Gość: mikunia IP: *.netcontrol.pl 16.10.07, 00:26 tanio przyjemnie i smacznie, a wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franzeska Re: Youmiko Sushi Bar IP: 10.30.39.* 16.10.07, 11:51 a gdzie to jest niby? w Krakowie? nie slyszalam, napiszcie gdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franzeska Re: Youmiko Sushi Bar IP: 10.30.39.* 16.10.07, 11:53 hej, gdzie moj wpis sie podzial? chcialam wiedziec gdzie to sushi.. youmiko?? nie znam,... prosze wiecej info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikunia Re: Youmiko Sushi Bar IP: *.netcontrol.pl 16.10.07, 12:43 na ulicy Szczepańskiej 7 w oficynie to jest dokładnie na wprost Krzysztoforów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser youmiko IP: *.chello.pl 19.10.07, 22:59 Byłem, widziałem i niestety jadłem. Nowa restauracja (sic!) powinna starać się zwłaszcza tuż po otwarciu o bardzo dobry, ba, wręcz idealny poziom i smak. Tego o sushi na Szczepańskiej powiedzieć nie można. Nie będę wnikał w szczegóły, niech każdy z was oceni to sam. Także wg mnie ranking krakowskich "susharni" przedstawia się na dzień dzisiejszy następująco... 1. Sakana 2. Edo 3. Myiako GK 4. Myiako rynek 5. Youmiko / Horai ex equo, chociaż jeśli chodzi o ciepłą kuchnię wschodu Horai można by wywindować na przód rankingu, jednakowoż tenże o sushi mówi... Niech wypowiedzą się ci, którzy we wszystkich tych miejscach byli, jedli i pili. Pozdrawiam... Naczelny próbowacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesinek Re: youmiko IP: *.77.pxs.pl 22.10.07, 11:03 koneser - pracownik sakany w tym i innych postach probuje robic pozytywny pr knajpie ktora jesli idzie o jakos sushi wypada bardzo slabiutko, a juz wsadzenie jej przed edo ktore zdecydowanie rzadzi w krakowie, swiadczy o slabym sprycie tegoz pana. Pamietajmy ze forum to nie tablica reklamowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: youmiko IP: *.crowley.pl 23.10.07, 11:10 jestem fanką sushi i bardzo się ucieszyłam, że jest nowe miejsce z sushi w Rynku! To w Youmiko jest moim zdaniem bardzo smaczne. Trudno też Y porównać do innych knajp z sushi bo reszta to restauracje a Youmiko to bar (samoobsługa, niskie ceny, luźna atmosfera, etc.) Co do SAKANY to byłam tam tuż po otwarciu i po smętnym strumyczku pływał przesłodzony niemal deserowy ryż owinięty w namokły wodorost - do tego drogo. Potem już nie byłam bo wole wydać pieniądze w Edo albo w Warszawie, gdzie jest kilka świetnych barów z sushi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: youmiko IP: *.chello.pl 04.11.07, 15:40 ale jak można mowić, zę EDO daje dobre sushi??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beyowaty Re: youmiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:09 można jak najbardziej. Jak wszędzie może się trafić dzień nie najlepszy ale jest to znikomy procent w całym kalendarzu. jadam sushi w krakowie w różnych miejscach i nie spotkałem zbliżającego się do tego poziomu co w Edo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Oberhexe Re: youmiko IP: *.chello.pl 22.12.07, 11:19 Zgadzam się z Beyowatym, moim zdaniem Edo to najlepszy sushi bar w Krakowie. Jadają tam Japończycy, więc to chyba najlepsza recenzja, jaka może być. Wiadomo, wpadki też się zdarzają, ale są wg. mnie naj. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: youmiko 13.11.07, 10:37 Sushi daje dobre, ale obługa to jakaś totalna porażka, to chyba ludzie, których nie chcieli nawet na zmywaku w Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: youmiko IP: *.netcontrol.pl 13.11.07, 16:10 o a co nie tak z obsł¨ugą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okman Re: youmiko IP: *.autocom.pl 05.01.08, 15:02 Edo to nieporozumienie.Ryż ma konsystencję mazi i smak cukru pudru. Nie wierzę że ludzie pracujące w Edo lubią to co robią że im to smakuje, no chyba że liczy się tylko lans. W Youmiko byłem ale nie odważyłem się zjeść gdyż warunki w środku są zniechęcające. W Miyako GK jest OK, w miare równo, estetycznie i smacznie. Miyako Rynek ok ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edo Re: youmiko IP: 62.111.245.* 13.01.08, 13:54 Do okman. Dziękujemy za każdą opinię. Prosimy o precyzyjniejsze opisanie co oznacza dokładnie że ryż ma konsystencję mazi i smak cukru pudru. Czy zamówił Pan kleik ryżowy bo takiego nie podajemy. Jeśli ryż był za mięki, rozgotowany, zbyt kleisty za słodki lub za mało kwaśny to prosimy o takie opinie. Czytamy forum i staramy się brać pod uwagę wszystkie uwagi naszych gości. Ogólnie jakość krakowskich sushi barów jest wysoka i porównywalna, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: youmiko 03.01.08, 16:23 Z jednym się zgodzę - Sakana to numer jeden w Krakowie jeśli chodzi o ceny sushi. I moim zdaniem - tylko w takim rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawka Re: youmiko IP: *.aster.pl 15.05.08, 21:39 Hey Krakusy, Jedlismy zajebiste sushi w Youmiko. Tanio przyjemnie smacznie dobra muza i super przystojny wlasciciel z zajebistym pieskiem, chyba faraonem. Tak nam smakowalo ze zamowilysmy na prezent kolezance na odbior z IC i przyszlo, niezla beka a jaka niespodzianka. Zjadlysmy we cztery po trzech godzinach jazdy naprawde niewiela barow w wawie dorownuje, dodam ze dostalysmy zajebistego gratisa. Polecam sushi z kraka do wawy jako gift. A i w kraku po imprezce. Krakusy nie maja jaj i nie znaja sie na smacznym jedzeniu a laza tylko tam gdzie modnie, zero awangardy, polotu, spontanu. Czas na zmiany, upodoban zywieniowych takze! Laska z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora jestes ?? i widac kto ze wsi...eh dziewczyno zle z toba IP: *.betanet.pl 15.05.08, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś