Dodaj do ulubionych

SOCJOLOGIA KSW

IP: *.75.59.78.brzesko59.ptc.pl 23.07.05, 15:55
jeśli jest ktoś w temacie i może mi napisać na czym będzie polegać rozmowa
kwalifikacyjna to będe wdzięczny.jak ma wyglądać taka rozmowa, o czym??
pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: famme Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.crowley.pl 23.07.05, 17:31
      a nie lepiej isc na zaoczną na UJ???
      • Gość: maciek Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.75.59.208.brzesko59.ptc.pl 24.07.05, 09:11
        wolę dzienne, a na dzienne UJ się już raczej nie załapie, zresztą lepszy Frycz
        niż nic..
        • Gość: xxx Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.07.05, 14:37
          lepiej byś już zrobił biorąc te zaoczne na Ujocie, no ale twój wybór
          • Gość: famme Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.crowley.pl 24.07.05, 19:53
            dobrze radzimy. moze lepiej postudiować rok na zaocznych i sprobowac przeniesc
            sie potem na dzienne. nie wiem jak jest na socjologii, ale przykładowo na prawie
            konieczna jest odpowiednia średia i zdanie egzaminu wstepnego, na socjologii
            pewnie podobnie. Potem, spokojnie Ci przepisza I rok, i staniesz sie studentem
            II roku w trybie dziennym.Szczegółow dowiesz sie na uczelni. Dla mnie jest to
            lepsze rozwiazanie.
            • quille Re: SOCJOLOGIA KSW 24.07.05, 20:49
              sprostowanie - na UJ na prawie przy przenoszeniu średnia nie jest ważna - trzeba
              tylko zaliczyć rok i zdać wstępny
              • luke_xs Re: SOCJOLOGIA KSW 24.07.05, 23:29
                Przemyśl poważnie tą "socjologię" na KSW. Jeśli zależy Ci na niezłym poziomie i
                studiach dziennych to polecam socjologię na Jańskim. Natomiast jeśli cenisz
                sobie ładny budynek i "ślizgi" po "egzaminach" to KSW w sumie spełni te
                oczekiwania.
                ...
                Pozdrawiam serdecznie. :)
    • Gość: maciek Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.75.59.131.brzesko59.ptc.pl 24.07.05, 23:57
      no dobra, dzięki ale ja pytam o charakter rozmowy kwalifikacyjnej a nie lepszy
      poziom, bo chętnie pójde na socjologie UJ jak mnie przyjmą..ale to najwyzej za
      rok:( dlatego jak ktoś wie to prosze o odp na temat.dzieki
      • luke_xs Re: SOCJOLOGIA KSW 25.07.05, 00:02
        Słuchaj Maciek, pomyśl... jaka uczelnia, taka i rozmowa kwalifikacyjna. KSW
        perfidnie leci na ilość, więc w zasadzie każdy kto ma jako taką maturę w
        kieszeni, jest przyjęty do szkoły zwanej KSW.
        • luke_xs Re: SOCJOLOGIA KSW 25.07.05, 00:04
          (...) rozmowa kwalifikacyjna ma jedynie charakter symboliczny i jest przykrywką
          do wyciągnięcia kasy za tzw. postępowanie wpisowe.
          ...
          Pozdrawiam :) i życzę samych sukcesów w czasie 'rozmowy kwalifikacyjnej' na KSW.
    • Gość: przemek.ksw [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • luke_xs Re: KSW-to Twój najgorszy wybór! 26.07.05, 01:01
        Ciekawe kto ułożył Ci taki stek bzdur, którym zapluwasz całe to forum.
        Pozazdrościć wyobraźni panie Przemku.
        Pozdrawiam!
      • neurosia ... 26.07.05, 18:30
        no dobra, ale czemu nie udzielisz koledze zainterosowanemu podjęciem studiów na
        KSW żadnych informacji o które pytał? twoja inteligencja i umiejętność czytania
        ze zrozumieniem mnie powala...
    • Gość: Margo Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:34
      Ja jestem po rozmowie na Pedagogikę.
      Pytania miałam dwa :
      1. Praca, jako sposób resocjalizacji więźniów.
      2. Środki prewencyjne, by młodzież nie schodziła na złą drogę.
      Nie jest tragicznie. Strach ma duuuuże oczy.
      • Gość: ola Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:28
        jeżeli zależy ci na studiach "dziennych" - idź na socjologię wieczorową na UJ.
        wprawdzie też jest rozmowa kwalifikacyjna, ale przechodzą ją wszyscy. zajęcia
        wprawdzie od 16, ale można się przyzwyczaić. odradzam socjologię zaoczną - jest
        od razu sprofilowana (praca socjalna), a ponoć i przy przenoszeniu są problemy
        potem.
        i prawda - za żadną średnią przenieść się nie można, jedynie zdając egzamin,
        który i tak po roku studiowania wydaje się banalny.
    • chocoolate Re: SOCJOLOGIA KSW 05.08.05, 00:02
      ale do rzeczy co z ta rozmowa kwalifikacyjną? miał ją już ktoś?:) i przede
      wszystkim czego ja się tam mogę spodziewać? proste jest że jeśli ledwo co
      wydukam coś, to mnie pewnie nie przyjmą :| (?)
      • Gość: . Re: SOCJOLOGIA KSW IP: 195.136.186.* 05.08.05, 04:29
        Dokladnie:)

Ta rozmowa jest, ale tak jakby jej nie bylo:)
        Pogadasz sobie "o pogodzie" :)
        • chocoolate Re: SOCJOLOGIA KSW 05.08.05, 12:16
          pogadam o pogodzie ? :) -fajnie by było, ale to jest takie popadanie ze
          skrajności w skrajność - jedni mówią że to głupota a drudzy podają szczegółowe i
          średniej trudności pytania. ja już nic nie wiem :| .ciekawe czy jak sie nie
          odezwe albo spale wszystkie te pytania to tez mnie przyjma.....
          • Gość: maj Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.boreknet.com 05.08.05, 22:46
            chocoolate napisała:

> pogadam o pogodzie ? :) -fajnie by było, ale to jest takie popadanie ze
            > skrajności w skrajność - jedni mówią że to głupota a drudzy podają szczegółowe
            > i
            > średniej trudności pytania. ja już nic nie wiem :| .ciekawe czy jak sie nie
            > odezwe albo spale wszystkie te pytania to tez mnie przyjma.....

właśnie, właśnie -podpisuje sie pod tymi pytaniami i też czekam na jakiekolwiek
            info.
            • Gość: koror Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.boreknet.com 09.08.05, 16:31
              a ile trwa ta rozmowa kwalifikacyjna????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka