margareth007 05.05.05, 15:25 bo słyszałam, że dopiero będzie ułożony po sprawdzeniu iluśtam prac i zbadaniu co się powtarza najczęściej, czy jakoś tak, ale nie wiem na pewno. Ktoś wie może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka59 Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? 05.05.05, 15:28 Oczywiście ze jest już ulozony...wraz z pytaniami dużo wczesniej! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka59 Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? 05.05.05, 15:29 oczywiście ....dużo wcześniej juz z pytaniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkorpi Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.krak.tke.pl 05.05.05, 15:33 A kiedy będzie podany klucz? najlepiej tu na stronce. Wie ktos ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 05.05.05, 15:53 no wlasnie jakis tam klucz jest, ale wiem ze nie ostateczny, bo wiadomo ze mało kto napisze dokładnie tak jak oni chcą, dlatego bedzie ewoluował, i wiele odpowiedzi może byc prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:02 za tydzień na stronie internetowej www.cke.edu.pl ale bardzo możliwe ze już jutro w Gazecie Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.05.05, 15:36 jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.brzezno.gda.pl 05.05.05, 15:48 klucz układają razem z naszymi pracami,jeszcze nie jest ułożony-wiem bo moją sąsiadka jest egzaminatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matura bleee Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:06 wez ale cie niezle wkrecila moja mama tez jest egzaminatorem i to wlasnie do humanisstycznych przedmiotow tzn z historii i polskiego i jakos klucz zostal ustalony razem z pytaniami szkoda tylko ze nie zzrobila jakiegos walka bylby przeciek...a niestety totalna porazka:( mam nadzieje ze matma bedzie latwiejsza niz na probnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.05, 16:51 Klucz jest przewidywany, ale będzie zweryfikowany, po sprawdzeniu losowo wybranych prac, może zostać zmieniony, wszystko zależy od tego, jak pisaliście, czy powtarzają się jakieś nie przewidziane w kluczu odpowiedzi; jutrzejszej wersji nie można wierzyć na 100 %, ale pomoże w zorientowaniu się jak poszło; trzymam za Was kciuki, uczę polskiego, moi uczniowie zdają za rok, ale chciałabym, żeby ten egzamin okazał się trafionym, bo jestem zwolenniczką nowej matury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: 195.136.118.* 05.05.05, 17:17 klucz odpowiedzi bedzie jutro w piatek w gazeicie wyborczej wiec zapewne na stronce gazety tez sie pojawi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.05.05, 17:22 serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2690867.html?as=2&ias=2 zobaczcie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz jest klucz odpowiedzi IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 17:25 albo racze tzw. "klucz odpowiedzi" po prostu dziś po godzinie 14 (godzina poblikowania na stronach cke arkuszy podstawowych, 9 rano dnia nastepnego to arkusz rozszerzony) usiadło kilku panów z GW i napisało odpowiedzi, ale to są ICH odpowiedzi, są to mądrzy ludzie ale CKE rządzi sie swoimi prawami wiec ten klucz to tylko tak dla orientacji:) oto link do niego, z tego co wiem nic innego nie bedzie (dopiero za tydzień CKE pod klucz który przeszedł proces standaryzacji) ale to za tydzień, więc narazie proponuje sie zająć czym innym. Aha to link do klucza GW serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2690867.html Choć moim zdaniem w 9, 10,12, 14 mogą być dużo inne odpowiedzi wiec sie nie martwcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: czy klucz odpowiedzi jest już ułożony??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:21 Są klucze i nie będą już zmieniane. Wiem to bo pracuje w ckm. Były sprawdzane na wybranej grupie osób. Mam oczywiście do nich dostęp. Jednak procedury nie pozwalają na tak wczesną publikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Fajnie że to właśnie CKM zajmuje sie oświatą w... IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 17:26 Polsce to widać od dawna:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś