50 z ocen można zdobyć 80 więc nie gadaj że niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:52 niemmożliwe, bo z punktow, (gdybys mial same 6 - co jest niemozliwe), mialbys najwiecej 64 punkty! xD ja nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Punkty!!! IP: *.cust.tele2.pl 23.04.08, 15:56 przecież 6 to 20 punktów, a znam kilka osób co mają same 6 :) ja nie mogę na to liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:58 6 - 16 punktow 5 - 13 punktow 4 - 10 punktow 3 - 6 punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:57 W moim woj. (Pomorskie) za sześć masz 19 pkt, za pięć - 15, za pasek na świadectwie 4 pkt. Ale czytałam gdzieś, że w każdym woj. jest inaczej. Spawdzajcie na stronach lokalnego kuratorium. A jeśli chodzi o test... No cóż, jestem typowa humanistką, a matma mi poszło dużo lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdfzdfz Re: Punkty!!! IP: *.is.net.pl 23.04.08, 16:03 6- 20 5-18 to napewno tak jest dalej niewiem dokladnie. A tak jest na pewno bo ja jestem w Iklasie LO i wiem jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:05 www.lo1.raciborz.com.pl/?lang=pl§ion=3&topic=1 na dole to jest, zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Punkty!!! IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 20:56 www.kuratorium.gda.pl/index.php?c=310 Maksymalnie za oceny z języka polskiego i trzech wybranych obowiązkowych zajęć edukacyjnych przez szkołę wymienionych w świadectwie ukończenia gimnazjum można uzyskać 76 punktów, a za inne osiągnięcia ucznia wymienione w świadectwie ukończenia gimnazjum, które uwzględnia się w procesie rekrutacji - 24 punkty. Sposób przeliczania na punkty ocen z języka polskiego, każdego z trzech wybranych obowiązkowych zajęć edukacyjnych: celujący - 19 punktów bardzo dobry - 15 punktów dobry - 11 punktów dostateczny - 7 punktów Nie upieraj się! W każdym województwie jest inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocki eeeeeggggzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:28 wie ktos moze czy z egz z polaka jak w tych otwartych nie pisało sie pełnymi zdaniami a ma sie dobrze to dadza punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: eeeeeggggzzz IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 21:00 Tak. tylko, że w tych dłuższych zadaniach mogą Ci odjąć za jakiś tam styl czy coś, ale w tych za jeden punkt nie powinno być problemu. Polonistka nam mówiła, że jak nie bedziemy mieli czasu nic napisać, a np. bedzie rozprawka to po prostu: teza: .............. argumenty: 1: ................. 2: ................. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giuzeppe Re: eeeeeggggzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:50 Nie no ludzie bez jaj. Test był banalny powiedzmy sobie szczerze, human nie wiem bo nie pisałem :D (laureat z historii) ale z tego co patrzyłem to też nie jakis bardzo trudny. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, myślałem że trygonometria jest wykluczona z programu gimnazjalnego, a tu prosze w ostatnim zadaniu zalezności trygonometryczne w trójkącie o katach 30, 60 i 90 stopni :D. Oczywiście to jest bardzo proste ale mimo wszystko słyszałem, że nie może byc, no chyba że dało sie to zrobic Pitagorasem ale jakos tak mi było łatwiej szybciej i przyjemniej ;p. Chemia i Biologia żałośnie proste, geografia też (no chyba że ktos nie wie gdzie leżą NIemcy, Węgry czy Holandia) :D. Ale przegieli, że podali wzory, przeciez to nie jest test dla debili ;/ ;/. Podsumowując będą wysokie progi do liceów ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Punkty!!! IP: 80.48.247.* 24.04.08, 11:08 w liceum do którego się wybieram za 6 jest 15 pkt. a za 5-13pkt. a i jeszcze świadectwo z czerwonym paskiem to 7 pkt.<na pewno tak jest bo nie raz sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 17:45 NO BEZ KITUUU!!!! U MNIE ZA PASEK SA TYLKO 2 PKT ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek:( Re: Punkty!!! IP: *.telbeskid.com.pl 23.04.08, 16:06 nie!! 6-20 pkt 5-18 pkt 4-15 pkt 3-10 pkt 2-2 pkt tak jest u nas przynajmniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 09:21 u nas za 6-10pkt, za 5-8pkt, 4-6pkt, 3-4pkt, a za 2 chyba 0 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 09:25 u nas za 6-10pkt, za 5-8pkt, 4-6pkt, 3-4pkt, a za 2-0 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikaa Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:07 zależy w jakiej szkole. nie w kazdje tak jest. test był super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:09 noo dobra dobra :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:53 we wro za 6 jest tylko 10 pkt :( a jesli chodzi o egzamin mat-przyr to mam 49 a moglo byc 50!!!!!!!! ;( z humana licze na co najmniej 45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:02 6-18 punktów 5-14 pnktów 4-10 punktów 3-8 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Punkty!!! IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 20:52 To może być z różnych województwach różna ilość pt. Ja mieszkam w Gdańsku i za 6 jest na pewno 19, 5- 15, 4 - 11, 3 - 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:42 Ja będe mieć około 128 punktów :/ Liczyłam na 135 conajmniej. Ale te egzaminy były beznadziejne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:54 przyznaje racje były do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Punkty!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.04.08, 17:33 ocena celująca jest na 15 punktów a nie 16 :) przynajmniej u nas w szkole jest takie ogłoszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Punkty!!! IP: *.mniow.pl 26.04.08, 13:50 przepraszam że przeszkodziłam w rozmowie ale moim zadaniem to jest bardzo nie sprawiedliwe że uczniowie się przykładają do pracy tylko w III klasie a nauczyciele nie pamiętają już jacy byli w I(wulgarne słowa itp. )a co do testów to mam pewne zastrzeżenia ale nie będę tego poruszać bo nie należy być nieprzyjemnym.Są osoby, które maja więcej szczęścia niż rozumu-to można dostrzec aby osiągnąć cel są zdolni do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Punkty!!! IP: *.is.net.pl 23.04.08, 16:01 co Ty piszesz jakie 64? przecież jak sie ma z 4 przedmiotów 6 to sie nie ma 64 tylko 80 punktów. bo za 6 jest 20 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Punkty!!! IP: *.cust.tele2.pl 23.04.08, 16:03 dokładnie bleble ma racje nie wiem gdzie przeczytałaś inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:16 łatwy byl ten test... myslalam, ze sie bardziej popiszą :P wg matrycy mam 49 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Punkty!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 16:43 Zalezy w jakim województwie się ma 6 za 20 pkt np w pomorskim jest 19 pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:20 Ludzie nie zauwazyliscie ze co wojewodztwo to inna punktacja przedmiotu przy rekrutacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaisa Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:24 W mazowieckim: 6 - 18 5 - 14 4 - 10 3 - 8 2 - 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcykana Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:16 w Pomorskim: 6-19pkt 5-15pkt 4-11pkt 3-11pkt za 2 nie ma punktów więc max z ocen to 76 pkt. a pozostałe 24 można mieć za osiągnięcia, pasek i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Punkty!!! IP: *.chello.pl 23.04.08, 20:22 w mazowieckim: 6-18 5-14 4-10 3-6 2-2 za 1, całkiem logicznie, punktów nie ma xD reszta pasek, średnia i osiągnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuszka Re: Punkty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 18:11 Dla mnie proscizna!!!:D bo ja mądra jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Punkty!!! IP: *.centertel.pl 02.05.08, 14:13 Maksymalnie można mieć 200pkt: * 50 z testu matematyczno-przyrodniczego, * 50 z testu humanistycznego, * 80 z ocen - oceniane są cztery przedmioty w zależności od profilu. - 20 pkt za ocenę celująca, (20*4=80) - 16 pkt za ocenę bardzo dobrą, - 12 pkt za ocenę dobrą, - 8 pkt za ocenę dostateczną. * 20 np. z konkursów, za czerwony pasek na świadectwie itd. i nie wypisywać mi tu już żadnych bzdur, bo aż głowa od niektórych postów boli :/ Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubexos Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:54 skoro twierdzisz ze z4 pzredmiotow i egzaminow to se z nosa wytrzasniesz 200pkt!!! ZAstanow sie czlowieku. Do punktacji ida egzaminy, oceny z prawie wszystkich przedmiotow,zachowanie i konkursy z waznych miejsc. Moze to ci pomorze w wyborze szkoly ::)!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:57 Dobra, z konkursow doliczaja, z zachowania raczej nie... jakie 200 punktow?? zeby sie dostac do liceum wystarczy miec 80 :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.cust.tele2.pl 23.04.08, 15:58 z zachowania też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:59 Jakim cudem? u nas zachowanie dobre to 210-280 punktow :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:58 testy -100pkt. oceny z 4 przedmiotow -80pkt. dodatkowe osiagniecia -20pkt. razem -200pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:02 Cos dziwnie to przeliczacie, 20 punktow za 6?? xD to skad wy jestescie? tu czegos takiego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweq Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.cust.tele2.pl 23.04.08, 16:05 raczej ty jakaś źle poinformowana jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:56 wroclaw: egzamin- max. 50 pkt przedmioty - max. 40 pkt dodatkowe osiagniecia - max. 10 pkt. u nas mozna zdobyc tylko 100 pkt.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.is.net.pl 23.04.08, 16:04 zachowanie nie idzie do oceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Itam Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:55 A ja wolę nie wiedzieć ile mam punktów,więc w odpowiedzi nie patrzę:) Dowiem się w czerwcu:) Nie było tak źle(chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciekawe kto tu jest w podstawowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 14:37 Kubexos, Ty to pewnie z Pomorza, tylko w czym Ci to pomoże????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Punkty!!! IP: *.jmdi.pl 23.04.08, 17:30 Sasia to jest możliwe....oceny bierze się z 4 przedmiotów...jeżeli ktoś ma 83 pkt +56 pkt za oceny(licząc że ma same 5 a to jest możliwe) +5 za średnią i 2 za pasek to w czym problem? to już jest 146 o ile się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka BRAWA dla mojego rocznika! IP: *.chello.pl 23.04.08, 20:14 Nieważne ile mam punktów, czytając wasze posty mam wrażenie że dostanę się