Gość: Królik IP: 198.36.86.* 15.11.06, 15:27 Szukam kogoś kto nabył tam mieszkanie ? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mo@eranet.pl Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 22.11.06, 17:45 Ja nabyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 23.11.06, 14:36 witam, były jakieś problemy z podpisaniem umowy - czy wszystko ok ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo@eranet.pl Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 23.11.06, 18:16 Przeciez oni to cały czas budują - skończyć mają dopiero do 31.12.2006r. a sprzedawać w styczniu po załatwieniu wszystkich formalności związnych z odbiorem budunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 24.11.06, 11:37 umowy przedwstęnej, po odbiorze jest akt notarialny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo@eranet.pl Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 24.11.06, 22:49 Umowa przedwstępna wydaje się całkiem przyzwoita gdyż coś gwarantuje obu stronom, nawet niewielkie zmniany w projekcie akceptowali ale słono sobie za to liczyli - ogólnie starają się grzecznie wyjaśniać klientowi zawiłości budowy i umowy a na stronie www nawet zdjecia z budowy co miesiąc rzucali więc wydają się poważną firmą (nawet chyba terminów dotrzymują). Na razie same plusiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 27.11.06, 13:16 W którym budynku bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Cztery Korony DK Development IP: *.ghnet.pl 28.11.06, 16:05 ja nabywam, no bo nabędzie się faktycznie jak skończą budować i oddadzą:-) na razie wszystkie moje zalatwiania z nimi przebiegaly ok. za darmo tego nie robia:-). budynki wszystkie stoja, ale obsuwka bedzie - trzeba nastawic sie na odbior koncem kwietnia (takie maksymalne obusniecie przewiduje umowa dla budynkow 1 i 2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Cztery Korony DK Development IP: *.net.autocom.pl 28.11.06, 19:11 Wg mnie inwestycje wyglada na terminową budynek 1 jest prawie gotowy z zewnątrz. Nawet rusztowaania juz zdjete i tylko elewacja na ostatnim poziomie jest do wykonczenia. Podobnie niewiele jest w bloku nr 2 (zostają tylko plytki na elewacjach). Wnetrza są osobnym tematem ale je mogą wykańczać bez względu na pogodę wiec chyba są w terminie. W zewnętrzne drogi i trawniki i tak mieli oddac do30.06.2006R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Cztery Korony DK Development IP: *.ghnet.pl 29.11.06, 14:38 Do sąsiada: to prawda, wszystko wygląda terminowo, ale w biurze informują, że nie zdążą oddac w styczniu 1 i 2 jak planowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Cztery Korony DK Development IP: 198.36.86.* 04.12.06, 16:08 Ja mam w bud 1 i twierdzą że do końca lutego będzie oddane.Rozumiem, że WY też macie wpłaty podzielone na raty i ostatnią w styczniu ? ( dot bud 1 i 2) wiem z e 3 i4 ciut później.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nordheim Re: Cztery Korony DK Development 19.01.07, 19:59 Witam, zapraszam wszystkich do forum o naszym osiedlu. Tam na bieżąco możemy wymieniać się informacjami :) Oto adres: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45556 Odpowiedz Link Zgłoś