kubek21 07.12.05, 21:45 Czy jest ktos kto tez aplikuje w ramach programu Volcano? perspektywa niezmiernie kuszaca, choc okupiona na pewno duzym kosztem,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_kar Re: Praktyki w Japonii 26.12.05, 23:40 Mój narzeczony się starał w zeszłym roku ale nie dostał się do tego programu. Ja jestem w sumie zadowolona. Kawał czasu tak daleko. Nie wiem czy wytrwalibyśmy. Jest tyle programów stypedndialnych w Europie, że chyba nie ma sensu się pchać aż do Japonii. I jeszcze trzeba brać dziekankę. W końcu mój ukochany wyjechał na jeden semestr na Sokratesa do Finladnii i wrócił bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kasia-kar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:45 To ukochany wyjechał na wielkkkkkkkka chałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Praktyki w Japonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:19 a o co dokladnie chodzi??? dajcie jakiegos linka albo cus :] chyba ze mowa o stypendium z AE :) Odpowiedz Link Zgłoś
master_mcs Re: Praktyki w Japonii 30.12.05, 20:51 www.eujapan.com/europe/centre.html lol. i lepiej nie jedz na ten staz, bo cie zjedza, skoro z taka drobnostka miales klopoty :P Odpowiedz Link Zgłoś