Gość: maciek IP: *.75.59.78.brzesko59.ptc.pl 23.07.05, 15:55 jeśli jest ktoś w temacie i może mi napisać na czym będzie polegać rozmowa kwalifikacyjna to będe wdzięczny.jak ma wyglądać taka rozmowa, o czym?? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: famme Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.crowley.pl 23.07.05, 17:31 a nie lepiej isc na zaoczną na UJ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.75.59.208.brzesko59.ptc.pl 24.07.05, 09:11 wolę dzienne, a na dzienne UJ się już raczej nie załapie, zresztą lepszy Frycz niż nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.07.05, 14:37 lepiej byś już zrobił biorąc te zaoczne na Ujocie, no ale twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famme Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.crowley.pl 24.07.05, 19:53 dobrze radzimy. moze lepiej postudiować rok na zaocznych i sprobowac przeniesc sie potem na dzienne. nie wiem jak jest na socjologii, ale przykładowo na prawie konieczna jest odpowiednia średia i zdanie egzaminu wstepnego, na socjologii pewnie podobnie. Potem, spokojnie Ci przepisza I rok, i staniesz sie studentem II roku w trybie dziennym.Szczegółow dowiesz sie na uczelni. Dla mnie jest to lepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: SOCJOLOGIA KSW 24.07.05, 20:49 sprostowanie - na UJ na prawie przy przenoszeniu średnia nie jest ważna - trzeba tylko zaliczyć rok i zdać wstępny Odpowiedz Link Zgłoś
luke_xs Re: SOCJOLOGIA KSW 24.07.05, 23:29 Przemyśl poważnie tą "socjologię" na KSW. Jeśli zależy Ci na niezłym poziomie i studiach dziennych to polecam socjologię na Jańskim. Natomiast jeśli cenisz sobie ładny budynek i "ślizgi" po "egzaminach" to KSW w sumie spełni te oczekiwania. ... Pozdrawiam serdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.75.59.131.brzesko59.ptc.pl 24.07.05, 23:57 no dobra, dzięki ale ja pytam o charakter rozmowy kwalifikacyjnej a nie lepszy poziom, bo chętnie pójde na socjologie UJ jak mnie przyjmą..ale to najwyzej za rok:( dlatego jak ktoś wie to prosze o odp na temat.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
luke_xs Re: SOCJOLOGIA KSW 25.07.05, 00:02 Słuchaj Maciek, pomyśl... jaka uczelnia, taka i rozmowa kwalifikacyjna. KSW perfidnie leci na ilość, więc w zasadzie każdy kto ma jako taką maturę w kieszeni, jest przyjęty do szkoły zwanej KSW. Odpowiedz Link Zgłoś
luke_xs Re: SOCJOLOGIA KSW 25.07.05, 00:04 (...) rozmowa kwalifikacyjna ma jedynie charakter symboliczny i jest przykrywką do wyciągnięcia kasy za tzw. postępowanie wpisowe. ... Pozdrawiam :) i życzę samych sukcesów w czasie 'rozmowy kwalifikacyjnej' na KSW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek.ksw [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luke_xs Re: KSW-to Twój najgorszy wybór! 26.07.05, 01:01 Ciekawe kto ułożył Ci taki stek bzdur, którym zapluwasz całe to forum. Pozazdrościć wyobraźni panie Przemku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
neurosia ... 26.07.05, 18:30 no dobra, ale czemu nie udzielisz koledze zainterosowanemu podjęciem studiów na KSW żadnych informacji o które pytał? twoja inteligencja i umiejętność czytania ze zrozumieniem mnie powala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:34 Ja jestem po rozmowie na Pedagogikę. Pytania miałam dwa : 1. Praca, jako sposób resocjalizacji więźniów. 2. Środki prewencyjne, by młodzież nie schodziła na złą drogę. Nie jest tragicznie. Strach ma duuuuże oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:28 jeżeli zależy ci na studiach "dziennych" - idź na socjologię wieczorową na UJ. wprawdzie też jest rozmowa kwalifikacyjna, ale przechodzą ją wszyscy. zajęcia wprawdzie od 16, ale można się przyzwyczaić. odradzam socjologię zaoczną - jest od razu sprofilowana (praca socjalna), a ponoć i przy przenoszeniu są problemy potem. i prawda - za żadną średnią przenieść się nie można, jedynie zdając egzamin, który i tak po roku studiowania wydaje się banalny. Odpowiedz Link Zgłoś
chocoolate Re: SOCJOLOGIA KSW 05.08.05, 00:02 ale do rzeczy co z ta rozmowa kwalifikacyjną? miał ją już ktoś?:) i przede wszystkim czego ja się tam mogę spodziewać? proste jest że jeśli ledwo co wydukam coś, to mnie pewnie nie przyjmą :| (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: SOCJOLOGIA KSW IP: 195.136.186.* 05.08.05, 04:29 Dokladnie:) Ta rozmowa jest, ale tak jakby jej nie bylo:) Pogadasz sobie "o pogodzie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
chocoolate Re: SOCJOLOGIA KSW 05.08.05, 12:16 pogadam o pogodzie ? :) -fajnie by było, ale to jest takie popadanie ze skrajności w skrajność - jedni mówią że to głupota a drudzy podają szczegółowe i średniej trudności pytania. ja już nic nie wiem :| .ciekawe czy jak sie nie odezwe albo spale wszystkie te pytania to tez mnie przyjma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.boreknet.com 05.08.05, 22:46 chocoolate napisała: > pogadam o pogodzie ? :) -fajnie by było, ale to jest takie popadanie ze > skrajności w skrajność - jedni mówią że to głupota a drudzy podają szczegółowe > i > średniej trudności pytania. ja już nic nie wiem :| .ciekawe czy jak sie nie > odezwe albo spale wszystkie te pytania to tez mnie przyjma..... właśnie, właśnie -podpisuje sie pod tymi pytaniami i też czekam na jakiekolwiek info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koror Re: SOCJOLOGIA KSW IP: *.boreknet.com 09.08.05, 16:31 a ile trwa ta rozmowa kwalifikacyjna???? Odpowiedz Link Zgłoś