Dodaj do ulubionych

barman w nowym mute

05.11.04, 21:50
Czy ktoś zna barman ze starego mute a jednocześnie nowego mute na
Sławkowskiej. Niejakiego Lesia ??
Co o nim sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lonika Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:49
      czy chodzi Ci o Leszka, który obsługuje też w Jazz Rocku? Bo jesli tak, to jak
      dla mnie jest w porządku aczkolwiek słyszałam, że niektózy za nim nei
      przepadają. Choć ja go znam głównie z Jazza.
      • novika7 Re: barman w nowym mute 05.11.04, 23:31
        Tak chodzi mi o Leszka który obsługiwał w J.Rocku a teraz przenieśli go na
        drugą salę gdzie jest "mute". Dlaczego ten gość jest taki niemiły a nawet
        powiedziałabym chamski ? Co go gnębi ?
        • cortezzo Re: barman w nowym mute 06.11.04, 14:26
          chamski?

znam go jeszcze z czasow, gdy pracowal w chilloutcie na jana i nie przypominam
          sobie, zebym kiedykolwiek mogl mu cos zarzucic.. gosc w porzadku, poza tym
          muzycznie b.dobrze zorientowany i to sie chwali ;)
          • novika7 Re: barman w nowym mute 06.11.04, 15:36
            No to może ja tylko miałam pecha. W sumie to nie takie ważne.
        • Gość: barman o którym mo Re: barman w nowym mute IP: *.komputerserwis.com 06.11.04, 17:30
          koleżanko, podejdź kiedyś do mnie przedstaw się, porozmawiamy i może napijemy
          się razem. Jestem niemiły tylko wtedy kiedy druga osoba jest niemiła.
          • Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:02
            Leszek wracaj do JRC !!!!!
            • Gość: lonika Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:43
              wracaj oczywiscie dlatego ze Cie w Jazzie brakuje, a nie dlatego ze Cie w mute
              nie chce ktos:) pzdr
              • Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:16
                Jasne, że Cię brakuje w Jazz-ERce....Przecież w Mute są nudyyy ;-)....wracaj do
                NAS ;-))
                • f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 10:28
                  Proszę wracaj do nas, bo co będziesz tam sam w mute robił. Proszę, please,
                  please We love you !!!
                  Leszek !!!!!!11
                  • Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:10
                    f.qu, ty sie juz kiedys wypowiedziales na temat Leszka i nie popisales sie
                    inteligencja, wiec odpusc, bo to staje sie nudne :-) Pozdrawiam
                    • f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 11:56
                      A ty błyskasz inteligencją wpisując się raz jako "lonika" a raz jako "yovima"
                      czy to może początek schizofremi ? :>
                      • Gość: lonika Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:41
                        przepraszam, ale ja nie jestem żadną yovima, wtrąciłam się tylko do jej
                        wypowiedzi, ponieważ się z nią zgadzam. I tyle. Ale widzę, że tu nie można
                        napisać swojego zdania, bo zawsze ktoś znajdzie powód, żeby na kogoś najechać i
                        kogoś wyśmiać. Tylko pogratulować....
                        • f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 12:46
                          "Ale widzę, że tu nie można napisać swojego zdania" - można, można nie obraźaj
                          się i wyżuć to z siebie ................
                        • Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:46
                          Ikonka ignorujmy chlopaczka, to mu sie znudzi ;-))
                          • Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:48
                            lonika :)) sorry
    • f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 14:24
      Zazwyczaj otwieram wino ze swoją dziewczyną
      a potem bawię się jej waginą....

ale to nie powodód żeby mnie ignorować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka