Dodaj do ulubionych

Cztery Korony DK Development

IP: 198.36.86.* 15.11.06, 15:27
Szukam kogoś kto nabył tam mieszkanie ? POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mo@eranet.pl Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 22.11.06, 17:45
      Ja nabyłam
      • Gość: Królik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 23.11.06, 14:36
        witam,
        były jakieś problemy z podpisaniem umowy - czy wszystko ok ?
        Pozdrawiam
        • Gość: mo@eranet.pl Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 23.11.06, 18:16
          Przeciez oni to cały czas budują - skończyć mają dopiero do 31.12.2006r. a
          sprzedawać w styczniu po załatwieniu wszystkich formalności związnych z odbiorem
          budunków.
          • Gość: krolik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 24.11.06, 11:37
            umowy przedwstęnej, po odbiorze jest akt notarialny
            • Gość: mo@eranet.pl Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 24.11.06, 22:49
              Umowa przedwstępna wydaje się całkiem przyzwoita gdyż coś gwarantuje obu
              stronom, nawet niewielkie zmniany w projekcie akceptowali ale słono sobie za to
              liczyli - ogólnie starają się grzecznie wyjaśniać klientowi zawiłości budowy i
              umowy a na stronie www nawet zdjecia z budowy co miesiąc rzucali więc wydają się
              poważną firmą (nawet chyba terminów dotrzymują). Na razie same plusiki.
              • Gość: Królik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 27.11.06, 13:16
                W którym budynku bedziesz?
                • Gość: sąsiadka Re: Cztery Korony DK Development IP: *.ghnet.pl 28.11.06, 16:05
                  ja nabywam, no bo nabędzie się faktycznie jak skończą budować i oddadzą:-) na
                  razie wszystkie moje zalatwiania z nimi przebiegaly ok. za darmo tego nie
                  robia:-). budynki wszystkie stoja, ale obsuwka bedzie - trzeba nastawic sie na
                  odbior koncem kwietnia (takie maksymalne obusniecie przewiduje umowa dla
                  budynkow 1 i 2)
                  • Gość: sasiad Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 28.11.06, 19:11
                    Wg mnie inwestycje wyglada na terminową budynek 1 jest prawie gotowy z zewnątrz.
                    Nawet rusztowaania juz zdjete i tylko elewacja na ostatnim poziomie jest do
                    wykonczenia. Podobnie niewiele jest w bloku nr 2 (zostają tylko plytki na
                    elewacjach).
                    Wnetrza są osobnym tematem ale je mogą wykańczać bez względu na pogodę wiec
                    chyba są w terminie.
                    W zewnętrzne drogi i trawniki i tak mieli oddac do30.06.2006R.
                    • Gość: sąsiadka Re: Cztery Korony DK Development IP: *.ghnet.pl 29.11.06, 14:38
                      Do sąsiada: to prawda, wszystko wygląda terminowo, ale w biurze informują, że
                      nie zdążą oddac w styczniu 1 i 2 jak planowano.
                      • Gość: Królik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 04.12.06, 16:08
                        Ja mam w bud 1 i twierdzą że do końca lutego będzie oddane.Rozumiem, że WY też
                        macie wpłaty podzielone na raty i ostatnią w styczniu ? ( dot bud 1 i 2) wiem z
                        e 3 i4 ciut później.Pozdr
                        • nordheim Re: Cztery Korony DK Development 19.01.07, 19:59
                          Witam,

zapraszam wszystkich do forum o naszym osiedlu. Tam na bieżąco możemy wymieniać
                          się informacjami :) Oto adres: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45556

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka