ckmi 27.04.09, 20:52 Był ktoś ? A jeśli był to czemu nie powiedział że będzie taka rewelacja ? Szok, taki zespół a ja przypadkiem dowiedziałem się na godzine przed występem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ckmi Re: Budgie w Białymstoku 27.04.09, 20:55 No nie wytrzymam !!! Jak było Lube to trąbili z pół roku wczesniej. www.lastfm.pl/event/943372 Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Budgie w Białymstoku 27.04.09, 21:22 ja pojechałem na koncert 25 lat temu ale oni nie przyjechali :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Budgie w Białymstoku 27.04.09, 21:42 markochmeleski.1 napisał: > ja pojechałem na koncert 25 lat temu ale oni nie przyjechali :) O ja p......e to już 25 lat mineło i jak tu nie powiedzieć że pamiętam wszystko jak by to bylo wczoraj.Trzy godziny siedziałem na stadionie co było dalej nie pamiętam obudzilem się w domu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Budgie w Białymstoku 27.04.09, 22:19 To oni jeszcze grają byłem na ich koncercie w Toruniu w 1982 lub 3 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Budgie w Białymstoku 27.04.09, 22:31 proffet napisał: > To oni jeszcze grają byłem na ich koncercie w Toruniu w 1982 lub 3 roku. Grają i to nawet fajnie tak samo jak Ten Years After który będzie gwiazdą na tegorocznym Suwałki Blues Festival. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Budgie w Białymstoku 27.04.09, 22:36 ja_dekabrysta napisał: > proffet napisał: > > > To oni jeszcze grają byłem na ich koncercie w Toruniu w 1982 lub > 3 roku. > > Grają i to nawet fajnie tak samo jak Ten Years After który będzie > gwiazdą na tegorocznym Suwałki Blues Festival. zapomniałem podlinkować www.rokis.suwalki.pl/SBF_2009/SBF_pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Budgie w Białymstoku 28.04.09, 10:18 ckmi napisał: Szok, taki zespół a ja przypadkiem dowiedziałem się na godzine przed występem. a ja dzień po występie :) Odpowiedz Link Zgłoś