Gość: gośka IP: *.centrume.krakow.pl 02.06.02, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vick Re: filologia orientalna IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:20 naprawde trudno sie dostac ale warto probowac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta25 Re: filologia orientalna 12.08.02, 00:52 czy naprawde tak trudno? na co zdawales albo zdawalas? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: filologia orientalna 09.08.02, 00:14 studiowałam 3 lata arabistykę, wtedy (14 lat temu) było super, i chociaż rozłożyła mnie gramatyka opisowa j. arabskiego (a raczej lektorka...), to nadal jest co wspominać... niestety, trzeba mieć dużo samozaparcia ;) ale polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: filologia orientalna IP: proxy2:* 16.10.02, 05:06 no, nie powiedzialabym, ze studia sa super, przynajmniej na japonistyce [duzo nudnych zajec itp itd, masa kanji do nauczenia], ale jesli ktos naprawde chce, to moze sie duzo nauczyc. no i dostac stypendium i wyjechac i, tak jak wlasnie ja teraz, siedziec sobie na japonskiej uczelni i calkiem niele sie bawic w towarzystwie mocno miedzynarodowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś