mariola.plotkara 07.07.06, 20:04 że ja dopiero teraz to forum znalazłam:) moda jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuszon Re: No nie! :/ 08.07.06, 16:31 bo upał straszliwy - któż ma siłę siedzieć przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
mamo.to.ja Re: No nie! :/ 13.07.06, 10:18 jednak dziś powinno byc więcej odwiedzin tutaj i byc może wzrośnie aktywnośc, dlatego że na stronie głównej gazety jest link do forum:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: No nie! :/ 13.07.06, 15:19 mamo.to.ja napisała: > jednak dziś powinno byc więcej odwiedzin tutaj i byc może wzrośnie aktywnośc, > dlatego że na stronie głównej gazety jest link do forum:-) > Tylko dlatego znalazlam - a Moda juz za pol godzinki;-) Niestety, jutro wyjezdzam i opuszcze minimum 14 odcinkow;-( Forum o zakreconych latach 90 Forum Harry Potter i przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
zuza16 Re: No nie! :/ 17.07.06, 20:03 ja tez dopiero sie dzis dowiedzialam dzieki linkowi na glownej stronie... hehe nie mialam pojecie ze ktos mial taki zakrecony pomysl zeby stworzyc takie forum... heheh dzieki, nareszcie sie mozna powyglupiac i poplotkowac do woli... kiedys mi sie wydawalo ze u mnie na roku to tylko ja to ogladam... a tak od slowa do slowa i sie okazalo ze polowa oglada, a druga (niewiadomo skad) wie kto z kim i co robi w serialu! ;) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: No nie! :/ 13.07.06, 15:54 no proszę, cóż za zaszczyt spotkał to forum - rzeczywiście link jest na stronie głównej portalu.. widocznie ktoś uznał, że MnS to hit sezonu ogórkowego (jedyny serial, którego nie dotyczą powtórki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
betka-b Re: No nie! :/ 14.07.06, 10:06 Kolezanko >ta co wyjezdza na wakacje ,wiesz,ze wiele nie stracisz bo akcja jest w tempie żółwia wiec spoko-nadrobisz! Odpowiedz Link Zgłoś