Dodaj do ulubionych

ZARZĄDZANIE KULTURĄ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:53
studiuje ktoś? ciekawie jest?
jestem po kulturoznawstwie w Poznaniu, chce robić SUM wlasnie ten kierunek (2-letni).
macie jakieś informacje?
bede wdzieczna!

dagny_@pf.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: dagny Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:54
      oczywiscie chodzi o kierunek na UJ, wlasciwie specjalnosc na zarządzaniu i marketingu
      • sabbina Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ 07.06.04, 12:42
        SUM, zarządzanie kulturą na UJ, dziekanat na Rynku Głównym kolo Klubu
        jaszczurów,
        jeśli chodzi Ci o SUM uzupełniające zaoczne, to w zeszłym roku bylo 45 miejsc i
        nieco mniej kandydatów,
        podobnie było na SUM - Zarządzanie Kulturą = studia dzienne, było 45 miejsc,
        chyba 37 chętnych,, wszystkich przyjęto, na pozostałe 8 miejsc przyjęto osoby,
        które zdały na SUM dziene, zarządzanie firmą, i zarządzanie w turystyce, ale
        się nie dostały z braku miejsc
        • Gość: dagny Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:36
          orientujesz się jak jest ze składaniem papierów? przegapiłam i nie złożyłam nic jeszcze.

drugie pytanie: czy jak się nie ma licencjata, tylko magistra, to też przyjmują (na dzienne)? bo ja jestem od dziś :) mgr kulturoznawstwa UAM w Poznaniu

i jeszcze jedno? masz orientacje jakie są przedmioty i w ogole jak jest na tych studiach? fajnie, czy nie? itp

dzieki
          • sabbina Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ 09.06.04, 12:44
            szczegółów poszukaj na www.uj.edu.pl
            ale jestem pewna, że terminy jeszcze nie minęły !
            • Gość: dagny Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 17:59
              niestety ból w tym, że te informacje nie są do końca ścisłe i konkretne, a niektóre wręcz nieaktualne :(

wybieram się za 2 tygodnie do Krakowa rozeznać się, ale już teraz wolałabym co nieco się dowiedzieć.
              • Gość: zdzislaw Re: ZARZĄDZANIE KULTURĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 18:05
                Na UJ jak zwykle burdel. Informacji radze szukac bezposrednio na stronach
                Instytutu:

www.isp.uj.edu.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka