novika7 05.11.04, 21:50 Czy ktoś zna barman ze starego mute a jednocześnie nowego mute na Sławkowskiej. Niejakiego Lesia ?? Co o nim sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lonika Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:49 czy chodzi Ci o Leszka, który obsługuje też w Jazz Rocku? Bo jesli tak, to jak dla mnie jest w porządku aczkolwiek słyszałam, że niektózy za nim nei przepadają. Choć ja go znam głównie z Jazza. Odpowiedz Link Zgłoś
novika7 Re: barman w nowym mute 05.11.04, 23:31 Tak chodzi mi o Leszka który obsługiwał w J.Rocku a teraz przenieśli go na drugą salę gdzie jest "mute". Dlaczego ten gość jest taki niemiły a nawet powiedziałabym chamski ? Co go gnębi ? Odpowiedz Link Zgłoś
cortezzo Re: barman w nowym mute 06.11.04, 14:26 chamski? znam go jeszcze z czasow, gdy pracowal w chilloutcie na jana i nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek mogl mu cos zarzucic.. gosc w porzadku, poza tym muzycznie b.dobrze zorientowany i to sie chwali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
novika7 Re: barman w nowym mute 06.11.04, 15:36 No to może ja tylko miałam pecha. W sumie to nie takie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman o którym mo Re: barman w nowym mute IP: *.komputerserwis.com 06.11.04, 17:30 koleżanko, podejdź kiedyś do mnie przedstaw się, porozmawiamy i może napijemy się razem. Jestem niemiły tylko wtedy kiedy druga osoba jest niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:02 Leszek wracaj do JRC !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonika Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:43 wracaj oczywiscie dlatego ze Cie w Jazzie brakuje, a nie dlatego ze Cie w mute nie chce ktos:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:16 Jasne, że Cię brakuje w Jazz-ERce....Przecież w Mute są nudyyy ;-)....wracaj do NAS ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 10:28 Proszę wracaj do nas, bo co będziesz tam sam w mute robił. Proszę, please, please We love you !!! Leszek !!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:10 f.qu, ty sie juz kiedys wypowiedziales na temat Leszka i nie popisales sie inteligencja, wiec odpusc, bo to staje sie nudne :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 11:56 A ty błyskasz inteligencją wpisując się raz jako "lonika" a raz jako "yovima" czy to może początek schizofremi ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonika Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:41 przepraszam, ale ja nie jestem żadną yovima, wtrąciłam się tylko do jej wypowiedzi, ponieważ się z nią zgadzam. I tyle. Ale widzę, że tu nie można napisać swojego zdania, bo zawsze ktoś znajdzie powód, żeby na kogoś najechać i kogoś wyśmiać. Tylko pogratulować.... Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 12:46 "Ale widzę, że tu nie można napisać swojego zdania" - można, można nie obraźaj się i wyżuć to z siebie ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:46 Ikonka ignorujmy chlopaczka, to mu sie znudzi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yovima Re: barman w nowym mute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:48 lonika :)) sorry Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: barman w nowym mute 10.11.04, 14:24 Zazwyczaj otwieram wino ze swoją dziewczyną a potem bawię się jej waginą.... ale to nie powodód żeby mnie ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś