Gość: dagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:53 studiuje ktoś? ciekawie jest? jestem po kulturoznawstwie w Poznaniu, chce robić SUM wlasnie ten kierunek (2-letni). macie jakieś informacje? bede wdzieczna! dagny_@pf.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagny Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:54 oczywiscie chodzi o kierunek na UJ, wlasciwie specjalnosc na zarządzaniu i marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ 07.06.04, 12:42 SUM, zarządzanie kulturą na UJ, dziekanat na Rynku Głównym kolo Klubu jaszczurów, jeśli chodzi Ci o SUM uzupełniające zaoczne, to w zeszłym roku bylo 45 miejsc i nieco mniej kandydatów, podobnie było na SUM - Zarządzanie Kulturą = studia dzienne, było 45 miejsc, chyba 37 chętnych,, wszystkich przyjęto, na pozostałe 8 miejsc przyjęto osoby, które zdały na SUM dziene, zarządzanie firmą, i zarządzanie w turystyce, ale się nie dostały z braku miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:36 orientujesz się jak jest ze składaniem papierów? przegapiłam i nie złożyłam nic jeszcze. drugie pytanie: czy jak się nie ma licencjata, tylko magistra, to też przyjmują (na dzienne)? bo ja jestem od dziś :) mgr kulturoznawstwa UAM w Poznaniu i jeszcze jedno? masz orientacje jakie są przedmioty i w ogole jak jest na tych studiach? fajnie, czy nie? itp dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ 09.06.04, 12:44 szczegółów poszukaj na www.uj.edu.pl ale jestem pewna, że terminy jeszcze nie minęły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 17:59 niestety ból w tym, że te informacje nie są do końca ścisłe i konkretne, a niektóre wręcz nieaktualne :( wybieram się za 2 tygodnie do Krakowa rozeznać się, ale już teraz wolałabym co nieco się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislaw Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 18:05 Na UJ jak zwykle burdel. Informacji radze szukac bezposrednio na stronach Instytutu: www.isp.uj.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś