madziaaaa 15.12.06, 08:31 bo dziś nawet w Łodzi słonko przebija. Byle do wiosny. Kto dziś herbatkę robi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: iść, ciągle iść w stronę słońca 15.12.06, 08:56 u nas pochmurno ooooooooo widzę jak drzwiami i oknami wszyscy pchają się do robienia hirbatki Odpowiedz Link
sweet.joan Re: iść, ciągle iść w stronę słońca 15.12.06, 09:39 Ja mogę zrobić herbatkę. Kupiłam wczoraj nową. Nazywa się "Zimowy sekret". Pyszna i pachnąca. Kto ma ochotę? Zapraszam! U mnie pochmurno i wietrznie. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: iść, ciągle iść w stronę słońca 15.12.06, 10:00 Proszę bardzo. Uwaga, gorące Odpowiedz Link
madziaaaa Re: iść, ciągle iść w stronę słońca 15.12.06, 10:31 dzięki! Ja tylko wrzatek pijam Odpowiedz Link
edyta_q Re: iść, ciągle iść w stronę słońca 15.12.06, 10:55 "Zimowy sekrek"-vitax?? Jak tak to pycha-pachnie cynamonem Ja poproszę teżBo kawe już mam za sobą. Pozdrawiam Edyta. A u nas też dziś piękne słoneczko tylko że mroźno 5-6 stopni. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: iść, ciągle iść w stronę słońca 15.12.06, 12:04 "Zimowy sekret" Herbapolu Herbaciany Ogród. Fakt: pyszny. Tylko nie wiedzieć czemu, sprzedają tylko w dwupakach z wiśniową. A że chciałam jeszcze dzika różę, to wczoraj kupiłam w sumie trzy paczki herbaty Polewam więc! Smacznego! Ooo...! I u mnie słonko wylazło. Ruszam więc w miasto. Odpowiedz Link
iwles Słoneczko do nas wreszcie dotarło :):):):) 15.12.06, 11:33 dziekuję Madziuuuu, że pchnęłaś tak troszkę na północ słoneczko. Odpowiedz Link