zona_mi 17.08.09, 19:16 przeczytałam: Goniąc na Poddaszu. I automatycznie skojarzyło mi się: Goniąc kormorany. Lubię Szczepanika, Grunwalda, pewnie i inni by się znaleźli - a Wy lubicie jakichś przedpotopowych wykonawców? Których? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarah_black38 Re: Zamiast gorąc 17.08.09, 20:09 Ja też lubię Szczepanika. Mam jego płyty. Byłam jakiś czas temu na jego koncercie, w sumie fajnie było, ale głos już nie ten....... Odpowiedz Link
debest3 Re: Zamiast gorąc 17.08.09, 20:19 Dzieeeeeń gaśnie w szareeej mgle...Oj mam ja tych przedpotopowych wykonawców trochę. Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Zamiast gorąc 17.08.09, 22:43 W zasadzie to lubię prawie samo starocie Polskie i zagraniczne.. Sięgając aż do piosenek ze starych polskich filmów : "och, jak przyjemnie kołysać się wsród fal...", " umówiłem sie z nią na dziewiątą" itd itp Szczepanik, Stanek, Alibabki... Grechuta.. SDM, Tulipan.. Odpowiedz Link
edycia274 Re: Zamiast gorąc 18.08.09, 01:06 gorąc i goniąc to i to pasuje hehhe a starocie o tak cały czas na topie Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zamiast gorąc 18.08.09, 10:27 No i jest jeszcze Goniądz - to takie miasteczko niedaleko mojej rodzinnej wioski Odpowiedz Link